|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
9.1.2013 17:52:02   
alex88
da daco prvi put sam bila kod njih ali sam od nalaza imala sve sveze.mala znam da ce brzo doci april i jedva cekam da sve prodje,nenadam se previse da ce prva uspeti ali jedna od sledecih mora.Znaci druzicemo se mozda u aprilu?

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 876
10.1.2013 1:21:19   
razdragana
mala pa ti me bas pratis to je mnogo lepo od tebe user posted image stigla juce 9 tako da sam znaci 11 vec dole

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 877
10.1.2013 10:06:00   
lalojedac
devojke pa oni ladno rade???? a nama rekli da ne zovemo pre 16 januara jer ne radeuser posted image trebaju nam sad konsultacije,da bismo videli da li ce jos prikupljati ili ce raditi vto...drzim svima palceve kao i sebi pa ko zna mozda i ja upadnemu taj aprilski rok,,,red je vise,mi od juna prosle godine idemo kod njih,imamo tri zaledjene ture,nije puno ali ih ima i svakako je bolje nego 0,hvala Bogu...

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 878
10.1.2013 10:50:25   
mala_82
Super Razdragana user posted image polako i opusteno
Lalo koliko znam za nova zakazivanja rade posle 16 a ove zene sto su u toku njima daju terapiju jer i moja snajka treba da zove posle 16 da vidi za april i oni su zaledili plivace i nadaju se za april, bice lalo samo veruj u to

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 879
10.1.2013 10:54:55   
mala_82
Mozda ako budu imali mesta i da mi se user posted image uklopi sa semom kontraceptivnih pilula

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 880
10.1.2013 10:55:07   
alex88
nerade svi na klinici,dve sestre,profesor i doktorka,nisam zapamtila ime,plavusa.I mi moramo opet za desetak dana da bi suprug dao spermogram jer biolog ne radi.

Direktna veza do poruke: 881
10.1.2013 10:57:36   
mala_82
Pa ta plavusa doktorka mislim da se zove Milica radi sa glavnim ginekologom pa ga verovatno ona menja.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 882
10.1.2013 11:02:39   
alex88
jeste Milica se zove,ona mi je odradila uz.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 883
10.1.2013 13:20:37   
jela 76
Danas su mi javili da sam prošla drugostepenu i da odem po potvrdu!!!!!!!!
Počinje polako... Nadam se da ću vam se uskoro pridružiti! user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 884
10.1.2013 13:23:35   
daca77
Lepe vesti, jelouser posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 885
10.1.2013 17:09:20   
Dana 72
CAO, SVIMA! Od danas sam i ja s vama. Pre mesec dana odlucila sam se za "ovu pricu" zvanu VT. Ranije nista o tome nisam znala. Mnogo mi je pomogao ovaj fantastican forum i VI SVE ZAJEDNO. Dale ste mi MNOGE odgovore i zato mislim da je "FER" da se prikljucim i da VAM kaze HVALA VAM, SVE STE TAKO JAKE I DIVNE .Zelim vam SVIMA PUNO,PUNO SRECE U NOVOJ.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 886
10.1.2013 17:25:27   
alex88
Dobrodosla Dano,i ja sam nova na ovoj temi ali kao i sve ovde sam u istoj prici ,,VTO"

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 887
10.1.2013 19:36:47   
mala_82
Dano dobro dosla kakav je kod tebe problem i jesi se odlucila za Leskovac ili neku drugu kliniku?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 888
10.1.2013 21:27:17   
Dana 72
Cao, ja sam se odlucila za Leskovac . Nemam jos licna iskustva s tom klinikom ali "pokupila sam informacije" sa interneta, foruma i gledala sam Dr. Stojkov. na TV, tako da sam donela odluku za LE. Vec prikupljam nalaze i treba da ih zovem posle 15. 01. u vezi termina za konsultacije.Konkretan problem nemam, bar do sada mi nije poznat.Imam 40god. moj dokt. je uvek tvrdio da je SVE o.k sa ginekoloske strane da je u pitanju stres i psihicko stanje. Verujem da je bio u pravu ( objasnicu kasnije zasto tako mislim) ali nebi sada da duzim pricu. Uglavnom kad sam se najmanje nadala ( pre 3 mes.) ostala sam u drugom stanju i nazalost u 7ned. imala pobacaj, tj.odprilike pre 6ned. Tako da sam po savetu mog gin.odlucila se za VTO.U braku sam 16 god.s muzem je navodno takodje SVE u redu. Pa videcemo da li ce to SVE U REDU tako da ostane ili ipak .........PODRAV

