Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 6.2.2013 16:31:10
|
|
|
|
MMJMS
|
Ja isto cesto mislim da mojim s i s treba jedna nepismena snajka da ih oslovaljva sa mama i tata, ali ja nisam od te sorte. Oni ne zive sa nama ali bi ako je to moguce da nasu(moju) kucu koriste kao svoju da mogu da dodju kad hoce i sede koliiko hoce , da izigravaju goste umesto da pomognu, cak i da dovedu goste. Mislila sam da ce da mi bude bolje kada zivimo u mojoj kuci(umesto u njihovom stanu-koji su kupili sinu) ali ispostavilo se da je jos gore. Podbadaju sina da je prizetko pa sam ja morala da ih trpim da se on ne bi osecao lose, i tako sve dok se nismo posvadjali. Sada svaki dan zovu mm i pluju po meni , a uz to idu i ogovaraju me po njihovij familiji misle lakse ce da nas rastave ako celu familiju ukljuce da im pomogne, nazalost za sada im dobro ide.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 23.2.2013 18:51:25
|
|
|
|
Verolina
|
(drama pocinje..Vrata od dnevne sobe u kojoj ja lekturisem znacajno propustaju zvuk ..)U kuhinji pored se zbiva sledeca situacija. Svekrva: M. odnesi ovo mleko V. da je prodje grlo. Moj muz: Kevo, daj ugrej njoj drugo ja cu popiti ovo bas mi se pije. Svekrva: Jesi ti lud, zar nisi cuo za one toksine u mleku
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 23.2.2013 19:05:49
|
|
|
|
boba 11
|
ahaha kontam ko bosanac prvo sam procitala nemam pojma ko je m a ko v pa otisla na aktuelne teme pa se onda pocnem smejati
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 23.2.2013 19:08:05
|
|
|
|
Verolina
|
On je M. ja sam V.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 23.2.2013 19:44:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 ahaha kontam ko bosanac prvo sam procitala nemam pojma ko je m a ko v pa otisla na aktuelne teme pa se onda pocnem smejati a ja jos gora, razmisljam na osnovu cega si provalila ko je ko V tvoja sveki i dalje ostaje nekrunisana kraljica
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 23.2.2013 19:47:32
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam se smejala kao manita. Zena je bacila 2kg sira, litar mleka, i 30 jaja iz kuce. Sad sam iskucala Olgi sta mi je drugarica rekla, da se aflatoxini ne zadrzavaju u mesu. To isto sam rekla i mojoj sveki danas jer da nisam, bacila bi i svo meso iz zamrzivaca. Doduse,sacuvala je samo tu jednu solju mleka-za snajku
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.2.2013 9:56:33
|
|
|
|
nata11
|
Verka ako naletim na neko takmicenja za naj svekrvu tvoju cu prijaviti.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 25.2.2013 19:15:48
|
|
|
|
Verolina
|
Slobodno Cetvrtak vece: V. kolika ti je temperatura? -39.8 Ma to je nista. Ja imam 37, a ta je najopasnija
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 11:44:34
|
|
|
|
MMJMS
|
da nije jos nesto bilo u tom mleku Moja s za 2 godine kako sam isla stalno kod nje na rucak nikada nista slatko nije spremila, e kada smo se posvadjale poslala je oblandu naravno nisam je jela Nego zene da li ste vi cule za izraz "Ziv' mi snajka ziv' mi svektrva" ja nisam
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 11:51:23
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Slobodno Cetvrtak vece: V. kolika ti je temperatura? -39.8 Ma to je nista. Ja imam 37, a ta je najopasnija Ona je legenda
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 12:37:37
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Evo jutrosnjeg, ja mislim da cu knjigu da napisem: Sveki: V. jesi cula nesto o mleku? -Nisam, sem da je ovo u rafovima ispravno. Sveki: Ja u to ne verujem. Kako ih nije sramota. Ajde i ova deca sto su pila svaki dan pa ce ziveti jos 50-tak godina, oni imaju jos tolike godine, a meni sto su skratili ovih desetak? (ovo je inace crnjak iz kog moze da se vidi ljubav moje sveki prema deci) .......................................................................................................................................................................... (nastavak razgovora je veoma britkouman -Ma nista se Vi ne brinite, nece grom u koprive. Sveki: Lako je tebi kad si ti najmanje pila mleko, bas ga nesto i ne volis. Tako je isto bilo pre par godina kad su u modi bili fileti od soma. Posle su javili da ti somovi imaju preko 50 kila i zive u mulju i da su kancerogeni. Sad isto i sa mlekom. -Pa somovi, ti tovni od kojih se tranziraju fileti, i imaju preko 50 kila i zive u mulju, ali ih to ne cini kancerogenim. Na Adi Ciganliji imate somove od preko 100 kg kod one prskalice. To svi znaju. Sveki: Je'o te tvoj fakultet kad si toliko glupa pa kazes da jedan som ima preko 100 kila. -...i da zivi u mulju ... Sveki: Nemoj da se pravis mnogo pametna nego mi daj ideju za rucak. -A, pa ja sam za filete od soma marinirane u sabackom mleku (kako me je pogledala mislila sam da ce da me rokne. Moj svekar se u hodniku drzao za stomak i tiho smejao dok sam ja izlazila iz kuhinje. Samo mi je namignuo )
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 12:41:22
|
|
|
|
Jole84
|
Ja NE veeeerujem
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 12:43:20
|
|
|
|
lanajelena
|
,lele Verka ona bas resila da te utepa
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 12:43:31
|
|
|
|
Verolina
|
Meni je sad zao sto sam se ja tri godine ljutila i nervirala, kad sam mogla tako lepo da se smejem.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 12:44:47
|
|
|
|
Snelle
|
Kaže ti da si glupa?
