|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
12.9.2013 16:52:22   
Lu
Na mom zidu jutros iznenađenje, kao da sam objavila neki dnevni hosroskop a nisam, horoskop je za mene gubljenje vremena i to sigurno ni ne gledam a kamoli da objavljujem...nego kako je to moguće, znači nije mi niko drugi poslao na zid nego sam baš kao ja objavila?
Sad mi frka da mi neko nije ušao u profiluser posted image
... napravio bi nešto gore...a opet odkud i ovouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1576
12.9.2013 17:08:50   
lanajelena
Cesto se neke cudne stvari desavaju na fb,meni konstantno od jedne iste osobe stizu neki verovatno virusi (a ne salje ih onauser posted image )

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1577
13.9.2013 8:06:09   
Anck Su Nmaun
Lu mozda si ti negde stisnula Like pa ti izbacilo ovo... i meni se desilo da negde ne bitno kliknem like (pogotovo na nekim clancima) i pojavi mi se na zidu nesto bzvz

Direktna veza do poruke: 1578
13.9.2013 8:25:56   
nata11

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Cesto se neke cudne stvari desavaju na fb,meni konstantno od jedne iste osobe stizu neki verovatno virusi (a ne salje ih onauser posted image )

Tih virusa je veoma tesko otarasiti se. Nikako ne otvarati to se podrazumeva i sto manje biti online. Ja sam imala prijatelja koji je mogao da ugasi profil i otvori drugi jer su se svi konstantno zalili sto im salje viruse.

Direktna veza do poruke: 1579
28.10.2013 13:42:41   
Peace*
Svi su žirafe na FB! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1580
28.10.2013 14:00:03   
Snelle
Ja bih pre rekla da je trebalo da postavimo slike majmuna, al ajd sad user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1581
28.10.2013 14:19:39   
Peace*
Baš!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1582
28.10.2013 14:27:51   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja bih pre rekla da je trebalo da postavimo slike majmuna, al ajd sad user posted image

eno moja zirafa govori sve user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1583
17.11.2013 20:44:43   
Figaro88
Ja sam tek sad provalila da u imenu jzaove stoji mesto odakle smouser posted image Ja sve citala Ceca Petrovic Lazarevic,a ono pise Ceca Petrovic Lazarevacuser posted image Ne razumem zasto ubacivati mesto u ime....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1584
17.11.2013 20:52:46   
nata11
Pa da je prepoznaju user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1585
18.11.2013 0:55:06   
vikiveki
Jao meni je pre jedno mesec dana pred samu operaciju neko provalio u kompijuter i u gmail nalog i u nalog na limundu,ne bi ni znala da mi nije stigla neka poruka da sam pobedila na licitaciji na kojoj nisam ni učestvovala,počela sam da tražim i šokirala se jer je taj tip,uspela sam da saznam sve njegove podatke,provalio u moj Limundo nalog i naručivao dosta stvari i prestavljao se kao moj prijatelj,hvala bogu nekima je poslao svoju adresu pa je i platio a većina je mene zvala ,poludela sam i kontaktirala Limundo tim i oni su detaljnom proverom utvrdili da je zaista došlo do zloupotrebe mog naloga,izbrisali mi sve negativne poene koje sam dobila i savetovali mi da promenim sve lozinke što sam i uradila...i za sada je sve ok

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1586
18.11.2013 8:08:17   
Anck Su Nmaun
user posted image Uzass user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1587
18.11.2013 13:36:16   
branki*
meni se desavaju cudne stvari na fejsu u poslednje vreme..pojavljuju mi se obavestenja da je taj i taj prihvatio moj zahtev za prijateljstvo,a ja mu nisam ni poslala zahtev ili mi se javljaju prijatelji,kao sto sam ih izbacila sa fejsa,a ja to nisam uradila.ili dodje da sam lajkovala nesto,a ja nisam.nemam pojma..da li je fejs pobrljavio ili mozda neko moze da upadne na profil?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1588
18.11.2013 14:13:36   
Žapkić
Branki, to se isto i meni dešava.
S tim što je meni samo od sebe, na neki volšeban način, izbrisana gomila prijatelja sa profila, a ja ih nisam obrisala, a ni oni mene...user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1589
18.11.2013 15:12:53   
vikiveki
Branki neko ti je sto posto provalio lozinku ,pročitaj moj post gore iznad pa ćeš videti da je sve moguće do pre neki dan su me zvali iz pošte u Pančevu da preuzimam pakete koje je taj dotični gospod.,neznam šta bi mu uradila, naručivao...ja kad im objasnim situaciju ljudi se zbune...strašno..sada sam stavila tešku lozinku koju i ja nemogu da zapamtim da niko ne bi mogao da je hakuje

