Bebana17
|
Moram i ovde da napisem: Ja sam se totalno razocarala, koristila sam lh trakice, juce mi je pokazala u 13h pozitivno, ja racunam sutra tj. danas ce biti ovulacija, kazem muzu, sutra cemo taman ubosti kad se vratim sa posla, (a pre toga nismo 3 dana, racunam bice sperme vise nego obicno-kad muckamo svaki dan), a ja jutros ustala i videla da je temperatura sa 36,3 skocila na 36,7 sto znaci da je ovulacija bila juce! Mi jutros nismo imali vremena za bilo kakvo muckanje, tako da ostaje oko pet popodne da muckamo, kad se oboje vratimo sa posla, ali mislim da smo je totalno omasili. Pljujem po lh trakicama, jer sam totalno omasila, a na svakoj pise da se ovulacija moze ocekivati u roku od 24 do 48 sati. Ja sam u subotu tri potrosila, nista nisu najavljivale, a u nedelju ujutru u 9, nista, i ova u 13h je bila pozitivna, pa ja pitam kako moze tako rano da bude ovulacija... A nama je problem spermogram i do sada nam nije uspevalo kad smo svaki dan muckali, ovog puta resili da promenimo taktiku, kad nas iz... ova spravica. Izvinjavam se na duzini, ali bas sam se iznervirala, ovog meseca ne mogu ni da se nadam, a ko uz k... ovulacija nikad lepsa, za 0,4 skocila temperatura, sto mi se nikad do sada nije desilo... Znaci: u uputstvu pise ovulacija u roku od 24 do 48, a u praksi je to drugacije...
|