Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.2.2013 10:49:56
|
|
|
|
Sonreir
|
Majo, jos je rano za Temp ce ti se opet vratiti gore, a ja te vucem da onda tako povisena i ostane Jelena, skupi hrabrosti i uradi test. Niko ti ne moze ovako reci da li si trudna ili ne. Dovoljno ti kasni da ti test pokaze realno stanje. Sve zene ovde znaju sta je negativan test i ima ih koje su ugledale vise negativnih testova od tebe, tako da samo hrabro. Ipak, je bolje znati na cemu si nego se danima muciti sa simptomima. Temp, grudi, stomak, iscedak, sve to mogu biti lepi znaci Vucem i tebe da nam se pridruzis u prvom tromesecju Gagooooooo mucis i nas trudnice, i ove ovde cekalice Ajde, javi se, kakvi god da su rezultati testa, podeli ih sa nama. Vucem teeeee
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.2.2013 14:46:11
|
|
|
|
Maja1309
|
Sonreir znam da je još rano, al opet mi žao, ja bi da raste Gagoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.2.2013 16:56:19
|
|
|
|
jelenazvezda
|
drzi se majo navijam za tebe,bice to sve ok . sonreir ja sam radila jednom test pre god dana i od tad vise ne smem mada ako ne dobijem do sutra radim pa sta bude hvala na podrsci,zelim dve crticeee
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.2.2013 17:24:12
|
|
|
|
Maraj
|
jelo navijam da test pokaze stvarno , gde je vise gaga?! gago, jesi li svesna koliko nas mucis daj da vidimo te
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.2.2013 18:03:20
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala maraj :) skuplam snagu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.2.2013 23:42:19
|
|
|
|
GagaT
|
Dobro vece drage moje. Nemam lepe vesti. Hvala vam na paznji koju ste mi pruzile ali ja nemam srece. Uradila sam juce i prekljuce test, betu danas i sve je negativno. Mens jos nema, tempetatura danas je 36,7 u 7.10h. Izvinite ako sam vas izmaltretirala ali na putu sam i nemam pristup racunaru. Pisem vam sa telefona pa graf ne mogu zato da okacim. Mens jos nema. Cao lepotice moje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.2.2013 23:45:59
|
|
|
|
Verolina
|
Pa kako bre? Joj, mnogo mi je zao, to je bio toliko lep graf. A kolika ti je beta? Bice sledeci put Gagice
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.2.2013 23:55:58
|
|
|
|
Jole84
|
Gago žao mi je Idemo dalje..sledeći će da bude dobitni
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 7:22:54
|
|
|
|
Maja1309
|
Gago mi smo uz tebe, a zašto još nisi dobila vješticu ako nisi trudna Čim prije zakači nam grafić.... Mi smo tu uz tebe... Ženice evo i mog grafića, temp je opet počela rasti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 7:30:57
|
|
|
|
Maraj
|
gago majo, drzi se ta T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:03:53
|
|
|
|
jelenazvezda
|
DRAGE MOJE JUTROS U 7 00 UGLEDALA JA MOJE JOS NE MOGU DA VERUJEM,OD SRCA VAM ZELIM DA U NAJKRACE VREME DOZIVITE OVU SRECU <3
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:07:10
|
|
|
|
Maja1309
|
Jao jelena od srca ti čestitam, prava si sretnica. Ljubim teeeeeeeeeeeeeeeeee Koliko si bila trudilica?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:10:48
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala draga od srca,vucem vas sve,pokusavam godinu dana :) jos ne znam sta me snaslo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:18:53
|
|
|
|
Maja1309
|
jesi u tih godinu dana baš pikirala dane, il ste onako opušteno pa kad bude :) Oprosti ako sam dosadna, ja se trudim pola godine pa me sve zanima? Jesi pila macinu travu?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:25:01
|
|
|
|
jelenazvezda
|
naravno da nisi dosadna,pa znas kako na pocetku sam bila u fazonu kad se dasi jer sam mislila da to moze odma,al kad sam videla da nema sanse pocela sam samo da pratim ovulacije i opet nista i tek kad sam videla los spermogram opustila se,ma kao nema sanse i eto,primila pregnil na savet doktorke,kao probaj nista te ne kosta kad ono
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:25:46
|
|
|
|
Maraj
|
jelo bas si nam ulepsala jutro! ajde sad nas sve vuci u prvo! ja sam ovde vec 2 god. u cekalicama, red je da nas povuces.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:29:21
|
|
|
|
jelenazvezda
|
vucem vas sve najjace sto mogu,i zelim vam svima isto sto i sebi.ovo treba doziveti... divne ste i sve je lakse uz vas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:33:33
|
|
|
|
Maja1309
|
jelena mi nis mojoš radili spermiogram, ako nebude ništa za pola godine onda uradimo.... Znaš li ovako sluičajno koji je postotak loših spermiograma kod muškaraca
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:37:03
|
|
|
|
jelenazvezda
|
znam,i bolje ga odradite sto pre jer dzaba se mucis ako nije uredu,bar to nije neki problem i preporucujem da radis u drzavnoj ustanovi nikako privatne laboratorije,al dans je 60% do muskaraca,mm je spotrista,ne pije,ne pusi a spermogram uzas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:42:47
|
|
|
|
Maja1309
|
Moj nije sportista, al ne pije ne puši bavi se dosta fizičkim radom... Joj samo da to ne bude problem. Reci mi jel se to nekom ishranom, terapijom, može popraviti, spermiogram mislim?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 8:56:21
|
|
|
|
jelenazvezda
|
ma sve se moze popraviti udji na temu slermogram i spermokultura tamo sam sve lepo napisala da se ovde ne spetljamo :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 18:40:09
|
|
|
|
Bebana17
|
Jelena, čestitam, uživaj u trudnoći! Maja, lep grafić, temperatura je za sada tip top! Maraj, trudilice moja, ja treću godinu pokušavam, već će kosa da mi opadne od tolikog stresa , valjda će nam poći za rukom da i mi što pre ugledamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 19:16:43
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala bebana,zelim i ja tebi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 20:43:48
|
|
|
|
Maraj
|
joj Bebana da znas. Valjda cemo se iscupati iz ovih cekalica. Zakazala sam i ASA test za sl. nedelju. Ne znam vise ni sama sta da ispitam... Ja takodje merim T al tek mi je 14dc pa ga jos ne stavljam dosadan je...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.2.2013 22:50:34
|
|
|
|
mala.bebica
|
Jelena cestitam vuci nas odavde silno silno. veliki pozzz
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?