Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.2.2013 12:44:01
|
|
|
|
Maja1309
|
Bebana17 trakice su mi bile negativne 11dc 12 dc i 13dc. Ja sam prošli ciklus trakice radila 10dc 11dc 12dc 13dc 14dc 15dc 16dc, od toga su bile pozitivne 14dc i 15dc, zato ovaj mjesec nisam krenula 10dc da ih radim. Čak sam mislila tek 13dc raditi ovaj put pa sma ipak uradila od 11dc. Vidim danas popodne hoće biti pozitivna, 14dc sam imala pozitivnu lh zadnja dva ciklusa, znači testna tamnija od kontrolne 14 dc. Malo prije sam primjetila, nakon dugo vremena i egg sluz tako da nešto vjerujem da je ovulacija danas ili sutra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.2.2013 13:41:15
|
|
|
|
mala.bebica
|
Maja to je super ona sad se baci u x, jer par dana pre O su najplodniji :) kod mene jos nema . nervira me ovako sto mi se produzio ciklus.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.2.2013 19:33:58
|
|
|
|
Bebana17
|
Ja sam juče uveče dobila, tako da krećem u novi krug. Još ovaj mesec sa ciklo progenovom, pa u martu u narodni front po bebu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.2.2013 19:35:33
|
|
|
|
Bebana17
|
Majo, pravac na mućkanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.2.2013 20:28:44
|
|
|
|
mala.bebica
|
Bebana znaci jos malo je ostalo Jas cekam da dobijem i idem pa videcu sta ce da mi kazu dalje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 11:26:13
|
|
|
|
mala.bebica
|
Dobro jutro devojke, danas je pala T 35.9 i dosla je sutra idem u NF pa videcemo, a sad imam i baby time trakice pa bas da vidim kad ce da obelezi O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 11:46:01
|
|
|
|
GagaT
|
Drage moje kako vam ovaj graf izgleda??
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 11:47:54
|
|
|
|
daca77
|
Drage, navijam za sve vas Meni je T pala i ocekujem Inace, ovako izgleda graf kada nije bilo O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 11:50:26
|
|
|
|
GagaT
|
Daco kako nije bilo ovulacije.. :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 12:02:24
|
|
|
|
daca77
|
Lepo, Gago...folikul nije puko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 12:06:19
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, folikulometrija i pregnil, plus nadji nekog da te bocka. Koliki ti je endometrijum?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 12:07:27
|
|
|
|
daca77
|
Bio je 10,3mm. A Zoki to ne predlaze...kaze da cu aprila imati normalnu O i da ce sve samo pucati...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 12:08:14
|
|
|
|
Verolina
|
Onda slusaj njega, ne mene. Ha ha ha...Daleko vise zna.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 12:11:49
|
|
|
|
GagaT
|
Jao Boze sa cim se mi sve necemo susresti.. Bas bzv. Nadam se draga da ce ti od sada svaki cikluc biti u najboljoj mogucoj urednosti. Ti si barem saznala da ti nije pukao, a ima zena koje ni ne znaju da im ne puknu folikuli kao ja npr. Ja kao to podrazumevam da mora biti. U svakom slucaju moramo prihvatiti te stvari te je suvisno da ti bilo sta pricam. Saljem ti veliiiikiii
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 12:12:42
|
|
|
|
nata11
|
Daco onda se spremaj za april
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 12:23:09
|
|
|
|
daca77
|
Odavno sam ja spremna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.2.2013 23:00:55
|
|
|
|
jelenazvezda
|
a kako da ja napravim moj grafikon :(
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.2.2013 7:54:27
|
|
|
|
Maja1309
|
