|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
8.2.2013 23:29:47   
Mirjanče
Mako sto se komisije tiče...nigde nije bolje..i u Bg rade kao na traci a u Nisu se barem brzo dodje do drugostepene..zenice trenutno u Bg za komisiju cekaju vise od 3 mesecauser posted image ..opsta je ludnica svugde user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1176
8.2.2013 23:43:26   
masa81
Draqe devojke, mnogo mi je zao. user posted image Ne znam sta bih vam rekla osim da ne odustajete i da verujete da ce sve doci na svoje. Ja mislim da kad nesto zelis jako, to i dobijes, pre ili kasnije.

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1177
9.2.2013 2:06:59   
maka...
Mirjance ja sam pocetkom 2010.god prosla komisiju u frontu isto vrlo brzo,odusevili su me pozitivom,kako su dobro organizovani,sve je proslo lako i brzo ali nazalost nisam uradila vantelesnu zbog problema sa cistama koje su se posle pojavile.Kako je sada ne znam ali verujem da se puno ceka jer je velika guzva i da su rigorozniji.Ma sve cemo da istrpimo samo da dodjemo do user posted image .

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1178
9.2.2013 12:51:24   
nadjaa
Makac,Razdragana,zao mi je zene, sve znam. Mi smo VTO radili u novembru,pauza od nekih sest meseci mora da postoji tako da je nama nova vto zakazana za maj. Vec u martu krecem sa kontraceptivimai nemate pojma koliko to vreme brzo prodje. Ono sto je dobro je da svi rezultati(osim briseva)vaze godinu dana,tako da cemo bar da izbegnemo tu jurnjavu oko papira.Toliko mi fali neka pozitivna beta ovde......

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1179
9.2.2013 14:01:45   
lalojedac
nadja pa mi cemo zajedno! i ja od marta krecem,a u maju transfer,bas mi je drago,reci mi koliko kosta drugi pokusaj? ako nije problem. i ja bih volela da cujem neku pozitivnu betu da nas malo ohrabri.

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1180
9.2.2013 14:04:45   
daca77
razdraga, bas mi je zaouser posted image
Glavu gore i bice user posted image sl.put.
Za ostale cure navijam jakooouser posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1181
9.2.2013 15:39:11   
razdragana
hvala vam zene sto nam dajete podrsku meni nije tesko da vec i sutra krenem za Le.ali najveci problem su finansije jel mi bez 4000e nemozemo da krenemo dalje a kako zaraditi tolike pare u ovoj nasoj propaloj drzavi da bar imamo pravo bar jednom o dzavnom trosku pa bi mi lakse bilo ali nas niko nerazume i nepita kako nam je i za ovaj pokusaj smo uzeli kredit treba ga sad otplatiti pa tek krenuti ponovo to mi tesko pada a sto se tice samog procesa to mi je bilo lako i nista mi nije tesko palo sve je islo dobro,dobro se zavrsilo sto se tice oplodnje a sto nije htelo da se zakazi to je vec visa sila,klinika je profesionalno odradila svoj posao nemam bas nijednu zamerku da su nesto mozda drugacije mogli ili da su nesto propustili i naravno sledeci pokusaj ce opet biti kod njih.vi koje idete dalje neka vam je sa srecom i da pocnu ove strane da se punu sa trocifrenim betama i sa lepimuser posted image sa velikim brojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da pocnemo svi da se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1182
9.2.2013 17:49:50   
Meisje
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1183
9.2.2013 21:19:30   
jela 76
Razdragana user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1184
9.2.2013 22:49:21   
maka...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1185
11.2.2013 10:03:21   
jelenka
RAZDRAGANA BICE user posted image user posted image user posted image SAMO POZITIVNO MISLI. JEL SI SE UGOJILA OD TERAPIJA I DALI JE BOLNO. JA SAM RADILA JEDNU HISTEROSKOPIJU U LE. SAD CEKAM POZIV ZA DRUGU DIAGNOSTICKU AL NESTO IH NEMA DA SE JAVE.
INACE SE PLANIRA POSLE TE HISTERO. VTO PA ME HVATA STRAH OD SVEGA. MADA CITAM DA SU PUNI NADAM SE DA CE ME UBACITI NEGDE.user posted image

