Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: mica0 Sanchy a jesi joj davala svoje mleko danju na flasicu? Neverovatno, dala sam joj mleko na flasicu juce posle kupanja 100ml i uspavala se odmah oko pola 9 i spavala je do 1h. Nakon toga sam je dojila, pa nije htela da se uspava, pa je plakala, pa se uspava na 5 min pa place, sisa rukicu i tako jovo nanovo, u pola 6 sam joj dala flasicu, od silne halapljivosti pola je bljucnula nakon toga, onda opet plac, pa spavanje po 15 min sa budjenjima, i oko pola 9 ponovo sam je nadojila i sad evo place, nisam pametna, kako da znam da li dovoljno vuce? Ona meni isprazni sike, ne skroz a li joj nudim obe, obicno nadodje dosta mleka, pocinjem da se brinem bas. Nocu sam ga dojila a danju na flasicu,slabo je vukao ,,kako ga stavim na s on zaspi pa ga stipkaj da bar jos malo izvuce i tako ali i to nocu sto posisa bilo mu je dovoljno da odspava tri sata ..e danju sam izvlacila na flasicu i sve bi pojeo bez da se uspava i slicno...Mico ne znam koje flasice koristis,uzmi Aventovu od 120 ml,ne vecu sa cuclom 0+ one imaju najmanju mogucu rupicu pa se beba nece navici na flasicu tj.bice joj svejedno da li je fl ili s,,drugo ,mala flasica malo vazduha u njoj i trece kad je hranis nagni flasicu skroz da se popuni cucla tako da ne vidis prazan prostor,tako ne moze da vuce vazduh,,,i kao sto rekose zene to su verovatno samo grcici i mi smo ih imali ali je lepo jeo u sustini ,na tri sata ,ne na krace ,kao sto ti je dr.rekao..
|