Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.2.2013 20:51:19
|
|
|
|
GagaT
|
Vazi necu. Ali vecinu dana cu presediti. To me nervira. Duso moja.. kako ona meni misli da sma ja trudnica.. Trudicu se da verujem a sam trudna.. Nisam ni svesna koliko zelim da cujem to vase ohrabrenje.. MM me non stop pita, pa kako se osecas, jel imas neki znak? Jel ti tako bilo i ranije? Jel bilo danas tog braonkastog iscedka? Ej, kao da je on ginekolog. A pojma nema sta to sve moze da znaci ali ipak pita. Kazem mu ja: "i doktore sta to moze da bude?".. a on se zasmeje.. Kao da mi struze po mozgu kad me pita sta osecam... hahahha Jedva cekam da zatrudnim da ga otkacim.. (dosadan je sa tim pitanjima... )
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.2.2013 23:11:17
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala mala bebice konacno mi je neko pomogao :0 valjda cu uspeti :*********
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.2.2013 8:39:29
|
|
|
|
Maja1309
|
Jutro ženice moje GagaT ima li grafića od jutros. Žene moje, evo ispod moj grafić. Šta vam se čini? Obilježio mi je ovulaciju na dan kad sam imala i pozitivan OPK i kad je doktorica vidila da je ovulacija bila. Šta mislite jel mi ovo dobiti, znam da je rano reći, al bojim se što nismo imali odnos 13dc, šta vi mislite?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.2.2013 8:40:54
|
|
|
|
Maja1309
|
jelena jel još trebaš pomoć?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.2.2013 9:27:58
|
|
|
|
Maraj
|
majo, super, pa vazno da si imala 2 dana prethodna iksice i to je to. Navijam za GagaT sta je sa tvojim grafom? Kakav je jutros
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.2.2013 11:42:30
|
|
|
|
Maja1309
|
Kad bu bar bio dobitni, nitko sretniji od mene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.2.2013 16:17:31
|
|
|
|
GagaT
|
Evo ga i moj graf. Drage moje ne znam sta da kazem, da li uopste smem da sebi dam oduska da se radujem. Ali lepo je verovati u tako nesto.. Ljubac svima..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.2.2013 21:09:50
|
|
|
|
Maraj
|
Gago, samo nek ostane tako visoka T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.2.2013 21:39:46
|
|
|
|
GagaT
|
Daj Boze.. OVo je strasno... Cekanje, nadanje, svakog meseca vise sam umorna od svega. Dodje mi da dignem ruke a ne mogu.. kako se priblizi sredina ciklusa ja pocnem automatski da kontam koji je dan, kad treba da bude ovulacija. SAmo se kalkulise i kako da se opustim? -NIKAKO !! Kazu opusti se i samo ce doci od sebe.. A to je najteze uraditi. Hvala Maraj na podrsci ljubim te sto puta.. Verovala ili ne ulazim sto puta na forum samo da vidim sta ko misli , sta ko ima da mi preporuci! To je bolest i opsesija - to sigurno nije dobro.
< Poruku je uredio GagaT -- 14.2.2013 21:43:15 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.2.2013 22:45:20
|
|
|
|
Maraj
|
Znam Gago sve... To i ja prolazim evo vec 2 godine. Svi mi kazu opusti se, ne razmisljaj. Ali kako! Evo danas mi je 9dc ja vec racunam kad da budu iksici, kolika je T jutros, da l je bilo jutros paprati na maybe baby-ju da l da krenem sa trakicama za ovulaciju. Ma jednom recju haos.Al sta cu, ugledacu i ja jednom moje samo se nadam da ce to biti uskoro... Pozdrav za tebe. Ja moj graf kacim za par dana kada bude zanimljiviji...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 8:02:58
|
|
|
|
Maja1309
|
Drage moje ženice dobro vam jutro. Osim svog grafa ja svako jutro iščekujem graf od GagaT, draga daj nam jutrošnji... Evo i moga, tem ne raste puno, al raste Tako bi htijela da mi ovaj bude dobitni, al nešto nemam vjere u to Ne mogu čuti rečenicu OPUSTI SE PA ĆE SVE BITI DOBRO jednostavno mi je to nemoguće, kako da en računam kad su mi plodni, kako????? Malo su mi Bazalke zaspale, nisu baš aktivne na temi Ženica dajte malo analize
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:16:46
|
|
|
|
GagaT
|
Evo ljubavi.. ja se jos uvek plasim.. Moj dragi me vec zove trudnice ali me on tako inace gleda svaki mesec. Najgroznije reci utehe zapravo su te : OPUSTI SE!!! Nema groznije.. Ljubim vas sve i nadam da ce svima da nam krene ovo je dobra godina za sve..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:19:34