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 12:45:06
|
|
|
|
Verolina
|
Pa LJ, ona se svojski triudi, mora joj se odati pocas_t....Sa mlekom joj nije uspelo, zato je danas kupila konzervu tune nadajuci se da ce ziva da ucini svoje
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 12:48:31
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Kaže ti da si glupa? Ma to ona iz miloste
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 13:27:47
|
|
|
|
Štetica
|
Ha,ha,ha... Verka pa ta zena je zasluzila oskara za svoje bisere. Ili bar knjigu da joj posvetis(napises). Razgovor izmedju sveki i mene od pre 3dana: Sveki: Sta si se tako ugojila? Ja: Nisam,samo sam konacno vratila svoju normalnu kilazu(imam 64kg a imala sam 56prosle god.) Sveki: Kako to normalnu kilazu,kad si se ugojila? Ja: Pa mozda malo jesam,al vise neobracam paznju sta ces da komentarises i ne nerviram se na tvoje izjave. Sveki: Kako to mislis ne nerviras se? Ja: Pa lepo,sve sto mi se nesvida sto kazes,ja ti odbijem na glupost i sa zadovoljstvom pojedem nesto slatko,i otud moji kilogrami. Naravno da je ljuta i od tad opet neprica samnom,al samo neznam dokle ce izdrzati,a meni bas lepooo.
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 26.2.2013 13:42:57
|
|
|
|
MMJMS
|
Pa tako i treba meni je zao sto mojoj isto tako nisam odgovorila. Kada sam bila trudna 4-5 mesec pricam ja pred njom kako ne mogu da nadjem jednodelni kupaci kostim i kako sam resila da kupim dvodelni koji cu da ponovo nosim nakon trudnoce. s:Posle trudnoce neces moci da nosis dvodelni kostim. I naravno 2-3 meseca posle trudnoce sam imala 5kg manje nego pre pocetka trudnoce. E tada je komentarisala kako sam mnogo mrsava. A najsmesnije je bilo kada mi je nudila da posto nemam haljinu za svadbu( bila sam 8-9 mesec)da pozajmim njenu. Probala ja haljinu i sva radosna otisla da me ona vidi - meni sa tolikim stomakom bila je velika njena haljina. A kada ja nju pitam koji broj nosi ona kaze 2 broja vise nego ja, ja joj kupim 3 broja vece nego sto ja nosim a ona ode da menja jer joj je tesno :)
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.2.2013 14:25:25
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Slobodno Cetvrtak vece: V. kolika ti je temperatura? -39.8 Ma to je nista. Ja imam 37, a ta je najopasnija jao,majko,koji lik ovo kao vic!