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1186
11.2.2013 11:53:16   
nadjaa
Bravo,Lalo ,za maj!!!Sad navijamo da ti sve analize budu tip-topuser posted image user posted image Sto se tice cene drugog pokusaja, pa sve je isto kao i u prvom, nema tu neke razlike.

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

Direktna veza do poruke: 1187
11.2.2013 12:17:45   
alex88
devojke koliko je spermogram odprilike?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1188
11.2.2013 13:56:14   
Ljubav81
Alex, spermogram + spermokultura je kod njih u klinici 6000 dinara.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1189
11.2.2013 13:57:15   
Ljubav81
Alex88, spermogram+spermokultura je kod njih u klinici 6000

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1190
11.2.2013 13:58:57   
alex88
hvala na odgovoru,imamo zakazano u sredu a zaboravila da ih pitam.

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1191
11.2.2013 14:36:10   
lalojedac
evo mene,uradila briseve i kolposkopiju. E sad,zanima me koliko kostaju kompletne analize iz krvi? I da li rade u Le to? Mi idemo kod privatnika i upravo mi je rekao da komletna analiza za mene i muza kosta 400 evra!!!! Ja sam u soku....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1192
11.2.2013 15:17:21   
alex88
Lalo zasto ne uzmes upute ako imas knjizicu,opet je jeftinije.ja sam za sta sam mogla drzavno uzela upute i odradila,jedino sam hormone i ogtt radila privatno i platila 20 000.

Direktna veza do poruke: 1193
11.2.2013 15:35:11   
masa81
Devojke, evo ja na poslu pa sam malo bacila okce da vidim sta ima novo....Htedoh vam reci, Lalo, tebi posebno, nemoj da dajes toliki novac bez potrebe. Sve mozes da odradis u drzavnim ustanovama, osim AMH hormona i inhibina b. Mozda za nesto nemaju reagense trenutno,ali bolje i da sacekas neki dan nego da placas ako ne moras. Ja sam i OGTT radila u klinickom centru, Alex. I jos nesto mnogo vazno, ono sto moramo da odradimo u privatnim laboratorijama, obratite paznju gde radite. Ja sam npr. imala situaciju gde mi je dr. Stojkovic kad je video rezultat AMH rekao da ga ponovim, ali ni slucajno u laboratoriji gde sam radila(aqualab). Poslusala sam ga i bio je u pravu. Slicna je prica i za konzilijum. Tako da......

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1194
11.2.2013 15:45:14   
imperial
Lalo iz prethodnih tvojih postova sam zakljucila da nemate zdravstvene knjizice,u tom slucaju ako sve placate sigurno ce izaci tih 400 eura koliko su ti rekli,privatno je sve jako skupo,mi smo recimo pola uradili na upute a pola ono sto nismo mogli da cekamo smo uradili privatno i za to platili skoro 30000 din.tako da to je to, naprimer kod nas u KG,jedan bris kosta 500 din.pa izracunaj koliko zajedno imate briseva da uradite,virusi su oko 5000 za njega plus ti radis toxoplazmu i rubelu i CMV a jedan je 2500 din....i tako uglavnom privatno je jako skupo.....
400 eura je jos i dobra cena.

