|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
4.1.2013 12:09:53   
razdragana

IZVORNA PORUKA: mala_82

Razdragana u ruku pod kozu u misic...

da tako su mi i rekli tako je i primam nego sam cisto pitala posto sam na jednom forumu procitala gde sve zeni dobijaju diphereline pa me bas zanimalo dali ima razlike i kod drugih zena kako su primale.mene bas ove nekcije neprijaju boli me glava od njih i bas sam nesto neraspolozena i sve me nervira oko mene,mikroginon pijem do 5 januara i cekam user posted image pa pravac u Leskovac na dalje instrukcije.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 851
4.1.2013 12:16:03   
Meisje
Mala bas mi je zao ali vidim da si ti hrabra osoba i da ces uspeti kad tatuser posted image

Razdragana srecno bockanje i da se radujemo tvojimuser posted image user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 852
4.1.2013 12:28:04   
17 joka
Mala, zao mi je ali sledeci put ce uspeti,samo hrabro i nadaj se.

Razdragana , srecno bockanje i puno uspeha

Potpuno se slazem sa Erati I Ninom za analize uradite ih i nerazmisljajte

puno srece svima ipunouser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 853
4.1.2013 23:01:39   
mala_82
Razdragana navijamo za tvoje user posted image uzivaj u svakom trenutku i budi opustena uvek pozitivno razmisljaj i javljaj se user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 854
6.1.2013 15:05:04   
gradinar
Mala, mnogo mi je zao sto se tako ovog puta zavrsilo. Danima sam mislila na tebe, ali vidim da si jaka i da nastavljas dalje user posted image Sve najbolje ti zelim u Novoj godini, kao i svima nama koje imamo iste zelje. Necemo puno da tugujemo, nego cemo u duhu praznika da se volimo i radujemo! Sve najbolje svim buducim mamama (i tatama, naravno)user posted image !

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 855
7.1.2013 20:52:28   
alex88
Zdravo svima.Cetiri godine sam u braku,nemam dece.Suprug ima problem sa morfolgijom,koristio je raze preparate ali poboljsanja nema.Bili smo na konsultaciji na jednoj klinici,da je ne imenujem,
rekli su nam da je jedini nacin da postanemo roditelji icsi,dali spisak analiza koje treba odraditi i rekli da u decembru krecemo sa stimulacijom.Prikupljene analize sam poslala e-mailom,i zvala me sestra te klinike da mi kaze da su pregledali i da ce mi poslati pismo e-mailom,koje naravno nisam dobila,zvala sam i posle ubedjivanja da je poslala rekla sam da mi procita to pismo,i procitala je ono isto u kome pise sta prikupiti od analiza.Ja sam joj rekla da sam to sve vec poslala a ona me ubedjivala da im nista nije stiglo i da posaljem faxom ili postom.Sutradan sam poslala faxom i pozvala da proverim da li su dobili i opet isti odgovor nisu.Zatim sam poslala postom i za par dana mi se javila dr i rekla da je pregledala rezultate i da ce poslati pismo.Od tog dana je proslo mesec dana i odgovora nema,slala im mejlove ali ne odgovaraju,tako da sam odustala od te klinike i odlucila se za spebo Leskovac.Imam zakazanu konsultaciju 9.Januara pa me zanima koliko se ceka da se krene sa terapijom ako vec imam sve prikupljene analize.Izvinite na dugom postu i unapred hvala na odgovorima

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 856
7.1.2013 21:18:08   
razdragana
sve je to individualna stvar zavisi kakvi su rezultati ali kad se uvidi problem i ako treba da se radi icsi onda kreces sa kontraceptivima piju se od mesec do dva zavisi sve od rezultata i kreces odma sa stimulacijom ali zavisi dali ima guzve na klinici dali mogu odma da te stave u program ili ces cekati jos 2-3 meseca pa tek da pocnes sa terapijom jel oni su prosli tender za vto o trosku drzave pa neznam koliki im je broj parova dodeljen i dali je velika guzva?alex88 kada ste zakazali konsultacije jel koliko znam klinika neradi do 15 januara zbog svih ovih bozicnih i novogodisnjih praznika

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 857
7.1.2013 21:45:04   
alex88
zvala sam u decembru i rekli su mi da pozovem 7januara da mi zakazu,i danas su mi zakazali za sredu,tako da rade

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 858
7.1.2013 21:48:40   
alex88
rezultati su mi manje-vise dobri,imam problem sa insilinskom rezonansom,i o preporuci enokrinologa pijem gluformin,i malo su mi muski hormoni preko ref.vrednosti

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 859
7.1.2013 21:52:47   
alex88
Razdragana da li je bitna prohodnost kanala za vantelesnu,ja sam radila hsg,jedan jajovod je prohodan drugi nije ali je ginekolog koji mi je radio intervenciju rekao da sa jenim prohodnim moze da se radi

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 860
7.1.2013 22:30:17   
lalojedac
Hristos se rodi drage moje!user posted image Neka nam sledeci Bozic krase nase user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 861
7.1.2013 23:04:10   
razdragana

