|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
11.2.2013 15:59:34   
Verolina
Gaga, graf ti je fenomenalanuser posted image
Nego, koliko se ti trudis?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3051
11.2.2013 23:00:27   
ivekpivek
bazalke od sutra i ja mjerim temp,dobila sam jutros ,maja 1309  kako si se rijesila kandide

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 3052
12.2.2013 8:00:05   
Maja1309
Ženice moje dobro vam jutro user posted image

Evo da napišem svoja iskustva od jučer. Naime u 13h sam imala pozitivnu lh trakicu, a u 17h kod ginekologa ovulacija već prošla user posted image . postoji mogućnost da mi je i lh od 10.2 bila + iako sam je ja kontala kao -.
Imam redovne cikluse 29 dana, i kaže ona meni (ginekolog) da nema šanse da zatrudnim od 14 dana pa nadalje, kao ni 14. Kao moram imati odnose 11, 12, 13 dan. 14dc je već kasno. Isto tako da posle ovulacije više nemamo odnose jer spermatozoidna tekućina ima neku kiselost koja u tako ranom začeću izaziva rane popbačaje (čak 70%) a da za njih ni ne znamo user posted image
Rekla je da mogu imati i 10dc odnose, al da ih planiram 11dc, 12dc i 13dc, ukoliko za 3 mjeseca ne bude mrvice, da dođem na folikulometriju.
Ako ni tada ne bude mrvice onda da uradimo spermiogram.
Inače nije mi htjela raditi papu jer sam ga radila 8.5,2012 i bio je uredan, pa je rekla da dođem za 3 mjeseca.

Osim toga, kaže da su mi jajnici odlični user posted image
Lijevi 24,5x26,2, a desni 40*37 sa znacima prethodne ovulacije,
Sluznica debljine 11mm (ovo pretpostavljam da je endometrij)

rekla sma da pijem macinu travu, rekla je da mi ne može štetiti, samo pomoći, također je rekla da počmem piti folnu kiselinu, da se ona inače pije i prije trudnoće...

Nadam se da sam sve prenjela :) ako se sjetim još šta javim...

e da rekal je da ne mjerim bazalnu, ne radim lh trakice, da se samo opterećujem, muža posebno user posted image

da planiram odnose i to je to...

e i evo moj jutrošnji graf (neću je poslušati, završiti ću mjerenje BT ovaj mjesec pa onda pauza user posted image )

user posted image

haj lipe moje malo analize, a ja se bacim na čitanje foruma ovog što sam propustila user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 3053
12.2.2013 8:11:28   
GagaT
Verolina... Hvala duso.. Pa mi pokusavamo vec 1god.. Pisala sam na temi spermogram verenikov nalaz. Nisam nikada bila u drugom stanju imam 32 god (punim u maju)..

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 3054
12.2.2013 8:19:56   
Maja1309
ivekpivek vjeruj mi da se i ne sjećam čime sam je rješila. Imam sve nalaze kući i recepte od lijekova koje sam koristila, mogu ti pogledati...

Inače sam bila jako disciplinirana tada, ispijala sam enormne količine čaja od brusnice koji sam pravila na način da sam kuhala suhe brusnice, pila čaj, a kuhane plodove jela, sigurno pola godien... također sam redovno dole stavljala tampon koji je prethodno namočen u bioaktiv lgg ( ovo mi je gin preporučila) i to radim i kad sam potpuno zdrava. obično posle user posted image se nekako dole osjećam čudno, pa dan dva stavim taj tampončić namočen u lgg. tada sam donji veš peglala, inače ga ne peglam, samo otkuhavanje na 90 i sušenje u sušilici... bitne su velike količine tekućine, taman i vode, samo da se izmokrava.
tjekom dana sam jela suhe brusnice, umjesto čipsa, štapića, grickalica, samo brusnice..

vjerujte da sada ne podnosim brusnicu, muka mi je od njih....

eto, pitaj ako te bilo šta zanima :)

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3055
12.2.2013 10:25:54   
babby
hmmm dal moze veci da bude ja zavrsila sa progesteronom i ocekujem user posted image konacno da stigne Maslacak draga kad svratis molim te posle kolko dana treba da mi stigne meni ovaj f.f obelezio o.nemogu da verujem znam da nemoze da budeuser posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 3056
12.2.2013 10:35:02   
Sonreir
Majo, tebi je prosla O, bolje je slusati dr nego BT. Ako se secas, pre nekog vremena kad si dosla na ovaj foruma, ja sam ti rekla isto sto i tvoja dr - treba tempirati odnose pre O, a ne na O ili posle, tako da je to sada i potvrdjeno user posted image
Gago, super ti je graf, na koliko DPO ti obicno stize M?
Baby, tvoj graf user posted image Valjda ce se vec jednom i to zavrsiti user posted image
Devojke, vucem vas da vam pozelene grafovi user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 3057
12.2.2013 10:50:21   
Maja1309
Sonreir sjetila sam se da mi je netko rekao da planiram odneose prije O, al nisma znala da si to ti, kad si novi, treba vremena da pohvataš sve
Hvala ti draga :)

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 3058
12.2.2013 12:04:32   
sanjalica978
Dobar dancic drage moje,
evo moj graf, cekam da mi user posted image stigne i stalno trckaram da proverim ima li je.

user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 3059
12.2.2013 15:09:07   
cakanavaspitacica
Pozdrav drage moje! Citam svaki dan vase postove, polako pocinjem da vas upoznajem. Ovo mi je treci ciklus kako merim bt. Pokazala sam vam vec prva dva ciklusa od kojih je prvi bio dugacak 47 dana (nije mi nista neobicno, cesto se desava sa obzirom na PCOS), a drugi je trajao 34 dana, ali je bio bez ovulacije.
Ovo je moj sadasnji graf:

user posted image

Zanima me koliko skok temperature nakon ovulacije moze da ukazuje na sam kvalitet ovulacije?

