|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
10.2.2013 10:11:59   
vukosava
E i mene smara to kad imaju jedan profil, ja takve i često obrišem jer volim da komuniciram sa jednom osobom od jednom a ne sa mnoštvom tj da ne znam ko mi je sa druge strane bilo kakve komunikacije. Meni je to skroz bezveze. Kao i jedna email adresa, pa ima toliko besplatnih emailova...

A isto tako ne kapiram taj trend da se žene nazivaju Jelena Petrovic EX Milovanović. Ja sam do tog trenda na Balkanu u fejsbuk profilima taj termin samo videla u svim svojim papirima gde na mesto adresa oca i bilo šta za njega pisem EX. Ne kontam to ex, a pre svega što slovo "X" ne gajimo u maternjem mi jeziku... To je kao neka fora, neki trend... Što se ne napiše devojačko, ružne su naše reči za Internet, nisu dovoljno "IN", šta li...

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1551
10.2.2013 11:12:26   
sneza24
Jao to EX i mene nervira.Čak su i moje tetke stavile to iako su udate preko 30 god to mi je baš bezveze.
Zajednički profil takodje je bezveze.Svako je ličnost za sebe i treba da ima svoj profil ako želi. Mm ne želi profil na FB.
A i preterano izražavanje emocija me nervira.Kao što ima majku i ćerku među prijateljima i kako ćerka postavi neku svoju sliku tako ona komentariše sreća mamina,ljubav,radost,lepotice,mama te voli najviše na svetu itd a devojka ima 20 god nije dete.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1552
12.2.2013 18:55:57   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Udjes u album, i kliknes edit sa strane il na srpskom ako je vec..neznam uredi il izmeni...
I samo na vrhu gde ti pise neimenovani obrisi i upisi kako vec zelis!

Na to gdje piše NEIMENOVANI ALBUM se ne može kliknuti nego ispod ima prozor u koji sam ja npr. napisala "maskenbal" ali ovo NEIMENOVANI i dalje stoji, to se jednostavno ne može obrisati niti kliknuti na touser posted image
Liliana jesi ti uspjela?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1553
13.2.2013 14:06:56   
boba 11
evo bas me kopkalo i ja sam imala jedan neimenovani album i moze da se klikne bas tu gde pise i izmeni naziv .Udjete u album kliknete na onu malu olovcicu i kod mene pise izmeni i kliknem na naziv albuma i promenim ime i na kraju stisnem done.I to je to,a da ispod pise jos u jednom prozoru nesto da se napise o albumu ali tu se ne menja naziv.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1554
13.2.2013 14:17:49   
Lu
Samo treba biti uporan i da ti neko objasni desetak putauser posted image
Evo uspjela sam a znate u čemu je kvaka, kad kliknem direktno na NEIMENOVANI... neće ali kad odmaknem miša malo iza otprilike kao što je prozor ispod toga onda hoće, ako ste me razumjeliuser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1555
22.2.2013 8:24:11   
nata11
Evo da se javi jos jedan zavisnik od FB.
Dnevno ga ukljucim da prelistam bar 3 puta onako brzinski na telefonu.
A to sa EX ispred prezimena ne kapiram ni ja, valjda da bi ih pronasli stari prijatelji. Ja imam dva prezimena pa mi stoje oba, a to EX je malo vise modernizacija naseg jezika user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1556
15.3.2013 2:08:46   
liliana
Bojana, evo ti teme

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1557
1.6.2013 18:11:29   
branki*
devojke,da li ima neka opcija da neki prijatelji ne mogu da ti salju poruke,ne na chatu,nego ni u inbox,a da ti ostanu prijatelji?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1558
1.6.2013 18:20:22   
Lu
A što će ti takvi Brankiuser posted image
Šalim se, nemam pojmauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1559
1.6.2013 18:24:45   
branki*
ma,glupo mi da ih brisem,a smaraju me nekad te poruke,pa ne odgovaram,pa onda sto nisam odgovorila....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1560
2.6.2013 9:26:09   
nata11
Mislim da za inb nema za svakog posebno vec da imas opciju da podesis samo one koji ti nisu prijatelji da nemogu da ti salju. Ma brisi ih ako ti dosadjuju sta te briga. Na chetu vec mozes da regulises ko ce da te vidi online.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1561
2.6.2013 9:38:33   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: branki

devojke,da li ima neka opcija da neki prijatelji ne mogu da ti salju poruke,ne na chatu,nego ni u inbox,a da ti ostanu prijatelji?

Mislim da ne postoji ta opcija Branki, jer je chat ''''sjedinjen'''' sa inboxom. Te tako i kad nisi online ti stiže u inbox poruka.

A ono EX je totalno nepotrebno, prijatelji mogu da te nađu i po starom prezimenu jer postoji opcija da upišeš svoje devojačko prezime koje se ne pojavljuje, ali ostaje zabeleženo te ljudi kada traže i sa devojačkim se pojaviš. Barem je tako bilo.

< Poruku je uredio Trcosava -- 2.6.2013 9:39:29 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1562
11.6.2013 14:18:07   
Anck Su Nmaun
Mogao bi neko od mojih FB prijatelja ako im nije tesko da mi javi da li izbacuje na FB ovo silno Lajkanje...?

(odgovor članu Buba76)
Direktna veza do poruke: 1563
12.6.2013 8:28:52   
minnica
Meni se pokazuje u recent activity.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

Direktna veza do poruke: 1564
12.6.2013 8:34:37   
vikiveki
Ja nisam primetila ...nisam nikoga ni pitala da li se pojavljuju ovi silni lajkovi...a pitaću

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1565
12.6.2013 8:37:25   
lanajelena
Nisam ni ja primetila da mi tvoji lajkovi iskacu anije da nisi lajkovala user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1566
12.6.2013 8:38:18   
Figaro88
Pojavljuju seuser posted image Ne svi ali prilicno...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1567
12.6.2013 8:46:53   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Nisam ni ja primetila da mi tvoji lajkovi iskacu anije da nisi lajkovala user posted image

Juce sam se rasturila od Lajkanja, sve zive clanke sam ovde obisla, pa teme.... slike mozda i najmanje... pa reko mora da je neko pomislio ovoj FB puko user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1568
9.9.2013 20:43:23   
dunja RR
Sada pročitah na nečijem statusu:

Molim državu HITNO da vrati
obavezan vojni rok za sve
muškarce od 18. godina jer za par godina zbog savršeno
počupanih obrva, izdepiliranih
nogu i ženskastih frizura ,
čestih odlazaka u solarijum,pocece da dobijaju redovno menstruaciju i
rađati decu!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1569
9.9.2013 20:46:16   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1570
9.9.2013 21:51:50   
ivaMark
user posted image ima malo istine user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1571
9.9.2013 21:54:53   
17 joka
Dunjice objavila i ja to letos ovim finjacima user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1572
12.9.2013 13:04:20   
lanajelena
Nije mi do neta jer ovde normalno kucam,udjem na profil ali mi konstanto gore ocitava i ne mogu nista da stisnem,jel svi ulazite normalno na profil?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1573
12.9.2013 13:08:13   
Anck Su Nmaun
Ja normalno, al moj FB radi ( nekim cudom) i kad nemam neta user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1574
12.9.2013 13:09:28   
lanajelena
Svidjas im se user posted image

Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here