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1195
11.2.2013 15:49:59   
Mali Makac
Posto mi je beta i danas negativna (a jos nisam dobila user posted image ), zvala sam SPEBO da vidim sta dalje. Sada zakazuju za maj, ali zvace me sutra da mi kazu sta ce samnom, mozda moram da radim i histeroskopiju, pa me interesuje kako to ide. Da li se ona radi odredjenog dana u ciklusu i sl.
Javila mi se sestra Marija, koja mi je omiljena (draga mi je i sestra Bojana), pa sam lakse mogla da pricam, jer mi se grlo slepilo od tuge. Tesko je prvi put pricati nakon - bete.
Razdragana, u slicnoj sam finansijskoj sitaciji, stedim prilikom svakog odlaska u prodavnicu duze vreme, a o garderobi i slicnim glupostima da i ne govorim. Skupljaj pare pa ponovo, sve do pobede. Za user posted image user posted image user posted image nista nije tesko.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1196
11.2.2013 17:52:33   
razdragana

IZVORNA PORUKA: jelenka

RAZDRAGANA BICE user posted image user posted image user posted image SAMO POZITIVNO MISLI. JEL SI SE UGOJILA OD TERAPIJA I DALI JE BOLNO. jelenka nemo nista da se plasis od terapije ja se nisam ugojila cak naprotiv sam smrsala 2-3kg,ja sam se super osecala dok sam bila u procesu toliko sam bila pozitivna,vedra puna neke snage,volje,optimizma i radovale se svakom novom danu,za mene je bilo samo bolno dan kada su mi vadili jajne celije posto sam imala 11 pa me je malo vise boleo stomak ali vec sutradan nista kao da mi ni to nisu radili opusti se i bice sve ok.nemo mnogo da mislis o procesu jel sto si manje opterecujes to bolje po tebe,jel su oni pravi profesuonalci sestre su sjajne a sta bude bice jel od njih to nezavisi kakav ce rezultat biti to zavisi od nekog drugog koji odredjuje nasu sudbinu.puno srece i uspeha ti zelim

(odgovor članu jelenka)
Direktna veza do poruke: 1197
11.2.2013 18:10:44   
razdragana
Makac ja sam vec od petka popodne pocela nesto pomalo da krvarim ali mi je vec danas pocelo obilnije krvarenje,jel si prestala da koristis terapiju od kada si saznala da je bete negativna mozda ti kasni zbog utrogestana jel ja kad sam zvala javila mi se Bojana i rekla mi da prestanem sa terapijom i da ocekujem ciklus za 2-3dana.ma i kod mene ti je tako odrekli samo se od mnogo cega samo da bi dosli do zeljenog cilja ali takav ti je zivot moras da se odrices i kad imas decu ili kad treba da ih dobijes.javljaj mi se da znam sta se to sad desava sto ti kasni vestica?

(odgovor članu Mali Makac)
Direktna veza do poruke: 1198
11.2.2013 18:35:24   
Dana 72
Cao,Makac. Ja imam zakazanu histero.. 22.02.to je odpriklike 10-ti dan ciklusa.Moj gin. mi je objasnio da je najbolje posleuser posted image jer je tada maternica najcistija i nabolje se vidi.Ali neznam da li je kod svakog tako. Citam da neke devojke odrade histero.. i isti dan idu kuci. Ja imam zakazano 22. ostajem u bolnici 2 dana i radi se pod totalnom anestezijom.Tako da je i sam postupak drugacij. Sta je pravilno ili bolje??? Bitno je da nam rezultati budu dobri. SRETNO SVIMA , Dana

(odgovor članu Mali Makac)
Direktna veza do poruke: 1199
11.2.2013 20:05:02   
lalojedac
e drage moje,imam jednu dilemu,danas sam odradila kolposkopiju,papanikolau,i briseve,e sad kad mi je radila kolposkopiju,dr mi je rekla da imam malo više sekreta i neko crvenilo koje misli da je zbog sekreta i dala mi dve vrste vaginaleta da koristim,neo penotran forte i hypervag intim,malo sam u dilemi da li to da koristim? i od čega mi je taj sekret,danas mi je 14dc,a brisevi mi stižu sutra a papa za 10 dana. šta mislite?

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here