|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
19.9.2012 8:04:19   
Guardian
Hvala vam. user posted image

Meni je samo nelogično da nekada bude tog crvenila, a nekada ne, znači nema ga pri svakom mazanju.user posted image

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 926
19.9.2012 17:15:24   
pandina
Guardian, isto se i meni desavalo sa sebamed kremom za lice.Obicno se odmah posle mazanja zacrveni, ali mu ujutru prodje i bude mu jako fina koza.

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 927
21.9.2012 12:50:13   
Guardian
Pandina, i njoj prođe kasnije to crvenilo, a što kažeš ti koža bude fino mekana.

Da li vi dalje koristite tu Sebamed kremicu? Šta da radim?

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 928
21.9.2012 22:46:16   
Bebilina
Jel ima jos neko ko ne koristi kremu za guzu? Uzeli mi, namazali par puta i videli da nema potrebe pa eno tek naceta teglica stoji. Maleckom se i bez nje koza niti crveni, niti ojeda. Sa cerkicom smo morali obavezno da stavljamo inace se odmah ucrveni, sa njim ni truncice.
A pelene za oboje iste, visekratne, ali prane razlicitim praskom. E mozda je i do toga, mozda je njoj stolica jaca, urin acidican... Ne znam sta je, al promena je koja prija user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 929
22.9.2012 9:44:51   
Anoniman
`de si bebi sto godina user posted image
Mi ne koristimo kremu za guzu uopste , uzela sam sudokrem , dobar je ali nam ne treba uopste , isto mislim da je do pelena ili praska posto sam to jedino promenila user posted image

(odgovor članu Bebilina)
  Direktna veza do poruke: 930
22.9.2012 19:32:33   
Bebilina
Ribizla tamo-vamo-tuda-svuda user posted image
Sve je moguce i sa praskom i pelenama...
Ja mislim da je ipak najvise do deteta kod nas. Cerka i danas mora svake veceri da se istusira i opere guzu inace se ucrveni i svrbi je. user posted image a i dvaput sam oprala pelene istim praskom sto smo sa njom koristili- Persil Non Bio i nista, isto bez kreme. Ima izgleda ovog puta da ustedimo na kremama jer sa cerkom smo ih trosili za medalju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 931
11.10.2012 15:05:20   
Sanchy
Mojoj bebi stalno izlaze neke sitne bubuljicice po licu,kada smo bili kod pedijatra rekla nam je da mazemo pantenol jer je bebi suvlja koza na obrazima medjutim pantenol ne moze da spreci pojavu ovih bubuljicica ..sta da mazem na njih kada se pojave ili cime bih drugo mogla da mu negujem lice kako bi se situacija poboljsala..nije to tako strasno ali me nervira pa ako imate neki predlog..

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 932
11.10.2012 15:11:40   
Anoniman
To je od bala i mleka i nema kreme za to...

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 933
11.10.2012 15:11:44   
Snelle
Moje dete je isto imalo te sitne bubuljice. To će se vremenom povući. Ja sam joj lice čistila isključivo nezaslađenim čajem od kamilice. Nisam za to da se bilo kakve kreme stavljaju tako maloj bebi na lice.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 934
11.10.2012 16:09:01   
Sanchy
i ja sam mu samo cistila kamilicom pa sam mu isusila lice ..zato mi je pedijatar i rekla da prekinem sa kamilicom i uvedem pantenol..i sad mu nije vise tako suva koza ali i dalje ima te sitne bubuljice ...ako je od bala i mleka onda ok valjda ce se povuci samo..

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 935
11.10.2012 18:46:54   
Bebilina
Sanchy ne mogu bez slike i napamet dok ne vidim kako vase izgledaju, ali postoji jos jedno objasnjenje- bebi akne se zovu. Ako su bubuljice i koza oko njih blago ruzicas_ti i mogu se javiti bilo gde na licu, ispod kose, vratu, grudima onda su razlog hormoni koje beba dobija kroz majcino mleko. Ne moraju biti na svim tim mestima, al ako su recimo na slepoocnicama onda su drugi razlozi tipa bale i ekcem iskljuceni.
Znaci nervoza kod mame ih pojacava, a cesce su u drugoj i svakoj sledecih trudnoci nego u prvoj. Nista sto se maze nece pomoci, iznutra su i samo vreme da se hormoni atabilizuju i opustenost moze pomoci.