Hvala unapred na odgovoru! user posted image

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 3060
12.2.2013 15:10:34   
cakanavaspitacica
I zanemarite x-ice! user posted image Dragi mi je cesto odsutan u poslednje vreme. user posted image

(odgovor članu cakanavaspitacica)
Direktna veza do poruke: 3061
12.2.2013 16:43:54   
GagaT
Sonier .. Ne secam se tacno ali mislim da stigne od 12 do 16 DPO Nerodovni su mi ciklusi, izmedju 33DC i 36DC se krecu. Ne znam tacno da ti odgovorim. Ali volela bih prvenstveno radi sebe. Pre tri -cetiri meseca sam putovala i ostala 7 dana van kuce. Na put sam otisla sa mens i kada sam se vratila kuci sledeca mens mi je stigla nakon 46 dana. Strasno.

(odgovor članu cakanavaspitacica)
Direktna veza do poruke: 3062
12.2.2013 22:00:27   
jelenazvezda
nek mi neko pomogne ,kako da ja nadjem ovu tabelu da mi neko protumaci :(

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3063
12.2.2013 22:26:51   
mala.bebica
jelenazvezda ides prvo na www.fertilityfriend.com napravis nalog i svaki dan meris T u isto vreme, belezis kad je bila zadnja m, ako pijes nesto od lekova itd. ako se nesnadjes pitaj tu smo :) i ako hoces da dodajes sliku na ringeraja onda moraces da sacuvas sliku desni klik i sava as,
sledeci korak ti je ides na www.slikomat.com nemora da se registrujes,
ides na browse nadjes tu sliku koju si sacuvala i pritisnes nalozi, i gde pise kod za forume selektiras kopiras ceo link i na ringeraja gde pisemo samo samo uneses vec iskopiran link copy - past.

pokusaj pa ako negde zaglavis tu smo, objasnicemo ti user posted image

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 3064
13.2.2013 8:18:12   
GagaT
Dobro jutro lepotice moje.. Evo mog grafa i danas.
user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 3065
13.2.2013 9:21:48   
Maja1309
GagaT meni je tvoj graf PREdobar...
Jel te strah uraditi testić, meni se čini da bi ti ovaj pad temp na 10DPO mogla biti implementacija, a tep ti jako dobro raste.
Ne znam šta kažu ostale ženice, al meni je ovo predobro.
Obično prva faza ciklusa varira, a druga je 14 dana, nije pravilo, al je u većini slučajeva tako.
Ja bi već piškila testić user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3066
13.2.2013 13:08:28   
ivekpivek
gaga lijep grafic ,moguce da je dobitniuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 3067
13.2.2013 13:54:39   
mala.bebica
Gaga ajde da navijamo da je dobitni user posted image user posted image user posted image

ja sam dobila , od sutra 5dc pocinjem sa cycloproginova, vec sam preopterecena sam ovo merenje, vec neznam dal sam stavila T u usta ili ne, jer rano merim T pa zato. a i sledeci mesec radim vto pa malo da se opustim. ja cu da vas pratim pa kad bude nesto interesantno postavicu graf :) a i rekli smo nema vise x

pozz za sve user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 3068
13.2.2013 15:35:51   
Jole84
Gago divan grafić user posted image navijam! user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 3069
13.2.2013 16:52:33   
GagaT
Jao hvala vam drage moje. Mnogo ste me raspolozile. Ja se danas citavi dan sekiram posto imam spoting, curi vodenasto i ostavlja svetlo braonkast trag na dn.ulosku. Bas me nervira. A ne mogu da se setim da li mi je ikada ranije to bilo tako. Mozda i jeste a nisam obracala paznju mozda. Nisam seljak znal da to nesto znaci. Tako da se pribojavam da cu dobiti M za 1 ili dva dana. A kad me tako fino hrabrite bas mi je lepo user posted image .
Tako sam zabrinuta.. A hvala vam do neba..

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 3070
13.2.2013 17:30:54   
Maraj
gago super ti je graf!Navijam da je ovaj dobitni user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3071
13.2.2013 20:09:08   
GagaT
Hvala Maraj, hvala svima od srca.. Mnogo mi znaci vasa podrska.
Da li je opasno to sto imam taj iscedak? Da li je to znak da ce stici Mens?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3072
13.2.2013 20:14:48   
Verolina
Gaga, ja sam skoro 100 posto sigurna da si ti trudna. Ja bih na tvom mestu sutra uradila test i ako je pozitivan uradila bih pored bete i progesteron u krvi. Mada, to krvarenje je jako cesto na pocetku trudnoce i pored dobrog progesterona. Ajde da ti nas lepo sutra obradujes.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3073
13.2.2013 20:25:07   
GagaT
Ne mogu ljubaviiii... cekacu jos malo... Nemam testova vise u kuci a apoteka mi nije sutra nigde na putu imam mnogo obaveza.
F.F. mi preporucuje test 17-tog februara. JAko dobro zvuci to sto tako mislite.. Bojim se... user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 3074
13.2.2013 20:41:21   
Verolina
Nemoj nista da teglis i da se naprezes.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here