Daco Zoki ti na ultrazvuku vidio da nije bilo ovulacije jel? Bi ti endom trebao biti deblji? Oprosti ne kužim se naj naj... Žene, evo mog grafa, pravo mi je čudan. Nikako da temp skoči i lh bude pozitivan. Zadnaj 2 ciklusa lh bi bila pozitivna na 14dc, jučer je bio 15dc a lh sam upisala kao negativnu jer što moje oko vidi skroz blago je testna svjetlija od kontrolne, al je svjetlija... Temp se ne diže Šta kažete žene na graf inače danas idem na redovnu kontrolu kod ginekologa, idem uvijek 1 u godini, pa eto sad je došao red... Aj molim vas malo analize moje situacije jelenazvezda dali se registrirana na www.fertilityfriend.com (na toj stranici radimo grafove) pa ubacujemo na forum... ili samo ne znaš kako svoj graf ubaciti na forum?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.2.2013 8:18:03
|
|
|
|
Maraj
|
Majo, meni izgleda po tvom grafu, da se T umirila, i da O samo sto nije. Super je sto danas ides kod dr taman ce ti reci, na uz, kako ti izgleda endo i folikuli
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.2.2013 8:21:58
|
|
|
|
Maja1309
|
maraj ja sam malo neiskusna po pitanju andum i folikula... jer inače svake godine idem na kontrolu, radim papu i samo znam jel nalaz ok ili nije i to je to... imala sam prije nekad kandidu i svašta nešto.. al sam to sve sredila prije godinu dana... Na bebi radimo pola godien.. možeš li me savjetovati šta da pitam danas dr, znam ja otprilike šta ću pitati, i naravno ponje ću grafiće, ali da enšto ne propustim :) jel imaš koji savijet ? Inače mi je doktorica jako pristupačna i komunikativna :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.2.2013 8:52:17
|
|
|
|
Maraj
|
Majo, vazno je vec kad ides danas da ti uradi ultra zvuk vaginalnom sondom,onda ce ti izmeriti endometrijum i videti velicinu folikula, tako da ce ti na osnovu toga reci da se eventualno danas - sutra "bacite na posao" Briseve ce ti svakako raditi... Ja pretpostavljam da ti je danas-sutra O po tvom grafu, mada to nista ne mora da znaci, sve ce ti reci na uz.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.2.2013 9:39:23
|
|
|
|
Maja1309
|
Maraj srce si, hvala ti puno. Mislim da mi i inače radi ultrazvuk tom vaginalnom sondom, neka kao sprava u obliku valjka koju ugura doel i pregleda.. A zadnji put sam je još pitala kakav mi je oblik maternice pa je radila i ultrazvuk ono gore na stomaku kad pregleda, ne znam stručno objasniti, rekla d ami je maternica blago srcolikog oblika, sad ne znam jel to problem . Dans je sve pitam, debljinu endometrija, veličinu folikula, ako već nije prsnuo... ponesem ova grafiće od BT... spomenem macinu travu.. Samo ne znam može li ona na ultrazvuku vidjeti dali je bilo jajašca u folikulu ako je folikul puknuo i ako nije puknuo može li vidjeti ima li jajašce u njemu, općenito dali je ovulacija kvalitetna?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.2.2013 9:51:47
|
|
|
|
Maja1309
|
MAraj inače u akciji smo redovno, više nemam ni snage pogledaj grafiće inače ja to uvijek od želje baš radim, ono uživam , a mogu ti reći da zadnja dva ciklusa često nemam želje, valjda sam opterećena svime time i onda kad znam da moram imati odnos nekeko mi se ne da Nije mi jasno, kad mi kažu opusti se, kako da se opustim i da ne mislim kad mi je ovulacija kad jednostavno to mislim i ne mogu izbaciti iz galve koji mi je dan ciklusa...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.2.2013 11:49:07
|
|
|
|
Maja1309
|
Bazalke pa gdje ste mi vi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.2.2013 13:32:34
|
|
|
|
GagaT
|
Evoooo nas... Meni juce nije niko komentarisao graf zato cu vam danas opet dosadjivati dok me ne otkacite.. Evo ga moj najnoviji graf.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Porodiljesandrinaposle koliko vremena od porodjaja ste se vratile na staru tezinu?najvise 3 meseca (
16%)
od 3-6 meseci (
12%)
od 6-9meseci (
17%)
godinu-dve (
18%)
nisam jos uvek (
37%)
Ukupan broj glasova: 82Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!