Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 11:25:10
|
|
|
|
milenatea
|
danas sam bas bljak, ako je bila u petak O onda smo uboli, eventualno da prezive do subote, a ako je bila kad kaze BT onda nema nista od mogucnosti da sam zatrudnela, jer je mm otiso na put
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 11:57:57
|
|
|
|
Verolina
|
Milenice, samo opusteno. tek si pocela sa sioforom. Daj mu vreme da ti sredi insulin. Bice sve u redu. Moze biti da ti je zuto telo nekvalitetnije, a moze biti da graf nema pojma. Cuj, onaj dan kad sam ja vadila progesteron i kad mi je probio gornju granicu meni je T pala za dva podeoka. Nije samo prog cinilac T. Stvarno nije. Pogledaj dacine grafove. oni su meni bili super cak i kad je imala cistu. Znaci, nije bilo O, a graf kaze da jeste i da je bila fantasticna. naravno da je UZ merodavniji od grafa. A najlepse jeste kad se poklope.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 11:59:21
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice dušice ne brigaj Maslačak je zatrudnela iako je mućkala 5 dana pre O,to nam je živi primer Ne znam zašto ti se ne poklapa bt i uz,ali znam da ako hoće da se desi,desiće se Sani moja,baš si hot Kod mene neka ludnica od grafa. Najpre što je mnogo cik cak (ako je cista ubiću se leba mi) a zatim što mi je obeležio O,onda kad ne postoje šanse da je bila,nikad mi nije pre 16dc. Baš poblesavio. Al dobro isprekidana je linija pa ima mesta promenama svakako ne mogu da mućkam više zbog bešike
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:25:00
|
|
|
|
milenatea
|
u petak vadim progesteron pa kud puklo da puklo, da vidimo kakva je ovulejsn bila. i razmisljam da se manem Bt jer cu da zavrsim u ludnicu, taman mi je blizu posla hvala vam dusiice moje Verka i Jolence (drugi nik stip stip )
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:29:20
|
|
|
|
Verolina
|
Ako te opterecuje batali. Progesteron ce sve da ti kaze. mada, ono sto je najbitnije jeste da se opi=ustis. Siofor ce da ti da kvalitetne ovulacije, videces. Daj mu samo malo vremena.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:32:17
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice stvarno ako te opterećuje batali merenje Samo ne brigaj. Navijam za dobar progesteron Daću ja vama štip Verkić a kako ti se čini ovaj moj ludi graf? Izgleda će da mi izađe i treći rog
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:36:37
|
|
|
|
Verolina
|
Ma nije ti bila O. Mozda danas, ako nastavi sutra da raste.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:37:57
|
|
|
|
Jole84
|
Pih,nema ništa od mućkanja danas.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:41:11
|
|
|
|
Verolina
|
Pa sta se brines i danas i sutra ti je pokriveno.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:44:48
|
|
|
|
Sonreir
|
Jolence, bas ti je lud graf, ali mozda ce ti ipak pomeriti O za kasnije. Meni nikada O nije bila pre 15-16dc, a sad je mozda tad bila a mozda ipak i 2-3 dana kasnije. I da, ja sam muckala u inat besici Milenice, nemoj se muciti ako te nervira temp. BT je ok samo ako je shvatis kao razgibavanje moze biti a ne mora da znaci, a inace jako napinje mozak. I ja se mislim da je batalim
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:46:03
|
|
|
|
Jole84
|
Ma ionako se ne nadam ovog meseca ničemu,kad završim terapije februara baciću se u ozbiljno mućkanje A ti,nemoj da me čekaš Jaoj Sani,ja ne mogu,jaaako me boli. Jedino da plačem i da mućkam,malo sado mazo i lunjo
< Poruku je uredio Jole84 -- 16.1.2013 12:47:11 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:47:30
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:48:32
|
|
|
|
Sonreir
|
