|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
26.11.2012 10:21:45   
Snelle

IZVORNA PORUKA: jance

a sto se tajni tice, mi koristimo dva odvojena browsera, on Mozzilu a ja Chrome,

Mi smo otišli "čak dotle" da imamo odvojene naloge na kompu, i to je definitivno najbolje rešenje. Najbanalnija stvar - mogu da imam kao background i mace i kuce, a da njegovi prijatelji ne pomisle da je šonja što ima takve stvari na desktopu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1526
26.11.2012 10:29:33   
Anoniman
Mi i PC i laptop zajedno koristimo, i samo Mozzilu jer nam je ostalo sredilo komp jednom prilikom.... Svako svoj nalog, svoj password, i nikad nisam pitala koji mu je, a ni on mene........

A što se devojačkog prezimena tiče, ne koristim ga od udaje, promenila sam i na nalogu, a ako će me neki davno izgubljen prijatelj baš i potražiti imam jako specifično ime, tako da mi prezime ne igra baš veliku ulogu user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1527
26.11.2012 10:32:36   
lanajelena
Odvojenouser posted image ...imamo razlicita interesovanja i ne bih bas volela da mi Mancester iskace na profilu user posted image ,mada mm retko koristi fb,uglavnom ja koristim njegov da igram igrice

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1528
26.11.2012 17:50:02   
Lu

pitanje: zajednicki profil sa muzem - za ili protiv?

Ni u ludiluuser posted image
MM ima 70% prijatelja koje ja u životu nisam vijela, to su mu radne kolege i da mi oni čitaju statuse ili komentare recimo vas sa RR ili neke " nepodobne" stause pa da ga zezaju, no nouser posted image
On isto tako nema pojma za mnoge moje niti ga zanima, totalno smo nedruštveni međusobno na fb, čak mi ni rođendan ne čestita tamouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1529
26.11.2012 17:54:09   
Anoniman
Ja bih volela da mi neko objasni u čemu je poenta zajedničkog FB naloga. Stvarno me zanima.
Svako, iako u braku, treba na neki način da ostane individua za sebe, sa svojom privatnošću, svojim hobijima i aktivnostima koji mu prijaju, a koje se neretko razlikuju od aktivnosti partnera. Nemam ništa protiv ljudi koji imaju "Željko i Sanja Trtmilojkić" nalog, samo bih volela da mi neko pojasni čaroliju tog neraskidivog zajedništva iliti virtuelnog bitisanja kao jedno. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1530
26.11.2012 17:57:13   
Lu
Pa poenta je, "nema ti života bez mene"user posted image
Šalim seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1531
26.11.2012 18:02:49   
Anoniman
Ju, naopako. user posted image

To mi je jednako čudno kao fejsbuk nalozi kerova poznatih i nepoznatih ličnosti.

Odoh sad da pošaljem rikvest Đokovićevom psu.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1532
26.11.2012 19:51:54   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Lu RR
, čak mi ni rođendan ne čestita tamouser posted image

Ni meni moj... user posted image I ne pise mi da me voli,ne lajkuje moje statuse... user posted image
heheheh Ima nas raznih...user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1533
26.11.2012 20:00:31   
Anck Su Nmaun
Totalno mi je bzvz zajednicki profil, al ako je nekome tako veselo samo napred, briga me.

A inace jako me nervira ono Ex user posted image kod udatih zena

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1534
26.11.2012 20:00:31   
NadaR
IZVORNA PORUKA: Janncica

Ni meni moj... user posted image I ne pise mi da me voli,ne lajkuje moje statuse... user posted image

Isto . Sliku lajkuje jedino ako je M. na njoj . Pih user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

A inace jako me nervira ono Ex user posted image kod udatih zena

Ja to imam user posted image Udala sam se u drugi grad , skroz nepoznato prezime pa me nisu mogli prepoznati . user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 26.11.2012 20:04:39 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1535
26.11.2012 20:13:41   
Lu
IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Odoh sad da pošaljem rikvest Đokovićevom psu.

