|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
14.6.2012 12:17:18   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Cunce
Nego, NM, čekaćemo bebana do ponedeljka, osim ako ne krene sam u međuvremenu user posted image

Off: može u nedelju, jako volim taj datum.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Cunce)
Direktna veza do poruke: 1501
19.6.2012 11:03:13   
Anck Su Nmaun
Jedno vreme nisam igrala nikakve igrice ali zato jednom samo kad ti neko posalje zahtev imas opciju da uklonis te pozive i vise te nece smarati zahtevi za igrice...prob resen!

Neka kaci ko sta hoce..njihova stvar!
Al Ako cemo iskreno oko slika, vise mi je fujj da gledam devojke koje samo kace svoje slike i to koje su same slikale. tako ceo dan drze aparat u ruci i klik klik klik klikkkk.... Smor!

Decu pogledam onih koje poznajem ili dugo nisam videla, i bas volim da pogledam decije slicice zanimljivije su nego kako smo mi sedele i pile kafu ili neznam ti ni ja sta...
Sto se tice pedofila, kad sam pocela da kacim slike dece, samo sam lepo napravila cistku prijatelja i svih ostalih strendzera... a ostali su oni za koje mi ne smeta da gledaju te slike!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1502
15.7.2012 9:37:29   
Anck Su Nmaun
Nikako ne mogu da promenim ime na FB, stalno mi nude bivse nazive (jer sam menjala par puta) ali nema opciija da ukucam ja sama novo ime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1503
19.7.2012 10:46:33   
NadaR
Može li neko da mi objasni taj Glassdoor user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1504
19.7.2012 14:37:50   
bratzz

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Nikako ne mogu da promenim ime na FB, stalno mi nude bivse nazive (jer sam menjala par puta) ali nema opciija da ukucam ja sama novo ime user posted image user posted image user posted image

Postoji ogranicenje koliko puta se moze promeniti ime.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1505
23.7.2012 11:04:03   
Anck Su Nmaun
Koja glupost ..sad cu zauvek da se zovem Iwana user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 1506
16.11.2012 16:21:44   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nada RR

Cerka mog djevera sa kojom nemamo nikakav kontakt skoro 4 godine mi se javila danas na fb.
Napisala mi je samo u inbox > Strina,nisam te zaboravila ,puno te volim ,samo nisam znala kako da te nadjem . Mama mi nije dala br , mnogo se ljuti . user posted image user posted image

Eto i fb je koristan ponekad. user posted image

Divnouser posted image

De mi recite kako se stavljaju smajlići u komentare, ja imam samo u chatu smajliće?
Možda trebam promijeniti browser ai ja se ne mogu odvojiti od starog dobrog IE-auser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1507
16.11.2012 16:26:43   
Lu
I što ne volim da mi se prijatelji na fb bave politikom, rasizmom, mržnjom... danas brišem 3!
Takvima nije mjesto samnom jer ja imam prijatelja svih nacionalnosti, različitih sexualnih opredjeljenja, vjernika, ateista itd.,

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1508
16.11.2012 16:30:13   
Anoniman
Da se ispravim, u statusu ne mogu da stavim smajlije, ali u kometare idu opušteno ovakvi :) :( I budu smajlić i tužnić user posted image

< Poruku je uredio Trt Milojka -- 16.11.2012 16:33:35 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1509
16.11.2012 16:33:14   
Anck Su Nmaun
Uuu pa danas jako puno njih ima politicki status :( zbog situacije .

Lu isto kao sto ovde pises smajlije, tako i tamo, samo sto u chatu imas ponudjene....;) ;) :D...>:(...O.o ...O:) 8) .....itd otdi..

