|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
18.1.2013 9:48:40   
Bebana17
Sonre, ovaj tvoj je pravi trudnički, javljaju mi se user posted image pa neka bude tako user posted image
Ja merim, ali mi je graf mnogo dosadan. Sve je ravno na 36,3

Baby, ja sam bila u narodnom frontu pre neki dan i pitala sam lekarku za ciklus kada se pije ciklo proginova, pošto sam imala praktično jedan dan neko slabo krvarenje posle ispijenih tableta i to me je uplašilo, da nije nešto loše, a doktorka mi je odgovorila da je ciklus sa ciklom uglavnom vrlo slab, da je u stvari slabo krvarenje normalno, i da to ne treba da me plaši. E, sad ja ne znam kakav je bio onaj tvoj spoting, da li moze da se podvede pod ciklus ili ne. U svakom slučaju treba da vidiš sa lekarom šta je u pitanju. Ja navijam da jeste user posted image . Jesi li ti nastavila da piješ ciklo ili ne?

Putujem sa muzem, pa me neće biti par dana, ali Vam svima šaljem jedan veliki user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2701
18.1.2013 9:54:34   
Sonreir
Ma, ja sam ljuta na FF i dosta mi je tih grafova sto lice na trudnicke user posted image Prestajem sa merenjem da malo oladim ludu glavu, a jos juce sam se spustila na zemlju i zavrsila sa nadanjem u ovaj ciklus.

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2702
18.1.2013 10:48:12   
vojvodjanka87
Kako se zapocinje novi graf user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2703
18.1.2013 10:51:21   
Sonreir
Upises na danasnji dan da ti je krenula M - isto kao sto upisujes temp samo ispod toga u opciji Menses kliknes na Light (slabo krvarenje), Medium (srednje) ili Heavy (puno krvi).

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2704
18.1.2013 10:56:55   
vojvodjanka87
Uspelo je ,hvalauser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2705
18.1.2013 11:05:52   
Jole84
Sani ne spuštaj se još na zemlju user posted image user posted image
Vojvođanko,nek ti ovaj novi donese sreću user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 2706
18.1.2013 11:47:46   
babby
Bebana draga hvala sto si me se setila to sam i ja pomislila da je to obelezilo ciklus ali uopste nije bilo ni roze u svakom slucaju sutra imam zakazan ultrazvuk pa cemo videti sta je inace t i dalje ista ko juce

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2707
18.1.2013 12:30:42   
vojvodjanka87
Hvala Joleeeuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2708
19.1.2013 22:16:38   
milenatea
moj graf je dosadan i ne znam da li govori nesto i stauser posted image

Direktna veza do poruke: 2709
20.1.2013 10:26:18   
ivekpivek
user posted image ,dobro jutro moje bazalke evo da i ja stavim moj ludi graf ,prvo kad sam radila lh trakice pokazalo user posted image e onda drugi dan samo I a druga se malooo vidila ,i onda treci dan opet uradim lh trakice kad ono opet user posted image ,to mi je onda bilo tako zbunjujuce da vise neznam sta da mislim ,mada nenadam se ovaj mj nicemu jer neradimo na bebi ovaj mj ,u ponedjeljak idem kod dr ,

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2710
20.1.2013 10:52:13   
Verolina
Milena, tebi je O bila 13dc. Graf gresi. Prog ne bi mogao da ti bude toliki da nije bila 13dc (ili oko tog dana).

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2711
20.1.2013 10:58:11   
milenatea
13dc je folikul bio tu na UZ, pukao je ili uvece ili sutrauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2712
20.1.2013 12:13:41   
daca77
Milenarea, bitno je da je pukouser posted image
Meni je 5dc, a T i dalje visoka-36,8C...unisti me ovaj progesteron.

