|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
24.11.2012 23:34:01   
Cecana
Meni nije jasno nakon koliko vremena se gleda rezultat?Ja sam pogledala nakon mozda 5 min i druga crtica se nije ni pojavila.Ostavila sam test i kad sam slucajno pogledala nakon mozda pola sata,a ono druga crtica skoro pa tamnija od kontrolne.Sad ne znam da li vredi citati nakon toliko vremena ili je samo do nekih par minuta tacno.
Danas mi je tek 11 dan ciklusa pa sam malo iznenadjena,u ponedeljak sam zakazala kod dr u.z. da vidimo da li ima folikula.

Ja sam kupila u apoteci trakice kao masnicine kostaju oko 200 din komad.

(odgovor članu mashnicaa)
Direktna veza do poruke: 1151
25.11.2012 0:15:45   
ica82
Mislim da bi trebalo odmah da pokaze, tako je bar meni (one plocice BabyTime)

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1152
25.11.2012 10:03:18   
nata11
Cecana na mojim trakicama pise da posle 15 minuta uopste test ne vazi. Mene je bas zbunilo juce 13 DC a linijica mi se vidi mikroskopom jedva da je ima user posted image

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 1153
25.11.2012 21:34:15   
Cecana
Danas mi je nakon 5min.bila test linija malo bledja od kontolne.Sutra idem na u.zvuk pa cemo videti kakvo je stanje.
Htela sam da vezbam ocitavanje lh trakica posto mi je dr. rekla kad budem radila iui dace mi lh trakice da pratim kad bude tamnija linija onda treba da primim pregnil.Mada cu ici i na folikulometriju.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1154
26.11.2012 18:39:18   
Cecana
Evo mene od doktora.Ultra zvuk pokazao da mi je juce bila ovulacija,prisutno zuto telo,endometrijum troslojan 12mm.
Srecom muckali smo preksinoc,videcemo sta ce biti.
Sto se lh trakica tice mislim da je rezultat pre dva dana bio ispravan posto su crtice bile skoro iste boje,mozda je cak i bila tamnija test linija,a juce je vec bila bledja od kontrolne.
Ja nisam ocekivala tako rano ovulaciju,mislila sam da mi je 13 ili 14 dana.Mozda izvadim progesteron za sedam dana da vidim kvalitet ovulacije.

Pozdrav svima

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1155
12.12.2012 8:54:27   
nata11
Cecana i ja sam proslog meseca kasno pocela sa trakicama, htela da ih ustedim user posted image . Sada cu bogme da krenem od 9 dana za svaki slucaj.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1156
23.12.2012 14:32:11   
zmajče
Ako radite IUI bolje LH vadite iz krvi pouzdanije je. U slobodnoj reziji trakice mogu da pokazu ovulaciju ali su krajnje nepouzdane

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1157
2.1.2013 1:01:27   
Mariya
Procitala sam postove 10ak stranica unazad da probam da nadjem ono sto me zanima ali sad sam se jos vise zbunilauser posted image
Naime, ja sam zaboravila da pocnem sa trakicama na vreme, setila sam se tek juce, kad mi se pojavila tzv ovulacijska sluz(bar ja mislim da je to posto tako izgleda) i dobijem rezultat - testna linija malo svetlija od kontrolne, a danas je bila jos svetlija nego juce. Pa sad ne znam da li sam promasila ovulaciju? A MB mi ne pokazuje nista, mada u njega ne polazem velike nade, htela sam da vidim(svojim ocimauser posted image ) da li radi i kako... Ne znam da li da nastavim sa trakicama ili da ih ostavim za sledeci mesec...

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1158
3.1.2013 14:33:14   
Ksenix
Evo, i ja ovog meseca pocinjem sa tracicama...meni je 9.dc...vec smo muckali, pa se nadam da nismo promasili...od sutra cu raditi test svaki drugi-treci dan...a u medjuvremenu muckanje, za svaki slucaj user posted image

Mariya, mozda da uradis jos jednom, dva puta...pa, ako izbledi jos vise, prosla je...mada...desavaju se i dve O mesecno...ne znam... Ako te zanima, mozes naruciti preko neta jeftinije trake, 21 komad, 1500 din...srecno user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1159
3.1.2013 14:54:18   
vojvodjanka87
kseniks daj mi link na pp od tog sajta gde narucujes trakice,bas je povoljno.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1160
4.1.2013 12:12:16   
nata11
ako moze i meni link to je bas bas povoiljno.