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1590
18.11.2013 17:19:50   
nata11
Neko ima Vasu sifru. Promenite sifru ali i mail. I taj mail koji koristite nemojte da stavljate u informacije.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1591
18.11.2013 18:56:52   
Modessty
najbolje je da šifra bude kombinacija brojeva i slova i da nema manje od 5 ili 6 karaktera. I neka neko slovo bude veliko

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1592
18.11.2013 19:05:01   
vikiveki
Ma ja sam mislila da tako nešto meni nikad ne može da se dogodi, i nisam se nešto posebno ni trudila,jer sam razmišljala ko će meni šifru probijati,međutim sada sam sve izmenjala,jedino neznam da li se moj e mail vidi u informacijama.Iskrena da budem nikad do sada nisam toliko pažnje obraćala zaštiti,sada mi je to vrlo važno.E sad neznam da li neko nešto može da uradi ako ima samo moj emailuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1593
18.11.2013 19:10:13   
Modessty
veki neznam šta bi ti rekla. Klnici vole da se poigravaju javnim mrežama i da na taj način pokazuju koliko znaju ili da se jednostavno zezaju sa druarima. Kao što su nekad zvali telefonom koga god nadju u imeniku user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1594
20.11.2013 17:24:57   
nata11
Veki ako ima mail moze.
Tu oko face ima milion opcija i vecina nema zivaca da cacka. Meni jednom neko upao i samo sam se pitala sta li je mislio da ce naci, ali poenta je da sam onda sela i sve iscitala (ima 2000000 reci user posted image ) i na kraju mi se lepo pojavio kod kompjutera, vreme i mesto odakle je logovano. Neko iz BG mi se logovao.
Najbolja varijanta da napravis novu adresu i sifru.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1595
20.11.2013 17:42:02   
vikiveki
Nato promenila sam šifru i br tel, adresu nisam menjala jer me strah da neka bitna obaveštenja neću moći da dobijem,sada imam jaku šifru sa velikim i malim slovima i sa brojevima.Neznam na koji način bi sad mogao da se ulogujeuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1596
20.11.2013 17:53:53   
lanajelena
Jednoj poznanici je neko upao u profil i na nekoliko zidova prijateljica ispisao ku*vo,kad su pocele da je zovu kakav je to nacin a ona je inace starija zena user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1597
20.11.2013 18:00:51   
vikiveki
Ma meni nije upao na face nego na gmail a preko njega na Limundo,njemu je cilj bio Limundo. E sad nemogu garantovati da nije brčkao i po Facu...zato sam svuda šifre promenila,pa sada kada se negde logujem čitam sa papirauser posted image

Direktna veza do poruke: 1598
21.11.2013 20:42:49   
nata11

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Jednoj poznanici je neko upao u profil i na nekoliko zidova prijateljica ispisao ku*vo,kad su pocele da je zovu kakav je to nacin a ona je inace starija zena user posted image

E bas neprijatno user posted image kakvih sve likova ima. A drugaricinom bratu neko od prijatelja napravi kopiju profila. I cim ovaj stavi neku sliku ili komentar on odma prekopira u roku od pola sata user posted image

Direktna veza do poruke: 1599
21.11.2013 20:48:59   
New Mom
Ja sam vec neko vreme u nedoumici oko toga da li prihvatim neke zahteve na fb. Naime, klinci kojima predajem su poceli da ih salju. Vidim da je vecini to normalno, ali ja nekako ne mogu da to prelomim.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here