Direktna veza do poruke: 2713
20.1.2013 12:38:11   
mala.bebica
Milena drzim ti fige da pozeleni graf user posted image
gde nam je nasa Son? jel uradila testic ili user posted image
Ivek slabo x user posted image

kod mene standard, hladna sam...user posted image
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2714
20.1.2013 12:43:42   
mala.bebica
Ed, Jole pa ajde okacite grafove da vidimo user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2715
20.1.2013 13:51:57   
Jole84
Mala bebice samo ti budi vredna user posted image user posted image
Milenice lep ti je graf,držim palčeve da ti bude poslednji user posted image user posted image
Očigledno je graf nešto poludeo kod svake ovog meseca.
Meni nikad čudniji,a još se dvoumi oko ovulejšn,da ne pričam kolko je cik-cak a nemam cisti hvala bogu.
Izgleda mi je O tek danas,ali ja ne mogu da mućkam,a i nema veze,mart me čeka kad se skroz opravim user posted image

user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2716
20.1.2013 15:10:06   
milenatea
zenske ili se ne oslanjajte na graf, ili muckajte miimo toga kad graf obelezi, najbolje svako drugo ili idite na folikulometriju.
Jole to za tebe vazi, da predlozis jasmini folikulometriju.
da vam sto pre pozelene ovi poludeli grafoviuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2717
20.1.2013 15:11:59   
Jole84
Milenice ja moram prvo da završim terapije februara,pa marta kod Jasmine folikulimetrija a nabavila sam i klomifen user posted image
Ovo merim čisto radi reda,a februara ću da batalim skroz.

Direktna veza do poruke: 2718
20.1.2013 15:13:42   
milenatea
ok, to volim da cujem. mene je bas slagao graf, a ja ne volim lazi i smrtno sam ljuta na njegauser posted image , mericu do kraja ovo ciklusa i necu vise

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2719
20.1.2013 16:49:05   
Sonreir
Milence, mani graf, lepo ti ja kazem user posted image Danas si 10dpo, a test moze da pokaze vec 12 dpo da li ima necega user posted image Joj, tako bih volela da ti je uspelo ovog puta user posted image
Jolence, mozda je bolje da ne X kad si vec tako zaglavila sa ovom upalom user posted image Uradi onako kako se osecas user posted image Bice sve ok, stizete u prvo ti i Verka sa svim mackama user posted image
Gde je Ed?

Ja sam se pomirila sa FF, ali ovo je moje zadnje merenje BT sto se tice bebe br.2 user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 2720
20.1.2013 16:54:08   
milenatea
Son, jel ti to hoces da me nagovoris da radim za dva dana test?user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2721
20.1.2013 17:01:35   
Sonreir
Pa ja bih ti to iskreno savetovala jer ako ima neceg onda ce test pokazati makar bledo, a ako je neg. cekas vreme za M (koja ti ne dodje) pa ponovis testuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2722
20.1.2013 17:30:21   
ivekpivek
sonreir kad radis test ,kako mozes vise cekati ja bi ga davno vec uradila ,ajde radi ga nestrpljiva sam i ja i drugee user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2723
20.1.2013 18:00:31   
Sonreir
Ivek, da li ces probati da ides na folikulometriju? Znam da ovog meseca ne pravis bebu, ali cisto da ugovoris za sledeci ciklus, jer je tvoj graf opet lud i mozda je slucaj kao kod Milene da ti ne obelezi tacno zbog toliko skokova i padova user posted image Uradicu test mozda ujutru, i nisam ja strpljiva uopste, treba da oteram M tek u utorak user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2724
20.1.2013 18:05:44   
milenatea
ja ne znam da li da radim jos uvek test, tek je otprilike 7-8 dpo. videcu u toku nedelje. prvo son pa ja, ona mi bezi par dana

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Epiduralna anestezija
Milica7

Da li ste za prirodan porođaj sa ili bez epiduralne anastezije?

Sa epiduralom (69%)

Bez epidurala (31%)

Ukupan broj glasova: 36

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here