|
|
|
|
Verolina
|
Ma da...nema vise sumnje
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:24:17
|
|
|
|
GagaT
|
Ljubavi kupicu ti najvecu cokoladu sto postoji na svetu ako sam trudna.. Ne smem da se radujem jos jer me zbunjuje to sto sam 4 DPO (ako je tacno pokazana Ovulacija) nakon odnosa imala roze iscedak nakon mokrenja. Pa me nesto muci da nije ovulacija bila kasnije tj 23 dc a ne 18dc. Ali Vero Nadam se da Bog vidi koliko me ohrabris. Pa ce ti vratiti to na drugi nacin kako tebi bude trebalo. Ljubim 100x
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:35:43
|
|
|
|
Maraj
|
gago ovaj tvoj graf je definitivno obecavajuci!!! Jer meris T u isto vreme svako jutro? Po T ne bi se reklo da ti je O bila 23dc kako ti mislis, vec bas kao sto ti je FF obelezio. Mozda je cak bila i dan ranije jer ti je OPK bio - taj dan. U svakom slucaju cekam tvoj sutrasnji, mada cu biti u gostima al trudicu se da dodjem do kompa
< Poruku je uredio Maraj -- 15.2.2013 10:36:12 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:39:40
|
|
|
|
GagaT
|
Oh, Maraj draga bilo bi to pravo veselje za sve nas.. Pa merim uvek ujutro kad se probudim. Desi se da se probudim u 5h ujutro kao neki dan i da ne mogu da spavam duze i izmerim T jer moram ustati iz kreveta. Onda se desi da izmerim u 6.10h a ne kao obicno u 6.45h recimo. Nadam se a to nije strasno?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:43:33
|
|
|
|
Maraj
|
Pa s obzirom da je meris ranije nego sto bi trebalo, mogu da zamislim kolika bi bila, da je meris kasnije tj u "pravo predvidjeno vreme". Znas da T raste iz sata u sat, pa ako je tebi bila ovako visoka T u 5 ujutru, zamisli kolika bi bila da si je merila u 6:45. To je onda definitivno . Navijam jako!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:47:48
|
|
|
|
GagaT
|
Hvala draga, Hvala do neba.. Nisam znala to da se T tako ponasa. Mislis da bi mi T bila veca nego jutros da je sada izmerim? Meni se nekada desi da u toku dana bude niza nego kada sam je izmerila to jutro. ALi hvala u svakom slucaju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:56:22
|
|
|
|
Maraj
|
Verovatno bi ti sada bila visa nego meni ali hrana i voda imaju uticaj na T pa se zato meri prva jutarnja pre nego ustanes operes zube, ma dok si jos u krevetu. Tako ja. Sat mi zvoni u 7:00 i prvo sto radim:toplomer pod jezik, pa tek kad izmerim T ustajem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 10:59:02
|
|
|
|
GagaT
|
Ito tako i ja. Nocas sam se probudila u 4h i kontam "toplomer!" pogledam na sat ono 4h strasno..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 11:00:19
|
|
|
|
Jole84
|
Gago baš baš ti je lep graf Kad pada testić,navijam jaaaaako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 11:05:22
|
|
|
|
Maraj
|
majo1309,dobro ti je skocila T! Sad tek vidim da ste bili aktivni i 2dc . Da znas da sam i ja to predlozila mm ovog meseca, pa ako nista ne bude ovaj ciklus od moracemo i mi da probamo u vreme tih dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 11:16:51
|
|
|
|
GagaT
|
Maja hvala ti duso... Kod mene je takva situacija da jedva cekam da se probudim da izmerim T. Tako da znam kako ti je. Jole test ce biti u nedelju to ce biti 18 DPO ili ti 37 DC. Sta da kazem - nista - moram cutati. Samo Bog zna koliko zelim !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 12:06:07
|
|
|
|
Verolina
|
Gagic, cak i da je O bila 4 dana kasnije, u sta sumnjam, opet je to to.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.2.2013 12:11:48
|
|
|
|
Bebana17
|
Gaga, pa ti si nam trudna 100%, nego testić u ruke pa da nam pokažeš svoje Maja, lepo grafić napreduje, ne brini se dobro si pokrila ovulaciju. Sad samo da čekaš da grafić pozeleni Maraj, mila, te što ti savetuju opuštanje oteraj u tri pm... Ju, moram da psujem, kakvo crno opuštanje, kad bebe nema godinama... Da sam ja bila opuštena i čekala da me ginekolog pošalje na pretrage tek bih možda stigla do prvih inseminacija... Meni ovo treća godina čekanja, i dogurala sam konačno do vantelesne, a to opuštanje mi više niko i ne spominje, jer iako ne pričam, svi su svesni da nešto nije uredu, pa ćute
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?