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 1161
4.1.2013 15:07:18   
ivekpivek
dali ima iko iz bih da narucuje trakice ,pa da mi malo pomogne ,ja sam svoje dosad narucivala u RH al preko sestre posto nesalju postu preko granice

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1162
4.1.2013 18:15:24   
Ksenix
Ivek, probaj da izguglas...ne znam sta da ti kazem...pokusacu i ja da ti pronadjem kad budem imala malo vremena..

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1163
5.1.2013 22:48:18   
Mariya
Uradila sam test i treci dan i testna linija je bila jos svetlija nego prethodna 2 dana, jedva se videla, pa videcemo uskoro da li je to bila O ili ne...
Ksenix,imas link ili da guglam za te tracice? Ako imas,posalji na pp molim teuser posted image Ja sam one `zestica`platila 1500 i nesto din. 7 komada. 

< Poruku je uredio Mariya -- 5.1.2013 22:52:49 >

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1164
6.1.2013 2:31:12   
Ksenix
Izgleda mi kao da si pocela da ih upotrebljavas posle O...user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1165
6.1.2013 23:39:38   
Ksenix
Devojke, da li se nekome desilo da cak i kontrolna crta na testu bude veoma bleda, a drugoj se jedva nazire ivica? Sigurna sam da sam pravilno uradila test... Ne vidim objasnjenje za taj slucaj u uputstvu, pa rekoh, da vidim ima li slicnih iskustava? user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1166
10.1.2013 12:25:22   
nata11
Ksenix na mojim trakicam da je pisalo da ako je promenjena boja kontrolne linije da ona nije ispravna da uzmes drugu.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1167
10.1.2013 19:22:01   
Ksenix
Nato, posle sam nasla na netu fotografiju istog tog testa i videla da je kontrolna linija iste boje kao moja...zbunjuje to sto je na uputstvu ta linija mnogo tamnija... Inace, 16.dc i jos ne pokazuje O...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1168
11.1.2013 8:47:28   
nata11
Ksenix moguce da ti je kasnije O ovog meseca, desava se da se promeni u zavisnosti od lekova, cajeva, promene sredine.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1169
11.1.2013 15:52:01   
Ksenix
Nato, ne cudi me ta kasna O...nisu meni bas pravilni ciklusi, ali cu ovaj put bar da je uhvatim user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1170
13.1.2013 14:50:57   
nata11
I ja imam problem da je uhvatim ili pak neumem lepo da provalim trakicu. Uvek mi se cini kao da mi linija nije dovoljno tamna.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1171
13.1.2013 16:38:21   
Ksenix
Pa ja muckam svaki dan, od kad sam pocela da koristim trake, a uskoro cu i danasnju da odradim, pa me bas zanima da li ce biti tamnija od jucerasnje.. Mislim da za vreme O uzmes onu koja je bila najtamnija...a da li to znaci i kvalitetnu O, nemam pojma...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1172
13.1.2013 18:20:09   
nata11
Ma da to mi je jasno da bue iste boje kao kontrolna ili tamnija ali meni se sve nekako cine bledje e sad iskreno nekad ne sacekam 10-tak minuta sve sam u nekoj zurbi ali sve u svemu zadovoljna sam njima OK su sasvim i mislim da su itekako tacne.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1173
13.1.2013 22:19:42   
Mariya
IZVORNA PORUKA: Ksenix

Mislim da za vreme O uzmes onu koja je bila najtamnija...a da li to znaci i kvalitetnu O, nemam pojma...

Ja sam citajuci uputstvo razumela da ovulacija nastupa 24-48 sati nakon pozitivnog rezultata (a pozitivan rezultat je valjda kada je kontrolna linija tamnija od testne),a to znaci da ce za vreme ovulacije traka vec biti svetlija? Svaka cast onome ko se u ovome snadjeuser posted image user posted image .
U svakom slucaju, cim se pojave crtice, treba se baciti na posao, pa valjda cemo ubosti ovulacijuuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 1174
14.1.2013 0:45:17   
ninanica
Test crta istog ili jaceg intenziteta najavljuje ovulaciju za 18 do 48 sati,
sve zavisi od testa..Kad se ovulacija odigra,test crta je svetlija,
posto nivo hormona postepeno opada.
Pozitivan Lh testic ne garantuje da je jajna celija oslobodjena
iz jajnika,tj. da je do ovulacije uopste doslo.
On samo registruje povecanje tog lutenizirajuceg hormona,
kada se telo priprema za O..user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here