IZVORNA PORUKA: alex88

Razdragana da li je bitna prohodnost kanala za vantelesnu,ja sam radila hsg,jedan jajovod je prohodan drugi nije ali je ginekolog koji mi je radio intervenciju rekao da sa jenim prohodnim moze da se radi

kod nas je muski sterlitet u pitanju tako da ja hsg nisam ni radila pa kod koga su zapuseni jajovodi nemoze prirodno da dodje do trudnoce i zato se radi vantelesna sve ce ti oni reci sada 9 kada ides jel svi smo mi prica za sebe tako kada vide rezultate reci ce ti sve sta i kako dalje.puno srece pitaj sve sto te zanima doktora nemoj nista da se ustrucavas.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 862
8.1.2013 9:44:58   
alex88
i kod nas je najveci problem muski sterilitet, suprug ima samo 4 normalnog oblika,sto je nadam se dovoljno za vto,bar su nam tako rekli na klinici koja nas izigrala,i kao metod lecenja je icsi zbog loseg spermograma i vreme ekspozicije.Sutra je blizu pa cemo videti sta ce reci profesor.hvala na odgovoru razdragana.

Direktna veza do poruke: 863
8.1.2013 10:08:23   
jela 76

Jajovodi ti nisu potrebni u procesu vto. Ali, dobro je što nisu oba zapušena. I da, dobru si kliniku odabrala, s obzirom na problem koji imate.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 864
8.1.2013 10:28:22   
erato
Alex, napisi ako nije problem koja je to klinika koja vas je izradila. To ce znaciti mozda nekome kom ovo cita i razmislja koju kliniku da odabere. Takve stvari treba da se objave, to je jedino sto mozemo - da u virtualnom svetu napisemo svoja iskustva. Nemoj ih stititi. Ja sam o svojim losim iskustvima pisala i bas mi je zadovoljstvo sto imam barem internet, pa ce neko da procita...
Zapuseni jajovod je problem ako u njemu postoji hidrosalpings. Ako to nemas, onda nije problem.

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 865
8.1.2013 10:47:55   
alex88
nemam samo je zapusen,u pitanju je JEVREMOVA.

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 866
8.1.2013 10:57:24   
alex88
verovatno nisu mogli da ispune obecanje kao sto su rekli da krecemo u decembru,a hteli na taj nacin da me zadrze sto su me lagali i dugovlacili,vise bi cenila da su rekli nema mesta za decmbar,javi se za nekoiko meseci a ne da se nerviram zbog njihovih izgovora,ionako je stvarno tesko psihicki za sve parove koji proaze kroz vto,koliko samo treba da se izvade nalazi,pa zastare i moras ispocetka ali neke to ne zanima bitno im je da uzmu pare,sto nije u redu.

< Poruku je uredio alex88 -- 8.1.2013 10:59:07 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 867
8.1.2013 11:35:59   
alex88

rezultati su mi manje-vise dobri,imam problem sa insilinskom rezistencijom,i o preporuci enokrinologa pijem gluformin,i malo su mi muski hormoni preko ref.vrednosti

rezonansom

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 868
8.1.2013 12:32:18   
erato
Meni se slicno desilo sa istom klinikom. Detaljno sam sve pisala na forumu kutak. Neverovatni su stvarno!
Puno srece sa Stojkovicem i ekipom!user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 869
8.1.2013 12:39:11   
alex88
hvala erato,tu kliniku mi je preporucio dr iz cacka kod koga smo ispitivali uzrok steriliteta,ali bolje sto su pokazali pravo lice na pocetku.

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 870
8.1.2013 14:19:23   
alex88
erato procitala sam tvoje iskustvo na kutku,slicno kao moje

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 871
9.1.2013 11:43:54   
mala_82
Alex dobrodosla i srecno user posted image
Razdragana jel stigla user posted image kad si u Leskovcu
Hvala vam puno devojke idemo dalje nikad ne odustajem od onoga sto zelim a user posted image ovo zelim najvise na svetu i kad tad cu to i imati user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 872
9.1.2013 16:39:30   
alex88
hvala mala na dobrodoslici i nikad ne odustaj od svog cilja,budi hrabra i pozitivna kao sto i jesi koliko sam videla u tvojim postovima,islatice se svima nama i nadam se da cemo sve uskoro bitiuser posted image .Danas sam bila na konsultaciju,odusevljena sam kako se ljubazno i lepo profesor ophodi prema svojim pacijentima,i sestre su divne.Usla sam u program za april tako da se u februaru kad dobijem javljam za semu kontracepcije.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 873
9.1.2013 16:59:36   
daca77
alex88, a ti si 1x kod njih? Nisi njihov pacijent?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 874
9.1.2013 17:22:31   
mala_82
Alex super docice brzo april i ja trebam da ih nazovem u februaru da se dogovorimo dal me ubacuju za april ili za maj

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

sta mislite o imenu Adrijana?
pisuljica

Prelepo je (21%)

Ok je (45%)

Ne svidja mi se... (34%)

Ukupan broj glasova: 121

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here