|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
13.2.2013 20:51:19   
GagaT
Vazi necu. Ali vecinu dana cu presediti. To me nervira. Duso moja.. kako ona meni misli da sma ja trudnica.. user posted image user posted image
Trudicu se da verujem a sam trudna.. Nisam ni svesna koliko zelim da cujem to vase ohrabrenje.. MM me non stop pita, pa kako se osecas, jel imas neki znak? Jel ti tako bilo i ranije? Jel bilo danas tog braonkastog iscedka? Ej, kao da je on ginekolog. A pojma nema sta to sve moze da znaci ali ipak pita. Kazem mu ja: "i doktore sta to moze da bude?".. a on se zasmeje.. Kao da mi struze po mozgu kad me pita sta osecam... hahahha
Jedva cekam da zatrudnim da ga otkacim.. (dosadan je sa tim pitanjima...user posted image )

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 3076
13.2.2013 23:11:17   
jelenazvezda
hvala mala bebice konacno mi je neko pomogao :0 valjda cu uspeti :*********

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3077
14.2.2013 8:39:29   
Maja1309
Jutro ženice moje

GagaT ima li grafića od jutros.

Žene moje, evo ispod moj grafić. Šta vam se čini?
Obilježio mi je ovulaciju na dan kad sam imala i pozitivan OPK i kad je doktorica vidila da je ovulacija bila.

Šta mislite jel mi ovo dobiti, znam da je rano reći, al bojim se što nismo imali odnos 13dc, šta vi mislite?

user posted image

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 3078
14.2.2013 8:40:54   
Maja1309
jelena jel još trebaš pomoć?

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3079
14.2.2013 9:27:58   
Maraj
majo, super, pa vazno da si imala 2 dana prethodna iksice i to je to. Navijam za user posted image
GagaT sta je sa tvojim grafom? Kakav je jutros user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 3080
14.2.2013 11:42:30   
Maja1309
Kad bu bar bio dobitni, nitko sretniji od mene user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3081
14.2.2013 16:17:31   
GagaT
Evo ga i moj graf. Drage moje ne znam sta da kazem, da li uopste smem da sebi dam oduska da se radujem. Ali lepo je verovati u tako nesto.. Ljubac svima..
user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 3082
14.2.2013 21:09:50   
Maraj
Gago, samo nek ostane tako visoka T user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3083
14.2.2013 21:39:46   
GagaT
Daj Boze.. OVo je strasno... Cekanje, nadanje, svakog meseca vise sam umorna od svega. Dodje mi da dignem ruke a ne mogu.. kako se priblizi sredina ciklusa ja pocnem automatski da kontam koji je dan, kad treba da bude ovulacija. SAmo se kalkulise i kako da se opustim? -NIKAKO !!
Kazu opusti se i samo ce doci od sebe.. A to je najteze uraditi.
Hvala Maraj na podrsci ljubim te sto puta.. Verovala ili ne ulazim sto puta na forum samo da vidim sta ko misli , sta ko ima da mi preporuci! To je bolest i opsesija - to sigurno nije dobro.

< Poruku je uredio GagaT -- 14.2.2013 21:43:15 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3084
14.2.2013 22:45:20   
Maraj
Znam Gago sve... To i ja prolazim evo vec 2 godine. Svi mi kazu opusti se, ne razmisljaj. Ali kako! Evo danas mi je 9dc ja vec racunam kad da budu iksici, kolika je T jutros, da l je bilo jutros paprati na maybe baby-ju da l da krenem sa trakicama za ovulaciju. Ma jednom recju haos.Al sta cu, ugledacu i ja jednom moje user posted image samo se nadam da ce to biti uskoro... Pozdrav za tebe. Ja moj graf kacim za par dana kada bude zanimljiviji...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3085
15.2.2013 8:02:58   
Maja1309
Drage moje ženice dobro vam jutro.

Osim svog grafa ja svako jutro iščekujem graf od GagaT, draga daj nam jutrošnji...

Evo i moga, tem ne raste puno, al raste user posted image

Tako bi htijela da mi ovaj bude dobitni, al nešto nemam vjere u to user posted image

Ne mogu čuti rečenicu OPUSTI SE PA ĆE SVE BITI DOBRO jednostavno mi je to nemoguće, kako da en računam kad su mi plodni, kako?????

Malo su mi Bazalke zaspale, nisu baš aktivne na temi user posted image

Ženica dajte malo analize

user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3086
15.2.2013 10:16:46   
GagaT
Evo ljubavi.. user posted image
ja se jos uvek plasim.. Moj dragi me vec zove trudnice ali me on tako inace gleda svaki mesec.
Najgroznije reci utehe zapravo su te : OPUSTI SE!!! Nema groznije..

