Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.2.2013 8:20:42
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, drzi se T Evo i mog Samo da nema do sutra, da bi Zoki mogao da radi UZ.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.2.2013 8:37:36
|
|
|
|
babby
|
Hajde Sanjalice i Daco navijamo da nedodje zloca
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.2.2013 8:47:00
|
|
|
|
daca77
|
Babby, kod mene ce sigurno doci, jer sa ovakvim spotting-om nemam se cemu nadati.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.2.2013 9:20:37
|
|
|
|
babby
|
ma nikad se nezna dok ne stigne eto onaj moj spotting nije izaso na dobro eto jos nije stigla a hormoni u haosu...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.2.2013 9:57:17
|
|
|
|
sanjalica978
|
Ma ja mislim da cu dobiti, hocu da ispratim ovaj ciklus jer sad merim temp onim digitalnim toplomerom koji se drzi samo minut i pisti, jer su mi ovi moji ukucani izgubili onaj normalni toplomer. Nesto mi se ovaj bas i ne svidja.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.2.2013 10:05:32
|
|
|
|
Maja1309
|
meni digitalni uvijek za 0,25C pokazuje manje npr živin 36,4 a digitalni 36,15. Meni živin draži... pa njega uvijek koristim. Al mislim da nije bitno koji koristimo, već je bitno da je ispravan i da uvijek isti koristimo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.2.2013 12:06:31
|
|
|
|
Sonreir
|
Devojke, navijam jako i vucem vas da vam pozelene grafovi
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 7.2.2013 12:25:11
|
|
|
|
GagaT
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 7:38:20
|
|
|
|
daca77
|
Mislim da ce biti fina i da ce me zaobici i danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 8:01:06
|
|
|
|
sanjalica978
|
Evo i moj od jutros
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 9:14:12
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, Sanjalice, navijam da ovo bude vaš mesec Meni temperatura pala, očekujem je danas ili sutra. Hoću da neko zatrudni više sa ovih strana, a najrađe bih ovu Dacu ekspedovala sa teme bazalna, jer je više dosadila i Bogu i svetu, i vreme joj je da ode na trudničke strane (Dacke, nemoj da se ljutiš, ja to od srca želim da nam budeš )
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 9:21:48
|
|
|
|
Maja1309
|
Daco Sanjalice navijam da ovo bude vaš mjesec.. Evo mene jutros začudio skok temp od 0,25C... Nisam imala ovako velik skok ni za vrijeme ovulacije 14 i 15dc. a danas mi je 13dc. Ne vjerujem da mi je bila ovulacija, jer sam jučer i prekjučer radila test za ovulaciju i bio mi je negativan, testna svjetlija od kontrone. Tako mi je i prošli ciklus bila testna svjetlija od kontrolne sve do 14dc. Šta mislite hoće mi ovaj ciklus biti anovulacioni Evo mi grafića: molim vas malo analize
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 9:28:22
|
|
|
|
Bebana17
|
Majo, što bi ti bio anovulatoran ciklus, pa tek si u prvom delu, sad će ovulacija da usledi najverovatnije, samo se testiraj sa lh trakicama,da je ne propustis. Nemoj se unapred nervirati. A ako ti je ovulacija bila 12 dan ciklusa lepo si je pokrila (tad je realno da ti lh trakica bude pozitivna 10 dan ciklusa ili 11 dan ciklusa, a meni se dešavalo da imam ovulaciju i tog dana kada je pozitivna trakica). Opusti se samo i nastavi da pratiš i mućkaj, to je najbitnije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 9:29:16
|
|
|
|
Bebana17
|
I ako bude nastavila da raste, već je bila ovulacija, 12 dan ciklusa.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 9:50:05
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Hoću da neko zatrudni više sa ovih strana, a najrađe bih ovu Dacu ekspedovala sa teme bazalna, jer je više dosadila i Bogu i svetu, i vreme joj je da ode na trudničke strane (Dacke, nemoj da se ljutiš, ja to od srca želim da nam budeš ) Hvala puno, koleginice moja mila Majo, u potpunosti se slazem sa Bebanom.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 9:56:12
|
|
|
|
Maja1309
|
Bebana hvala ti... Ma nešto mi je ostalo u sjećanju, da sam negdje čitala da ako temp ovako raste-pada da postoji vjerojatnost anovulatornog ciklusa. Zadnja 2 ciklusa mi nije ovako temp varirala. AKo možeš da pogledaš moja zadnja dva grafa na 115 stranici foruma da ih ne ubacujem ponovo. Nisam imala ovakve skokove. Al evo malo sam guglala, ne znači da će biti anovulatorni ako tem varira. Samo mi nije jasno, ako je jučer bila ovulacija, kako su mi lh trakice i jučer i prekjučer bile negativne. Jel ima tko saznanja o tome?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 11:32:53
|
|
|
|
Jole84
|
Majo i ja mislim da će da ti obeleži O 12dc Nema razloga da misliš da ti je anovulatorni Daco,Sanjalice lepi su vam grafići Bebana idemo dalje Ja ću ovog meseca samo da vas bodrim
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 11:42:28
|
|
|
|
Maja1309
|
Ženice moje a kako objašnjavate da mi je test na ovulaciju (ovugnost) 10 i 11 Dc bio negativan, a kažu da su 99 % sigurni?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 16:36:43
|
|
|
|
mala.bebica
|
opet kasni ova nego iznenadila sam se sto je uskocila T danas bas cudno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 17:49:03
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjalice lepo se penje T Bebice nikad se nezna navijam jako za sve vas
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 18:09:43
|
|
|
|
Bebana17
|
Bebice, he, mozda i bude nesto od tog muckanja Majo, meni su trakice do sada pokazivale, ali nekad su mi bile pozitivne i na sam dan ovulacije, a pre toga nista, jesi li ti radila na 12 dan ciklusa trakicu? To što ide gore dole temperatura ne mora ama bas nista da znaci.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 18:13:46
|
|
|
|
Bebana17
|
Majo, ako ti je ovulacija bila juce, a ti radila test juce i preključe, i bili ti negativni, moguce da ti je dan pre tog prvog testa bio pozitivan, pogledaj malo grafove na ff, najčešće ovulacija bude sledeći dan od pozitivne trakice, ali se desi i da bude za dva dana ovulacija posle pozitivne trakice, ili taj isti dan kada je trakica pozitivna. Znači da nisi radila trakicu dovoljno rano (trebalo je i taj dan ranije da je uradiš). Naravno, to samo u slučaju da je ovulacija zaista bila, a to ćemo videti narednih dana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 8.2.2013 20:50:58
|
|
|
|
Maraj
|
Daco, sanjalice,bebice, lepi su vam grafovi Navijam jako za
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.2.2013 8:21:13
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro devojke, evo moj graf i dalje ide cik-cak, jos dan dva i dolazi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.2.2013 12:35:48
|
|
|
|
Maja1309
|
Sanjalice glavu gore i sanjaj tem su i dalje ok nije toliko pala. Ako pogledaš u galeriji FFa vidjet ćeš da i takvi grafovi završavaju kao trudnički Jutros mi je temp pala na 36,4. Ipak mislim da ovulacija je danas ili sutra.. Prvi put nakon duuuuggoooo vremena upravo sam vidila egg sluz
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
gaagaaa (
88%)
(
12%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!