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.2.2013 15:03:36
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja sa svekrvom sam imala neke sitne,problemcice,ali zato svekar uzasan covek. Stalno smo se svadjali,stalno nam se mesao u brak,cak je doslo dotle da me je udario i preti batinama,nazivao me majmunom,stokom,ma sta mi sve nije rekao,a kao on je pobozan covek ide u crkvu i te stvari.On covek zivi u srednjem veku.nije imao obzira ni kad sam bila trudna. Od samog pocetka se nismo slagali.Sa njim sam naucila sta znaci mrzeti nekog. To je doslo do te granice da je pokusao da me izbaci iz kuce,tj.izbacio me recima mozes da skupis stvari i da ides.Ja,suprug i dvoje dece smo se preselili i konacno imam mir koji sam oduvek zelela. Dve godine ja sam prolazila kroz pravi pakao,i jos je pricao kako sam ja zlo,demon ili sta vec. Sa tim covekom ni 5 min.ne bi ste izdrzale. Kao on hteo da prica sa mojim ocem,i morala sam caletu da ispricam sta se desilo,a moj otac poludeo.Hteo da ga bije. Sva sreca pa me moj suprug rekao da nema sta on da prica sa mojim ocem,da je on moj muz i da on odgovara za mene.Ljubi ga zenica mnogo me voli. A svekrva je svog muza u svemu podrzavala pa i to da me udari.Uzasno je bilo.Pravi pakao.Uopste ne razgovaram sa njim,on vise za mene ne postoji i onako nisam zavisila od njih. I uvek kazem da niko ne prolazi ono sto sam ja prosla za 2god.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.2.2013 15:10:29
|
|
|
|
MMJMS
|
Strasno, kako se samo usudjuje, mrzim muskarce koji dizu ruke na zene a jos vise mrzim zene koje podrzavaju takve muskarce. Ja takodje ne pricam sa mojim svekrom i on je naslinik ali malo manji(nije digo ruku na mene samo me verbalno proziva i vredja) Sta je tvoj muz rekao kada te je ovaj udario, nadam se da se razracunao sa njim. E to kada hoce da umesavaju nase roditelje da nas urazume to je pa tek prica za sebe. Moj asvekrva je vise puta pokusavala da se zali mojoj majci na mene, stvarno su glupi kada misle da nasi roditelji nece da stanu na nasu stranu.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.2.2013 15:28:19
|
|
|
|
Sanja90
|
Pazi,jos svekrva kaze kako sam ja ovakva,onakva,sve cekam da mi se sluzi na tacni,da bi moja mama i tetka rekle : "Nasa Sanja???Pa ona nije takva!Valjda znamo kakvo nam je dete!" Ja sam zvala mog supruga sa posla da dodje kuci,dosao je brzinom svetlosti.Kako su ga pustili da izadje nemam pojma. Onda se svekar pravio blesav i rekao kako sam ja njega htela da bijem I svu krivicu svalio na mene,a kod njega vazi ono nema lazi nema prevare,a u stvari ima lazi i te kako ima prevare. Ja na sve to kazem da ne govori istinu. Uzasno je bilo,i jos kad me je nazvao majmunom moj muz drekne na njega,a ovaj se nasao uvredjen.Kako meni nije nista rekao kada sam mu ja navodno rekla da on laze,a na njega je viknuo jer me nazvao majmunom Sad kad se setim to mi je najsmesnije. Jos stavio ruku na bibliju i poceo da se kune,a nijednu istinu nije rekao. I kada se sve zavrsilo,mislim na rasprave,on poceo da razmislja sta se u stvari desilo.Mislim se sta ima da razmislja kad se tacno zna sta se desilo. Btw sve to se desilo kada sam bila kuci sama sa decom,tad kad me je napao.
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.2.2013 16:44:06
|
|
|
|
tatjana1
|
Verolina, kao zena sa iskustvom (meni je ovo treca svekrva, posto je prvi muz imao i majku i macehu, a ovaj sad ima majku), moram da ti kazem da je tvoja svekrva apsolutni hit! Treba da napises knjigu ili bar nama da prenosis svakodnevno sve njene bisere, ako nista drugo, kolektivno ces nas zasmejavati. Ako se pojavi neki konkurs za svekrve, sigurna sam da ce tvoja biti No 1! Slatko sam se nasmejala, cekam nastavak. A ti... Pa zaista na takve izlete treba da reagujes smehom, druge nema.... Za neke druge postove.... Da li je moguce da se ovo JOS UVEK desava?! Resenje? Ostro i na prvu! I, naravno, dve zene u jednoj kuhinji - to ne biva, pa mislim da je bolje ziveti dalje od njih u stisci, nego sa njima da bi bilo malo lakse u finansijskom, ali mnogo teze u svakom drugom smislu....
|
|
|
|
RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) 27.2.2013 16:56:49
|
|
|
|
MMJMS
|
Znas kako ima takvih svekrva koje i kada nisu u tvojoj kuhinji umeju da zagorcavaju zivot i da rasturaju sinovima brak takva je npr. moja. Nikada nismo zivele zajedno a opet je svadja sa njima umalo rezultirala razvodom, a u svakom slucaju rezultat moje svadje bio je da se mm sada sa njima cuje svaki dan a da je moj i njegov odnos upropasten
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?