Nemoj zaboraviti Karleušino praseuser posted image
Jel ona imala prase pa ga nazvala seka ili sam nešto pobrkalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1536
26.11.2012 20:39:21   
jance

IZVORNA PORUKA: Janncica

bitno mi je da mi uopsteno cestita rodjendan, a kako i kada, nije me briga, samo da ga se seti (da ga sad pitam koji je datim, morao bi da ide na moj profil da proveri user posted image )
imam ja jedan bracni par koji se tako dopisuje preko face da svi vide, tipa volim te, sta bi ja bez tebe i tako to. simpaticno je do odredjene granice, ali postovi tipa : Uspavao sam decu - pa sad mozes da dodjes i mene da uspavas, mislim da bas mogu da budu podlozni odredjenoj cenzuri...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1537
26.11.2012 21:15:21   
isidora88
mm i ja imamo zajednicki profil i to samo zbog nekih zajednickih prijatelja i nase rodbine koji nisu odavde pa tako komuniciramo, tu se promaklo par rr drugarica i to je to user posted image
ne postavljamo statuse, tj. ja sam 3,4 puta mozda, postavim slike da vide oni koji trebaju i to je to, ne igram igrice itd.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1538
26.11.2012 21:33:42   
Ana RR

pitanje: zajednicki profil sa muzem - za ili protiv?

Mi imamo odvojene kompove tako da smo problem rešili user posted image jedino su nam adrese na gmail-u zbunjujuće jer su tu oba imena (on ima svoj nalog, ja svoj ali u oba su i moje i njegovo ime) iz prostog razloga što su nalozi sa samo imenom i prezimenom već bili zauzeti. Ja sam htela to da promenim ali već gomila ljudi ima taj moj mail pa sam odustala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1539
27.11.2012 12:12:44   
tanjica85
mm i ja smo deaktivirali nase naloge odavno. cim je Fb poceo da dobija na znacaju, mi smo se povukli. ne bih ni znala da koristim FB sa ovom novom verzijom.mm i ja imamo lazan profil preko kog igramo slagalicu i jako retko idemo u poslednje vreme. vise smo na Twitteru

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1540
25.12.2012 19:29:08   
mareboy91
i ja igram slagalicu, i imam jedno 5 profila user posted image ako ne ubacim sliku na facebook, ko da se nije desilo user posted image

Mare car

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 1541
27.12.2012 16:25:49   
NadaR
IZVORNA PORUKA: mareboy91

i ja igram slagalicu, i imam jedno 5 profila user posted image ako ne ubacim sliku na facebook, ko da se nije desilo user posted image

Cemu pet profila? Meni je fb bas dosadio ali dragi ljudi su tamo pa eto..

< Poruku je uredio Nada RR -- 27.12.2012 16:26:46 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mareboy91)
Direktna veza do poruke: 1542
27.12.2012 19:36:25   
madre
igra covek slagalicu pa mu treba 5 profila da moze da igra po ceo danuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1543
27.12.2012 20:25:06   
liliana
Joooooj, Madre, slatko me nasmija!!!!!!user posted image user posted image user posted image Ja isto igram Slagalicu i strašno me nervira što dnevno mogu odigrat samo 2 igre...

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1544
24.1.2013 15:51:07   
liliana
E, sad vi meni lepo recite: Kako da na FB promenim naziv nekog svog albuma?
Imam par albuma koji se zovu "Neimenovani album"user posted image , jer nisam ih "Krstila" kada sam u njih ubacila fotografije. Sad sam pokušala da preimenujem to "Neimenovani album" u nešto konkretnog naziva , ali-ne ide... Može li se to?

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1545
24.1.2013 16:03:25   
Anck Su Nmaun
Udjes u album, i kliknes edit sa strane il na srpskom ako je vec..neznam uredi il izmeni...
I samo na vrhu gde ti pise neimenovani obrisi i upisi kako vec zelis!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1546
24.1.2013 17:09:02   
liliana
Probala saam to već-ne može

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1547
24.1.2013 17:13:55   
17 joka
Lili,  udjes  u  taj  album  i  tu  gde  ti  pise  neimenovani  album  kliknes  na  to  ukucas  naziv  i  sacuvas  moze  sihurnouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1548
24.1.2013 17:46:24   
Anck Su Nmaun
Draga moora da moze... samo kliknes na to i obrises

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1549
9.2.2013 16:17:38   
meyo
nadam se da nije protiv pravila rr. i iskreno i meni je malo bed al nadam se da necete zamjeriti jer je mojoj drugarici vazno zbog daljeg skolovanja ima neko takmicenje na Fb. i pobjednik je naravno onaj sa najvise lajkova pa ako vam nije bed da glasate i zamolite vase prijatelje za like bili bi zahvalni. rijec je o foto takmicenju

al mora prvo like strana pa fotka

https://www.facebook.com/internationalartexpo

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=248742845260573&set=a.248633958604795.60785.100516846749841&type=1&theater

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here