< Poruku je uredio Bebilina -- 11.10.2012 18:52:00 >

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 936
11.10.2012 21:27:57   
pandina

IZVORNA PORUKA: Guardian

Pandina, i njoj prođe kasnije to crvenilo, a što kažeš ti koža bude fino mekana.

Da li vi dalje koristite tu Sebamed kremicu? Šta da radim?

Ja tek sada ovo vidim. Mi idalje koristimo tu kremu za lice. Koristimo jer nas spasava od isusivanja, ali i pored toga ne mozemo da izbegnemo te sitne bubuljicice po obrazima koje pominje Sanchy..

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 937
12.10.2012 10:29:30   
Shishica
Cime mazete kozu deciju kada je suva? Mi imamo zimi sa tim problema..ima i leti, ali zimi bas..

Da li je bolje neko mleko ili ulje za bebe? Da nece koza da se "gusi" ako mazem svaki dan? Mleko nije nikad nesto posebno delovalo, a za ulje ne znam koje bi bilo dobro..

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 938
12.10.2012 10:49:06   
Anoniman
U kupku dodajem maslinovo ulje i ne mažem je ničim, zimi samo mažemo lice Chicco kremom za zaštitu kože od vetra.

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 939
12.10.2012 10:51:03   
Shishica
E pa vidis, nije losa ideja..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 940
12.10.2012 11:02:03   
Anoniman
Marta ima isto losu kozu na licu , gruba je i ima par tih bubuljica , ne mazem ni sa cim , samo je kupam u musteli za sad , ali ne znam da li da je malo stitim nekom kremicom kad idemo napolje , vazduh je malo ostriji jos i vetar kad krene i ledeno doba ?

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 941
12.10.2012 11:03:39   
Olga75
mazi pavlovickom ( ona ponuda za su kremu jos stoji user posted image ) ili pantenolom kad je hladno i vetrovito

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 942
12.10.2012 11:08:04   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: ribizla

Marta ima isto losu kozu na licu , gruba je i ima par tih bubuljica , ne mazem ni sa cim , samo je kupam u musteli za sad , ali ne znam da li da je malo stitim nekom kremicom kad idemo napolje , vazduh je malo ostriji jos i vetar kad krene i ledeno doba ?

Ima Mustela kremu i za to. Neka Cold krema za lice ili kako-se-već-zove.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
12.10.2012 11:09:22   
Anoniman
ja sam zaboravila na tu SU kremu user posted image
imam neku pavlovicevu u frizideru od Petre jos

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 944
12.10.2012 11:10:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ima Mustela kremu i za to. Neka Cold krema za lice ili kako-se-već-zove.

jesi je koristila ?

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 945
12.10.2012 14:44:58   
minna
Jesam ja i super je. A probali smo i chicco i niveu za hladno vreme i mustela nam je ipak najvise odgovarala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 946
4.11.2012 19:24:09   
Anoniman
Uzela sam tu mustelinu cold kremu , kupa se avene sapunom i nema problema , ako krene da se susi vraticu je na mustelinu kupku .

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 947
6.11.2012 15:07:22   
coka11
Nama je od niveine protiv vetra izlazio osip i koža mu je bila hrapava.

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 948
6.11.2012 15:22:09   
MERYEN
Ponavljam kao papagaj mustela je zakon,a za ojede guze ujede komaraca,osip,koristimo sudokrem i fenomenalna je vidim da se reklamira i na rr pa mozete da procitate iskustva drugih mamauser posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 949
28.1.2013 14:21:35   
Cvrčko
Vidim ovde razna iskustva za bebice sa bubuljicama... Naime, meni je sa sinom Sebamed rešio problem za dva dana, ali evo sad sa ćerkicom ništa da se pokaže delotvorno. Kažu da je to od mojih hormona u trudnoći i da se na ovaj način čisti bebin organizam... Ja sam nakon svih živih kremica i pomada danas počela sa Bekutanom i konačno se smirilo crvenilo. Izgleda da joj je Sebamed bio presuv, a pavlović premasan. Ali i moje prijateljice koje su imale isti problem kažu da možeš da mažeš šta hoćeš-to će proći samo od sebe kad za to dođe trenutak. Meni jedino bude žao da je gledam tako osutu, sve mislim da je svrbi user posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here