|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
21.8.2012 9:51:26   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: Yag

Zene sta mislite o bekutanu???
Iskeno cu vam reci ovde ga nema kupiti ali mama mi je poslala sto stvarcica od tog proivodjaca???Pa sad nemam pojma nista o njemu???

Ja koristim bekutan. Super je. Sigurno nema da dobijete neki osip ili slicno. Kvalitetni su proizvodi. E sad nije da imaju bas neki poseban miris, ima proizvoda sto lepse mirisu, ali su onako nezni , bebeci. user posted image
Dok smo bili na moru mazala sam ga Bekutanovim mlekom za suncanje , 50 faktor, bukvalno se nije nigde zacrveneo. A ima inace bel ten.
U svakom slucaju probaj i vidi.

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 901
21.8.2012 12:02:57   
Yag
Super hvala ti...ma i d mi se svidi nemogu ga koristiti svo vreme jer ja zivim u australiji a ovde ga nema bas kupiti...samo mi mama poslala neke stvarcice pa hocu da znam user posted image ....Hvala jos jednomuser posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 902
21.8.2012 16:08:12   
red3lilu
Becutan sam koristila i koristim za Nikolu, jako sam zadovoljna njihovom kozmetikom...

P.S. Sebamed je počeo pozitivno da se pokazuje na Sarinoj koži...user posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 903
22.8.2012 16:51:20   
Maja31
Citala sam prethodne postove, i vidim da vecina koristi sebamed kozmetiku... Ja sam za bebu uzela bekolino i za kupanje koristim samo kupku. Telo i lice mazem jekodermom jer se prvih sedam dana koza bas ljustila, a sada ima samo po licu crvene tackice, po telu su prosle. Guzu brisem bekolino ili pampers vlaznim maramicama, a mazem pavlovicevom, imam i bekolino kremu, probacu je. Mleko za telo, puder i sampon za sada ne koristimo. Kupamo je svako vece, dok su ove vrucine, kasnije cemo 3 puta sedmicno. Tako da smo za sada zadovoljni bekolino kozmetikom user posted image

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 904
22.8.2012 17:01:45   
Jelena81
Ja sam kupila Nivein ultra blagi sampon ,Pavlovicevu mast a ostalo Bekutanovo, nisu imali da kopletirqm kozmetiku od jednog proizvodjaca.
Da li ste pre za koriscenje kupke ili sapuna za tek rodjenu bebu? Ja nesto rqcunqm sapun...
Koliko sam citala, sve se razlikuje od bebe do bebe, kako kozmetika tako i pelene... videcemo vec u hodu sta ce odgovarati...

(odgovor članu Maja31)
Direktna veza do poruke: 905
22.8.2012 17:05:58   
Maja31
Zaboravih da napisem da guzu peremo bekolino sapunom, a kosicu i telo kupkom, kasnije cemo poceti sa samponom user posted image

(odgovor članu Jelena81)
Direktna veza do poruke: 906
22.8.2012 17:07:26   
Alexis79
Mi smo kupili Sebamed sapun ,kupkicu,mleko za telo ,kremicu za lice,sampon i kremu protiv ojeda,pavlovicevu  mast i Nivein puder.
Ja planiram samo sapun prva tri meseca a posle da polako uvodim sta treba

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Jelena81)
Direktna veza do poruke: 907
22.8.2012 17:07:34   
red3lilu
Za kupanje koristim samo sapun od kozijeg mleka, super stvar, ne suši kožu..

(odgovor članu Maja31)
Direktna veza do poruke: 908
22.8.2012 17:09:54   
liliana

IZVORNA PORUKA: Jelena81

Da li ste pre za koriscenje kupke ili sapuna za tek rodjenu bebu? Ja nesto rqcunqm sapun...

Jelena, ja sam moju bebu kupala isključivo dečjim sapunom, i kosicu sam joj njime prala. Tek kad je počela da sedi, onda sam joj u kadicu u vodu sipala malo kupke. Kupka ti zaista u početku nije potrebna.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Jelena81)
Direktna veza do poruke: 909
22.8.2012 17:30:46   
Jelena81
liliana,red,hvala na savetu, nisam znala sta da odaberem od gomile proizvodjaca i vrste proizvoda... Ja sam sa Anjom koristila samo sapun ali daaavno to bese, pa mi je sada svaki savet dobrodosao :)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 910
22.8.2012 17:55:04   
Mama.Veki
I ja sam u pocetku bebu kupala samo sapunom, ali ne znam kada sam pocela da koristim kupku i sampon, mozda posle mesec dana user posted image

