|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko dugo beba spava nocu?
11.1.2013 15:38:18   
soni

IZVORNA PORUKA: bojana86

Ikacc,ja se nadam da je faza..posto kada je bio manji je fino spavao.
Ovo traje vec jedno 2 mjeseca i bas je iscrpljujuce. A po danu isto slabo
spava 3-4 puta po 40min,sve nesto istrzan san.
Mada kao sto kazu,svako dijete je razlicito..:-D

I ovo isto kao kod nas user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 626
11.1.2013 16:00:58   
Sanchy
Spava od osam uvece do pola sedam ujutru,popije mleko i nastavi do devet pola deset...Soni mozda su zubici,kazu da se beba tako budi cesto nocu kada krenu..

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 627
11.1.2013 18:05:55   
nina26
moja je konacno pocela da spava nocu p o5,6 sati to je za nas superuser posted image

zaspi oko 11,12,probudi se oko 5 pa zaspi oko 6, pa tako zna da spava do 10,11user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 628
11.1.2013 19:52:55   
mlada_mama
user posted image nina user posted image
moja sofija je samo prvih dana budila se oko 3 da siki. Sad zaspe u 12 a budna je oko 6-pola 7 user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 629
11.1.2013 20:57:37   
Bebilina
Od rodjenja je spavao 19-23/00, pa polako produzavao i sa 6 ned se budio jednom u 3/4 i posle spavao do 7:30/8, budan sat vremena, pa spavanje do 10. Sa 2.5 meseca je vezao citavu noc sto je nama 19-7:30/8 i posle opet spava 8:30-10 user posted image Iskljucivo je dojen jos uvek.
E poslednjih dana je poceo da se budi u 6:30/7 i ja razmisljam da uvedem kasice jer je moguce da je gladan...

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 630
11.1.2013 21:38:34   
jacagoga
mene su zaplasili u halo bebi, posto je moja mrva rodjena u 37oj nedelji, 2450gr, rekli su mi da mora da jede na 2.5-3h ja sam je budila ali dzaba pojede 20ml i zaspi, sad je pustim da spava koliko hoce po nekad sastavi i 5h, ne znam da li gresim ili da je ipak budim. Sa tacno mesec dana je napredovala malo vise od 1kg, sestra rece da je to ok.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 631
11.1.2013 21:59:05   
Bebilina
Jaco ja je ne bih budila. Preko kile za mesec dana je extra, ona ce jesti koliko i kada joj se rucka.user posted image
Ja sam isto tako bila u dilemi kad je mali vec drugi dan spavao po 5h, pa sam treceg pitala babicu i rekla mi je da mi na pamet ne pada da ga diram. On je prvih par dana izgubio oko 100gr, pa onda do kraja meseca dodao preko 1500gr, tako da je dobijao dovoljno hrane onda kada je hteo. user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 11.1.2013 22:00:35 >

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 632
12.1.2013 7:37:56   
adulence
jacagogo ja Ivu nisam od pocetka budila i ona mi se budi jednom utoku noci i to oko 5,jedei nastavi da spava i ugojila mi se 1400 g ...tako da pustije oa kad bude gladna probudice se...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 633
12.1.2013 8:01:32   
anajid
Moji blizancici spavaju celu noc vec nekih desetak dana.Zaspu oko 22h i ujutro do 7h,jedu i nastave.Koja sam ja sretnicauser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 634
12.1.2013 8:08:01   
madamme
Jaco, nema budjenja bebe da jede nocu. San je vazniji od jela i on omogucava da napreduje. Nadoknadice, ne brini. Osim toga, to je osnova za losu naviku, tako ce se buditi da jede i kad poraste. Moje dete je rodjeno sa 4 kg i takve bebe sporije napreduju, moja je cak gubila na kilazi. Jedna debilna dr u DZ me izmaltretirala i rekla da je budim nocu, pa sam potrazila savet od iskusne dr koja mi je rekla ovo sto tebi kazem. Sve to dodje na svoje. Poz

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 635
12.1.2013 12:58:22   
nina26

IZVORNA PORUKA: anajid

Moji blizancici spavaju celu noc vec nekih desetak dana.Zaspu oko 22h i ujutro do 7h,jedu i nastave.Koja sam ja sretnicauser posted image

daj mi tvoje blizance na jednu noc, a ti uzmi moju Zoi da je naucis kako treba da se spavauser posted image

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 636
12.1.2013 13:14:06   
Anoniman
nina, pa zoi je jos mala, naucice. i sama kazes da je pocela da spaja po 5-6 sati, to je super.
m je opet u losoj fazi, valjda zubic opet krece, a evo sad spava vec 2 sata user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 637
12.1.2013 13:52:22   
nina26
Ksenci, pa jeste sobzirom da se budila svaka 3 sata do skoro, sad smo superuser posted image

ox, ti zubici toga se plasim kao niko...jel joj dajes depon?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 638
12.1.2013 15:14:29   
Anoniman
dali smo joj sinoc, ali ipak joj je trebalo dosta da se umiri. a u nekom momentu se probudila vristeci, oko 4 ujutro user posted image  a preko dana je barem ok (sa prethodnim zubom ni preko dana nije bila kako treba).