Ja nestavljam nos nikad pa se pojave.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.11.2012 16:34:03 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1510
16.11.2012 16:39:26   
Anoniman
Ja te poltizovane i ostale nezanimljive prijatelje odvojim i jednostavno ih odštrikiram iz praćenja pa mi njihovi statusi i objave ne iskaču na FB, dakle - uopšte ne vidim njihove aktivnosti, ukoliko sama ne ukucam ime i odem namerno na njihov profil.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 1511
16.11.2012 16:46:45   
Lu
Uspjela, hvala Milojkauser posted image
Ja stavljala :) pa ništauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1512
26.11.2012 9:47:48   
jance
pitanje: zajednicki profil sa muzem - za ili protiv?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1513
26.11.2012 9:49:04   
Olga75
protiv naravno user posted image
mislim nije problem otvoriti dve mail adrese
a i nikad ne znas sta i kako on moze da prokomentarise neki npr status ili tako
najbolje odvojeni profil user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1514
26.11.2012 9:51:16   
Anoniman
Mi smo odvojeni user posted image i ne bi ni voleli drugačije user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1515
26.11.2012 9:53:00   
NadaR
I ja sam za odvojen profil . Moj prati sport ,neke viceve koji su samo muškarcima smiješni a ja neke recepte , mama grupe , neke love sličice .. Nema tome svemu mjesta na jednom profilu ..user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1516
26.11.2012 9:54:27   
jance
mm i ja imamo razlicite profile, i ne mou da zamislim nikako drugacije, ali sad gledam damedju prijateljima ima bas dosta tih zajednickih profila, pa se pitam prosto zasto je to tako. moja sestra je cak brisala njen profil da bi od profila novopecenog muza napravila njihov zajednicki jer: ionako imaju samo zajednicke prijatelje i ona nema sta da krije...?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1517
26.11.2012 9:56:36   
Anoniman
Ma gluposti-ko šta krije?! Mada ima i takvih slučajeva..... Nego što Nada kaže, briga mene za njegov hokej isto koliko i njega za švarcvald tortu user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1518
26.11.2012 10:00:41   
Olga75
e bas , jako me interesuje sta objavljuje arhiv Vojvodine user posted image ( moj muz je uvrnut on to prati )
ja znam par koji je otvorio profil kao : porodica XY i apsolutno svim i njenim i njegovim prijateljima su poslali zahteve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1519
26.11.2012 10:07:08   
Janncica
Glasam za odvojene... user posted image Cak ne volim te moje prijatelje sa zajednickim profilom... Unose mi zabunu. user posted image Ko ce ih znati zasto to rade...
Ni mi sto imamo dva profila nista ne krijemo...Sifra nam je ista... A i dobra stvar u odvojenim profilima,sto mozes da igras igrice sa oba... user posted image
Mislim,to je samo fejs...A i mm i ja nemamo apsolutno iste prijatelje.Sta mene zanima koju je pesmu stavio majstor koji nam pece prase za slavu. user posted image , kao i moje drugarice koje su po 80 put u komplikovanoj vezi. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1520
26.11.2012 10:12:12   
jance
ok su mi parovi koji pre nisu uopste imali profile, pa su u startu otvorili zajednicki, ipak mi je malko cudno da se npr gase dva stara a otvara jedan novi. ja npr nisam ni stavila devojacko prezime na profil, velika vecina mojih prijatelja zna da sam se udala i zna koje mi je vencano prezime pa ne vidim svrhu tome...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1521
26.11.2012 10:15:39   
Olga75
pazi kad bih ja trazila neku drugaricu iz detinjstva mogla bih da je trazim jedino pod devojackim prezimenom , to mi je prakticno
ali da sad ja ugasim svoj profil pa da se stavim sa matorim i pri tom posaljem svim prijateljima sa starog profila poziv , zasto user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1522
26.11.2012 10:15:40   
jance
a sto se tajni tice, mi koristimo dva odvojena browsera, on Mozzilu a ja Chrome, pa smo oboje uvek prijavljeni cim otvorimo browser... i ja mogu da vidim na njegovom profilu sta se desava i on na mom... a ako su nam otvorena oba, onda cak mozemo u jednom trenutku da budemo oboje online iako imamo samo jedan racunar user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1523
26.11.2012 10:18:59   
sneza24
Mm nema profil na FB ali na mom ima par svojih prijatelja koji meni ne smetaju.On se sa njima ponekad dopisuje ali ne komentariše ničije statuse niti išta objavljuje tako da kod nas nema zabune ko komentariše.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1524
26.11.2012 10:19:31   
jance
da, to nije lose ako otvaras profil kad si vec udata... ja sam dosta dugo imala profil i kao neudata pa svi koji su tako hteli da me nadju, mislim da su me nasli :)

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here