Torbica
|
Misha i Ljisha, najbolja odluka, stavljaj je sto cesce da siki, dohranu izbaci, navuci ce beba sebi, ne brini. Vi ste vec prosle prvu kontrolu, ako uredno napreduje, probaj da isforsiras dojenje, flasica je nuzno zlo. Meni je sok od jabuke pravio puuuuno mleka, a ti ces vec skontati sta ti najvise povecava mleko. I boza je dobra, sve zitarice generalno. Ja sam sa svakom sledecom bebom imala vise mleka nego sa prethodnom. Izmlazala sam sa svima u pocetku jer su mi grudi bile prepunjene, sa prvo dvoje sam prestala u drugom mesecu a sa trecom bebom 18-i dan. Sad kad gledam ovo moje pile od skoro 8 meseci, sa tri podoja dnevno, bude mi zao, toliko voli, bas uziva i prede i mazi i mesi , mace malo. Ali, rastemo, treba da se jede hrana... tesim se sto cu kao i sa prvo dvoje kad ostanemo na ujutro/uvece mu davati dokle god sam ne izbaci. Kod nas to izgleda ovako - ja ponudim siku, bebac pocne da place, i tad znam da je kraj... I pokusavam ja i dalje, a mm kaze, ma sto ga napadas sa sikom, vidis da nece... Tako je bilo sa prvo dvoje.. A flasicu su hteli tada, pa sam unapred pripremala, kad siku nece, eto alternative. Ali mi je bilo zao, priznajem, jer sam mleka imala.