Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 19:24:26
|
|
|
|
cakanavaspitacica
|
Doktori kazu da ce se sa mnom kasnije pozabaviti. Prvo treba resiti problem kod dragog (varicocela) pa cu onda ja doci na red. Ne zele da me kljukaju tabletama dok se on ne operise.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 19:31:58
|
|
|
|
mala.bebica
|
Cakana neznam sta reci, nisam strucna neznam, mozda ce neko da se nadje ovde pa da ti pomogne. pozz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 20:06:56
|
|
|
|
cakanavaspitacica
|
IZVORNA PORUKA: mala.bebica Cakana neznam sta reci, nisam strucna neznam, mozda ce neko da se nadje ovde pa da ti pomogne. pozz U svakom slucaju hvala! :-D
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 20:22:35
|
|
|
|
Maslacak15
|
Cakana, Ja bih rekla prvi ciklus ovulatoran drugi ne. S tim sto je prvog ovulacija bila znatno kasnije nego sto je naznaceno isprekidanom crvenom linijom. Najverovatnije tek negde oko 33, 34 dana ciklusa. Od tada je skok temperature ocit. Osim toga, sto je najvaznije od tada pa do kraja ciklusa proslo je oko 14 dana sto je normalna duzina lutealne faze. Ne moze ovulacija da bude 25 dana ciklusa a da ciklus traje 47 dana. To je nemoguce- lutealna faza od 22 dana. ( osim u slucaju lutealne ciste koje su ekstremno retke ili biohemijske trudnoce). Drugi mesec nema nikakvog sifta i naznaka ovulacije....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 7:39:58
|
|
|
|
daca77
|
Drage, redovno vas prati i navijam...meni juce stigla , tako da vam se uskoro pridruzujem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 7:41:35
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
meni je T ista ko i prethodna tri dana ne znam sta da mislim hoce li stici il nece
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 7:55:15
|
|
|
|
J@n@
|
Vojvodjanko, !Drzim palceve da umesto dodju !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 7:57:38
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
JOOj Jano nadam se i ja ali po mojim osecajima tesko dobar znak je jedino sto nije dosla sa prvim odlaskom u wc jer obicno mi tako dodje,sve osecaje imam da ce doci,celu noc sam sanjala crtice kao da je bilo stvarno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 8:08:49
|
|
|
|
J@n@
|
Vojvodjanko,draga, !Hajde radi test pa neka snovi postanu java!!!! !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 8:40:25
|
|
|
|
babby
|
Vojvodjanka da ne dodje nema je ni kod mene ako ne stigne do subote videcemo sta kaze dr. mada ja mala t.
< Poruku je uredio babby -- 17.1.2013 8:41:07 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 9:13:12
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, drugarice... Ma, mi sa x odceifili ovaj mesec, bas nam bilo lepo Evo ga danasnji http://postimage.org/image/6odvmr323/ Ima kod mene jos nedelju dana do ishoda... Mada znam da nece biti nista, ali eto, volim da se nadam :D Babby, drzim palceve da se ipak jedna mala zakacila... Son, kaci graf :) Ajd' pozdrav za sve bazalke, moram da radim :(
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 10:05:10
|
|
|
|
Jole84
|
Vojvođanko,Baby,Edice,Sani držim palčeve jako Daco idemo u nove pobede Ja sam sinoć ipak mućnula uprkos bešici i sada me stomak jako boli,ili je O ili sam nagrabusila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 10:14:02
|
|
|
|
Sonreir
|
To je moja Jolence Sve za bebca Ed, za sada je lepo, nadam se da ce tako i ostati posto su vam se X usladili Daco, samo kad je vec stigla pa da mozes kod Zokija Ja razmisljam da prekinem sa merenjem temp Pun mi je ... svega: lepih grafova i na kraju opet M, visoka temp 37 i tog dana stigne M, logicno je da je O jedan dan a FF ti odredi da je neki drugi dan itd. Nekako sam besna na FF Evo ga graf od jutros
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 10:19:30
|
|
|
|
Jole84
|
Divan graf,želim ti da budeš besna na njega narednih 9 meseci
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 10:33:24
|
|
|
|
Sonreir
|
Ma... imala sam vec 2 lepa grafa - 1 se zavrsio sa temp 37 i taj dan M, a drugi je bio 16-17 dana povisene temp i opet stigla M, tako da se plasim i da se ponadam kada mi je lep graf Izgleda da kod mene to nista ne znaci Ima vremena jos da mi padne temp i da mi stigne M posto mi je tek ili 10dpo ili 12dpo pa ne znam ni kad test da radim. Jole, da li si ti uvek tako hladna ili ti je ovaj graf za sve cudan?
< Poruku je uredio Sonreir -- 17.1.2013 10:34:23 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 11:14:25
|
|
|
|
milenatea
|
Son, Jole i ostale bazalke Maslacak me je utesila, i da imam simptom, leva sika boli, i ovo ste se grudima zove je poraslo malo a nikad mi ne rastu grudi, bar ja ne primecujem Ajde Mod da nas vuce sve i da zelene grafovi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 11:20:10
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Sonreir divan graf daj boze da ti je dobitni,tako bar deluje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 12:23:57
|
|
|
|
17 joka
|
Milenice jako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 12:25:57
|
|
|
|
Sonreir
|
Milence, bice to sve ok, lepo ti je sve objasnila Maslacak (zlata nam ona vredi) tako da sad ostaje glupavo cekanje, nadanje i umisljanje simptoma
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 13:47:23
|
|
|
|
cakanavaspitacica
|
Maslacak15 hvala na objasnjenju! Divna si!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.1.2013 13:57:57
|
|
|
|
sanjalica978
|
I ja sam ovaj mesec ponovo pocela da merim BT. Grafic cu postavljam tek kad postane zanimljiviji malo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.1.2013 8:22:44
|
|
|
|
mala.bebica
|
jel normalno da je toliko niska T?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.1.2013 9:00:10
|
|
|
|
Jole84
|
Meni je ipak pomerilo O,ovaj graf mi je najčudniji do sada,a sve mi se čini da mi ni 13dc nije bila O,već juče. Februara pauziram s merenjem.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.1.2013 9:47:08
|
|
|
|
Sonreir
|
Bebice, normalno je, valjda ce ti ovaj ciklus biti takav sa nizim temp, ali to nista ne mora da znaci Jolence, ovaj graf ti je Ipak to mozda ne mora nista da znaci. I ja pauziram sa merenjem temp, ovaj mesec cu zavrsiti, ali sledeci ne merim, izgleda da je FF poceo da me nervira, a to mi nikako nije potrebno Mericu opet kad se pomirim sa FF Moja temp je ista kao juce:
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.1.2013 9:48:38
|
|
|
|
Verolina
|
Son, ti imas tako savrsene grafove
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime za dečakaAdminKoje vam se ime više svidja:Danijel (
5%)
Martin (
6%)
Filip (
33%)
Damjan (
52%)
Marin (
4%)
Ukupan broj glasova: 129Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!