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 639
12.1.2013 21:37:01   
jacagoga
Hvala vam na savetima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 640
15.1.2013 17:33:46   
meyo
pa kako uspijevate da vam bebe od 2-3mjeseca prespavaju noc ?? moj super pajki ali se cesto budi da jede zaspe oko 8 e onda budjenje ide 12-2-4-6-8 tacno na svaka dva sata ako pokusam da pomjerim podoj ne uspijevam desi mi se da prespava i on po 5-6 sati u komadu al jako jako rijetko mozda svega par puta do sad

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 641
15.1.2013 20:13:48   
nink
i ja se pitam kako uspevaju da im bebe od 2-3 meseca toliko dugo spavaju nocu?moj bekan zaspi oko pola deset i probudi se oko 3 e onda se budi na svakih sat i po ,dva...i mislim da bebe koje sisaju cesce se bude...
user posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 642
15.1.2013 20:25:50   
sneza24
I ja se pitam kako tako male bebe spavaju po celu noć.Moja ima 5,5 meseci i budi se otprilike na 2 sata.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 643
15.1.2013 20:27:27   
jovicaa
e moja beba isto spava celu noc, ali se budi na svaka 2 sata da sisauser posted image a noc mu pocinje u ponocuser posted image
ne ozbiljno, uopste nema nikakav red, nekad celu noc sisa na 2,3 sata, nekad na 4,5 ma kako kad. a uglavnom zaspi tek oko ponoci

don't shit where you eat :))

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 644
15.1.2013 20:58:05   
adulence
ma to najvise zavisi od bebana nema veze da li sike i moja siki pa mi se probudi samo jednom...kako njim odgovara tako je...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 645
15.1.2013 21:09:25   
Tiziana
To nema sta da uspeva nekome ili ne uspeva,naprosto deca su takva! Moja deca,prvo je bilo na formuli,drugo je sisalo. Prvo je jako rano pocelo da spava celu noc,pod time podrazumevam od 9-6h ujutru,ali sad da me ubijete ne mogu da se setim tacno kad, a drugo je sisalo,jos je dolazila patronazna,onda mozete da pretpostavite koliko je bila mala,ona je vec spavala tipa od 23h do 5h u komadu,i receno mi je da je ne budim.rodila se prilicno malena,3050gr, ali svi su govorili super adaptirana i to je verovatno bilo to.dakle moja deca su takva,spavalice! i tako je i sad.
Nemojte lupati glavu oko toga kako drugima uspeva,drugi(ukljucujuci i mene) su imali samo OGROMNU srecu da su im deca takva!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 646
15.1.2013 22:48:40   
Zemunka85
Aaa kada vam deca spavaju je l bas bas spavaju? Moja se staaalno nesto vrti.
Inace zaspe od pola 10-pola 12, bas kako kad. Nema pravila, ali se kao navijena budi izmedju 7 i 8. Za to vreme se jednom probudi da sisa, kada je i prebacim kod mene, a to budjenje bude od pola 1, do 6. Ni to nema pravila :-) . U medjuvremenu vrti glavicom levo desno, posto spava na stomaku samo, valjda je svrbe zubici.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 647
16.1.2013 9:04:38   
MASHKA
Moja beba zaspi oko 9 i onda se budi oko 1h pa u 5h i u 8 na kraju. samo jede i nastavi da spava...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 648
16.1.2013 9:21:33   
Tiziana
PA moji su vec veliki tako da se uopste ne bude.On spava od 21h(22h) do 9, pola 10,vikendom,preko nedelje ga budimo u 8h za obdaniste.A ona spava nesto krace,od 21-7h i ne budi se osim ako nije bolesna ili je muce zubici,ali to je dve tri noci..A kad su bili tako maleni,sto se njega tice ne secam se,ali je mnogo dobro spavao, a ona je tipa sa mese,mesec i po uhvatila ritam da spava od 21-6h ujutru bez budjenja.onda u 6h siki i nastavi da spava do 8h.Mozda se i vrtela,ali ja to nisam culauser posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 649
16.1.2013 11:19:20   
nink
A tek vrtenje,meskoljenje to je tek druga prica..On se skroz okrene na drugu stranu kreveca....I da li je moguce spavanje ,kada se budis na svakih sat, sat i po plus se bebac non stop vrti i kada spava..Ko prezivi pricaceuser posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here