Ljubim vas sve i nadam da ce svima da nam krene ovo je dobra godina za sve.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 3087
15.2.2013 10:19:34   
Verolina
Ma da...nema vise sumnjeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3088
15.2.2013 10:24:17   
GagaT
Ljubavi kupicu ti najvecu cokoladu sto postoji na svetu ako sam trudna.. user posted image
Ne smem da se radujem jos jer me zbunjuje to sto sam 4 DPO (ako je tacno pokazana Ovulacija) nakon odnosa imala roze iscedak nakon mokrenja. Pa me nesto muci da nije ovulacija bila kasnije tj 23 dc a ne 18dc.
Ali Vero Nadam se da Bog vidi koliko me ohrabris. Pa ce ti vratiti to na drugi nacin kako tebi bude trebalo.
Ljubim 100x

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 3089
15.2.2013 10:35:43   
Maraj
gagouser posted image ovaj tvoj graf je definitivno obecavajuci!!!
Jer meris T u isto vreme svako jutro?
Po T ne bi se reklo da ti je O bila 23dc kako ti mislis, vec bas kao sto ti je FF obelezio. Mozda je cak bila i dan ranije jer ti je OPK bio - taj dan. U svakom slucaju user posted image cekam tvoj sutrasnji, mada cu biti u gostima al trudicu se da dodjem do kompa user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 15.2.2013 10:36:12 >

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3090
15.2.2013 10:39:40   
GagaT
Oh, Maraj draga bilo bi to pravo veselje za sve nas.. user posted image
Pa merim uvek ujutro kad se probudim. Desi se da se probudim u 5h ujutro kao neki dan i da ne mogu da spavam duze i izmerim T jer moram ustati iz kreveta. Onda se desi da izmerim u 6.10h a ne kao obicno u 6.45h recimo. Nadam se a to nije strasno?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3091
15.2.2013 10:43:33   
Maraj
Pa s obzirom da je meris ranije nego sto bi trebalo, mogu da zamislim kolika bi bila, da je meris kasnije tj u "pravo predvidjeno vreme". Znas da T raste iz sata u sat, pa ako je tebi bila ovako visoka T u 5 ujutru, zamisli kolika bi bila da si je merila u 6:45. To je onda definitivno user posted image . Navijam jako!user posted image user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3092
15.2.2013 10:47:48   
GagaT
Hvala draga, Hvala do neba.. user posted image
Nisam znala to da se T tako ponasa. Mislis da bi mi T bila veca nego jutros da je sada izmerim?
Meni se nekada desi da u toku dana bude niza nego kada sam je izmerila to jutro.
ALi hvala u svakom slucaju.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3093
15.2.2013 10:56:22   
Maraj
Verovatno bi ti sada bila visa nego meni user posted image ali hrana i voda imaju uticaj na T pa se zato meri prva jutarnja pre nego ustanes operes zube, ma dok si jos u krevetu. Tako ja. Sat mi zvoni u 7:00 i prvo sto radim:toplomer pod jezik, pa tek kad izmerim T ustajem.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3094
15.2.2013 10:59:02   
GagaT
Ito tako i ja. Nocas sam se probudila u 4h i kontam "toplomer!" user posted image pogledam na sat ono 4h strasno..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3095
15.2.2013 11:00:19   
Jole84
Gago baš baš ti je lep graf user posted image Kad pada testić,navijam jaaaaako user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3096
15.2.2013 11:05:22   
Maraj
majo1309,dobro ti je skocila T!user posted image Sad tek vidim da ste bili aktivni i 2dcuser posted image . Da znas da sam i ja to predlozila mm ovog meseca, pa ako nista ne bude ovaj ciklus od user posted image moracemo i mi da probamo u vreme tih danauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 3097
15.2.2013 11:16:51   
GagaT
Maja hvala ti duso... Kod mene je takva situacija da jedva cekam da se probudim da izmerim T. Tako da znam kako ti je.
Jole test ce biti u nedelju user posted image to ce biti 18 DPO ili ti 37 DC.
user posted image Sta da kazem - nista - moram cutati. Samo Bog zna koliko zelim user posted image !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3098
15.2.2013 12:06:07   
Verolina
Gagic, cak i da je O bila 4 dana kasnije, u sta sumnjam, opet je to to.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3099
15.2.2013 12:11:48   
Bebana17
Gaga, pa ti si nam trudna 100%, nego testić u ruke pa da nam pokažeš svoje user posted image user posted image
Maja, lepo grafić napreduje, ne brini se dobro si pokrila ovulaciju. Sad samo da čekaš da grafić pozeleni user posted image
Maraj, mila, te što ti savetuju opuštanje oteraj u tri pm... Ju, moram da psujem, kakvo crno opuštanje, kad bebe nema godinama...
Da sam ja bila opuštena i čekala da me ginekolog pošalje na pretrage tek bih možda stigla do prvih inseminacija...
Meni ovo treća godina čekanja, i dogurala sam konačno do vantelesne, a to opuštanje mi više niko i ne spominje, jer iako ne pričam, svi su svesni da nešto nije uredu, pa ćute user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 3100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here