Nikad se nisam ponadala kao ovog meseca pa se sada plasim da mi se to ne obije o glavu Ipak, bice ili dza ili bu, nema niceg izmedju. Ako sam obola ovog meseca idem da grejem mesto u prvom tebi i Verki (i milionu macaka)
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:49:36
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ma ionako se ne nadam ovog meseca ničemu,kad završim terapije februara baciću se u ozbiljno mućkanje A ti,nemoj da me čekaš Jaoj Sani,ja ne mogu,jaaako me boli. Jedino da plačem i da mućkam,malo sado mazo i lunjo A ti reci da places od srece Moja bebica ako se zakaci ovog meseca zvace se Maza ili Lunja
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:50:07
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha...Son, picim picim picicu i u prvo stici cu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:52:02
|
|
|
|
Jole84
|
Povedite i mene,da ne pustim Lunju na vas
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 12:52:06
|
|
|
|
Sonreir
|
Gle... ko da me u vojsku pratite odlazim uz pesmu Pa sta je sad?! Oces u prvo a neces da muckas? Ugrejacu ja mesto za vasa cenjena dupeta
< Poruku je uredio Sonreir -- 16.1.2013 12:53:21 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 13:08:53
|
|
|
|
milenatea
|
hahahaha niste normalne, aj svaka da selimo dupeta u prvo ako nastavim da se opterecujem kao sad bataljujem, isreno navukla sam se na bt, i da muvam svako jutro toplomer u usta
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 13:20:48
|
|
|
|
Ed83
|
Dobar dan, drage moje... Evo poturam i ja moje cenjeno, pa nek vuce ko god hoce, samo da stignem do tog prvog Evo moje danasnje T. http://postimage.org/image/efpc2jziv/ Son, tvoj graf izgleda prelepo, nadam se da ce da pozeleni... Jole, Milenice i sve ostale, drzim fige... Ajd' ljubnem vas, nemam bas puno vremena...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 13:32:28
|
|
|
|
Sonreir
|
Ed, ja ne vidim nista na tvom grafu osim reda X Salim se, ti bar znas da si sve pokrila Nadam se da ce ti pozeleneti graf od ovolikog truda
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 13:46:09
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Kod mene jos uvek nissta novo,T mi je skoro ista ko juce i prekljuce
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 15:34:21
|
|
|
|
ivekpivek
|
kod mene nesto cudno,prvo sam mjerila temp.bila 36.2.iza tog ugasim toplomjer i opet izmjerim tad 36.0 eto tako a kad sam uradila lh trakicu test negativan druga se malo nazirala al juce su bas bile obe ,sta sad da mislim ,ma nemam sta da mislim kad se nisam ni keksala ,zagorila ko tava ,ed svaka cast zavidim ti tooooooliko xxxxxx bravooo ,ako neuvatis ovaj mjesec onda nista od tebe ,drzim fige da se uvatiii dobro si vrijedna ......soonreir kod tebe je ovaj mjesec dobitniii nemoze da nijee ,ti si vrelaa zenoo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 16:45:38
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Danasnji graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 18:11:36
|
|
|
|
cakanavaspitacica
|
Drage moje, do sada sam merila bazalnu temperaturu tokom dva ciklusa pa me zanima vase misljenje. Zanima me da li je moguce da je doslo do oplodnje tokom ovog ciklusa? Nakon ovog ciklusa sam radila hormonski status zbog PCOS-a, koji je i potvrdjen razultatima hormona. Posto imam PCOS da li je ovo bio anovulatorni ciklus?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.1.2013 19:16:43
|
|
|
|
mala.bebica
|
Cakana bas zeznuto je kod tebe , mozda Maslacak ce da pogleda ovo pa da ti kaze strucno sta se desava. a dr sta kazu za ovo? evo mog grafa jos je rano za bilo sta resili smo svaki drugi dan da muckamo ED za xxxxxx
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Sta Vam se vise svidja?danci8to nam je prvo dete...Mila (
57%)
Hana (
43%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!