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 889
10.1.2013 21:43:28   
alex88
Dano zao mi je sto si izgubila bebu,puno srece i uspeha sa Stojkov. i ostalom ekipom.

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 890
10.1.2013 21:52:50   
alex88
dano da li je suprug davao u privatnoj ili drzavnoj labaratoriji spermogram,nama se desilo pre godinu dana da je po pri put radio u drzavnoj i da je bio dobar,mislili smo da je nemoguce nismo mogli da verujemo da se toliko popravio i proverili u privatnoj koja salje materijal za bg i bas se razocarali,bio je los kao i uvek.Sta si ti radila od analiza?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 891
10.1.2013 22:05:18   
Dana 72
Cao,Alex ! Hvala za DOBRODOSLICU ! Kao sto vidis vec sam nesto ukratko pisala o sebi. Iako svaka od nas ima SVOJU PRICU ali u ovoj smo sve iste, sa istom zeljom i ciljem .Zelim svakoj puno srece. Pozdrav

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 892
11.1.2013 9:09:25   
Dana 72
Jutro!Aalex, izvini nisam sinoc stigla da ti odgovorim na pitanje gde je moj muz radio sprermograf. SVE nalaze smo radili u privatnim klinikama.Zadji put odprilike pre 3 god. Ja sam radila SVE moguce hormone po upustvu mog gin.( neznam konkretno naziv) , prohodnost jajovoda, merila temperaturu za vreme plodnih dana , ciklus redovan. Sad smo krenuli da to jos jedno detaljno obnovimo . Mada sam pre 3 meseca bila ostala u DS.ali ocigledno da nesto nije u redu. Naravno i godine mogu da budu uzrok tog pobacaja. POZDRAV

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 893
11.1.2013 11:49:46   
lalojedac
dana dobro dosla,puno srece,kao i svima! i mi posle 16-og da zovemo pa da vidimo sta dalje,rekli su nam ili ide nova terapija muzu ili krecem ja u akciju,pa drzite mi palceve!! dace Bog da nam uspe,joj,tako bih volela da imam trojke,uh!!!

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 894
11.1.2013 11:51:32   
daca77
Lalo, navijam jakooouser posted image
A svaka cas_t za user posted image user posted image user posted image , ja se strasno bojim i user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 895
11.1.2013 12:08:18   
alex88
navijamo zauser posted image user posted image user posted image ,puno srece.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 896
11.1.2013 13:50:31   
nadjaa
Zene,sve najbolje u Novoj,neka ovo bude godina VTOuser posted image user posted image user posted image Dobrodosle Dano, Alex...Razdragana puno srece,cekamo veliku betuuser posted image user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 897
11.1.2013 13:52:12   
Dana 72
Hvala , zelim ti od sveg srca da ti se zelja ostvari. Ja imam sestru bliznakijnu, nasa mama je bliznakinja tako da nebi bila PUNO iznenadjena ako bi bilo DVOJE. Samo da NAM Bog da da imamo i da bude SVE u redu , SVE ostalo NIJE VAZNO.POZDRAV

Direktna veza do poruke: 898
11.1.2013 14:12:31   
alex88
hvala nadjo,daj boze da bude ovo uspesna vto godina.user posted image

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 899
11.1.2013 16:43:12   
Dana 72
Hvala Nadjo, pozdrav i SRENO SVIMA

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Ili - ili
elenica4ever

Recite mi svoje misljenje o ova dva imena

Elena (57%)

Hana (43%)

Ukupan broj glasova: 84

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here