(odgovor članu Jelena81)
Direktna veza do poruke: 911
22.8.2012 21:52:57   
isidora88
ja sam koristila seba med sapun prvih 20-ak dana dok se sapun nije potrosio,posle sam presla na mustelinu kupku koji i danas koristimouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 912
23.8.2012 13:14:54   
Anoniman
Sebamed ulje za masazu je SJAJNO user posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 913
23.8.2012 22:46:49   
zeci
mi koristimo od pocetka sebamed sapun i sampon, mazemo mleko ili losion kako kad isto sebamed, na lice kremica sm, za guzu pavloviceva ili pantenol ili sm protiv ojeda ako se zacrveni i za sad smo zadovoljni.
da li se sapun koristi samo do odredjenog uzrasta, posto vidim da uglavnom prestajete sa upotrebom posle par meseci?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 914
24.8.2012 2:02:07   
liliana
Zeci, upotreba sapuna za kupanje beba nema nikakve veze sa uzrastom deteta. Jednostavno, kad su mali, nekako je lakše okupati ih sapunom, kupka se teže ispira. Kada mogu da sede samostalno, napravi im se penica od kupke u kadici i oni uzivaju u brčkanju. Moja devojčica ima 2,5 god i ja je i sada dosta puta okupam sapunom, a ne kupkom.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu zeci)
Direktna veza do poruke: 915
24.8.2012 12:20:28   
Bebilina
Mi zasad samo sapun za pranje guze koristimo, bebi ulje za masazu posle kupanja i kremicu za guzu.
Ulje i sapun su nam Earth Friendly Baby, kremica Green Baby Nappy Balm. Imam i Organic Babies Mum & Baby Rescue Balm koji sam mazala na bradavice par puta i malom sa gornje strane stopala posle prvog kupanja jer mu se tu koza perutala (tj skidao onaj zastitni sloj).
U vodu za kupanje ponekad dodam po par kapi bebi ulja i isto toliko organskog maslinovog. Tako planiram prvih par meseci, nema potrebe za kupkom. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 916
25.8.2012 22:43:59   
crazymama
ja odnedavno kupujem dm baby love kupku sa mirisom lavande, odlicna je... a jos jednom bih pohvalila kremu za lice mustela hydra bebe, jeste oko 1000din, ali traje i mojoj bebi je lice kao svila, a non stop je cmacemo tata i ja po obrazima...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 917
27.8.2012 7:09:02   
pandina
Cm i ja sam istu kremu za lice koristila, a kad smo je potrosili, kupila sam SebaMed kremu za lice i pokazala se jednako dobro. A opet je povoljnije.

Za kupanje i mi jos uvek koristimo sapun, mada sam koristila i kupke koje su bile u onom BG paketu. Ali za kosicu mi sapun nikako ne odgovara, sav se uceba od njega. Koristimo blagi Becolino sampon, sasvim je OK. Kosa mu bude bas meka.

< Poruku je uredio pandina -- 27.8.2012 7:10:54 >

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 918
27.8.2012 17:45:27   
crazymama
meni je sve becolino super...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 919
27.8.2012 23:14:06   
magde
probala sam sve a posto Nikiolina nije imala problematicnu kozu probala sam sa nju sve...bekutan mi je jeftin Makedonski proizvod sto je presuper bubhen chiko lustela hiip sve sam probala..ali eto sa Jovan nisam sve mogla zbog egzema...on je prihvatio becutan sa nevenom i eucerin...znaciuser posted image za BECUTAN...mada mustela je predivno samo sto nema miris

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 920
18.9.2012 9:23:38   
Anoniman
Ipak smo uzeli mustelinu kupku za Martu user posted image

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 921
18.9.2012 10:29:29   
cockic
ja prelazim za oboje becolino kupka i sampon cim potrosim ovu leninu penu za kupanje seba med uzimam samo becolino bas su super.koristili smo jednu mustelu i ok dugo traje miris je medicinski bas na nesto sterilno i ok je.

kosili je bezveze ja uzela da probam za petra znam da je moja mama koristila za mene i brata i nije nesto.

od svih meni je becolino najbolja kupka ali za bebe kad se tek rode bolje mustela ili seba med a kasnije moze i becolino user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 922
18.9.2012 15:42:53   
Guardian
Da li je moguće da se bebi pojavljuje crvenilo kad je namažem Sebamed kremicom? Čudno mi je, jer nije svaki put i to ne bukne celo lice već samo bude crveno na par mesta i prođe samo po sebi.user posted image

Koristimo Sebamed mleko i njihov sapun i ništa od toga nam ne pravi probleme, pa se baš pitam kako krema može to da izazove kad je kolekcija za jako oset_ljivu kožu. Jedino da probamo njihovu extra soft kremicu ili Mustelu, mada su prekardašili sa cenama.

Inače se kunem u Sudocrem i povremeno Pavlovićevu, nema mi boljih za pelensku regiju. Od Becollina nam se cela ojela, nikad, nikad više glupi Becollino, unakazio joj i lice i telo i kosu.user posted image

Jeste li probale Hipp kozmetiku? Ja sam davno za sebe koristila njihov losion i bio mi je odličan.

< Poruku je uredio Guardian -- 18.9.2012 15:43:37 >

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 923
18.9.2012 20:07:44   
ishler
Sve je moguce,razlicito reaguju bebe na razne kreme.
Mada nama je dermatolog dao seba med sapun i kosili sampon kada je beka bila mala i sklona ekcemu,samo je to pomoglo.
A pre toga nema sta nismo koristili.
Tako da smo verni tome,a ako se negde ogrebe ili udari stavim pantenol kremu.
Inace je dermatolog jos tada rekao da deci ne treba nista mazati po telu jer koza sama ima normalnu vreddnost i zastitnu barijeru tako da je apsolutno stetno mazati bilo sta,osim kod ekcema i to samo suva mesta a ne celo telo/...
Mi tako i radimo i super nam je koza....

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 924
18.9.2012 23:14:05   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: Guardian

Jeste li probale Hipp kozmetiku? Ja sam davno za sebe koristila njihov losion i bio mi je odličan.

Super je Hipp. Mi koristimo sampon samo Hippov, a imamo i mleko za telo i super je , naizmenicno doduse koristimo i Bekutan druge proizvode.

(odgovor članu Guardian)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here