|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
16.11.2012 8:12:54   
Verolina
Ima da joj sklesem zlatnu medalju u obliku okrenutog krsta i da joj okacim na vrat.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 776
16.11.2012 8:14:27   
Cindarella

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ima da joj sklesem zlatnu medalju u obliku okrenutog krsta i da joj okacim na vrat.

Sve si sasava,jos i novac na nju da trosis?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 777
16.11.2012 8:15:30   
Verolina
Pa moracu finansijski da se ostetim zarad mira...ili to ili da je navucem na droguuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 778
16.11.2012 8:16:36   
World
nemoj zlato, uzmi neko olovo, teze je.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 779
16.11.2012 8:56:28   
mihi

IZVORNA PORUKA: World

nemoj zlato, uzmi neko olovo, teze je.. user posted image

Ako upadne u vodu nema izlaska!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 780
1.12.2012 11:41:21   
ivanarepova
Meni moja nedolazi nit me posjecuje cerka joj rodila pa jbg MORA NEKO PRESLACIT DJETE JA TREBAM USKORO RODIT MOJI NISU TU U DRUGOJ SU ZEMLJI MUZ RADI ....SAMA SAM PO CITAV MOGUCI DAN netreba mi ni kad rodim jednostavno ko da je nema u mom zivotu samo petlja laze JA JOJ NNECU NOSIT SVOJJE DJETE DA GA VIDI .... NEKA ZNA DA JE ZA MENE NEBITNA SVI SU SE OKRENILI PROTIV MENE I DJEVER I ONA I ZAVA I OSTALI

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 781
1.12.2012 12:13:57   
jovana13
moja je genaralno ok. Hoce uvek da pricuva klince, da uradi sta je pitam i to. Naravno sukob generacija postoji, jednostavno vole u sve da se mesaju doduse vise svekar ali i moj cale je takav. Pre 4mes smo se preselili na sprat tako da se jos bolje slazemo sa njima a i mm i ja medjusobno. Kad mi treba sidjem ostavim klinca i idemo do grada nikad nas nije odbila uvek je rekla neka ga dete idite vi slobodno. Nekad sidjemo popijemo kafu kod njih, oni se retko penju, svekrva jedino kad dovede Janju iz vrtica. Kad im treba nesto pozovu pa pitaju. Tako da nam je sad lepo.. Nikad me ne pita ni sta sam spremala za rucak i tako to mada i nije njena stvar. Tako sam se postavila od pocetka i ona zna da mora da bira pitanja jer nemam dlaku na jeziku kad mi nesto smeta kazem. Posvadjale smo se 2-3 puta do sad, i pola sata nakon svadje pile kafu. Od kad smo se odvojili nije se desila ni najmanja svadjica. Cak zna i ako se svekar mesa nesto da mu odbrusi da je to nasa stvar.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 782
1.12.2012 12:43:41   
isidora88
nije tema ali meni je svekar rekao da ne bi ziveo sa nama u zajednici, ja ga nesto zezala da se presele ovamo, samo mi je rekao :neka hvala snajka, pa da umrem mlad user posted image inace je svekrva ok, ne svadjamo se, sa svekrom par puta ali oboje kazemo sta nam padne na pamet i jos je on seceras pa je malo nervozniji, meni je smesno kad se mi svajdamo,posle 2 minuta samo kaze aj snajka idi radi nesto umesto da se svadjas user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 783
10.12.2012 10:55:19   
jance
uuu kako ta zena ume da me izbaci iz takta u ponedeljak ujutru, ni jedan direktor joj nije ravan!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 784
13.12.2012 12:43:28   
ivanarepova
A tek mene u 7. mjesecu trudnoce ... eh muka mi je vise ..

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 785
13.12.2012 12:48:15   
jance
ja sam u 8. mesecu, hormoni mi divljaju , jedva se kontrolisem, da bi mi onda ona dosla sa : pa snajka ti nista neces da jedes, ne jedes povrce, pa sta ti jedes, ja se tako trudim da ti pomognem a ti na mene uvek djonom itd...
kao prvo: ja jedem vecinu povrca, ali kad je napravljeno na onaj nacin na koji ja to volim. npr ne volim supu od boranije, ali volim zapecenu boraniju. ne volim kad mi pomesa grasak sa mesom onako ujedno ko da su s oprostenjem piiip, ali zato jako volim i vec godinama sam zeljna sosa od graska uz meso za nedeljni rucak. nevolim slatki kupus, ali kiseli kupus sa mesom i krompirom volim itd.
drugo: ako ces mi tvoju "pomoc" nabacivati na nos svake 2 nedelje, onda bolje nemoj, hvala lepo, snacicu se i sama kako znam i umem....

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 786
13.12.2012 13:02:41   
Sesilija 83
uuuu...
Da se ja ne zalim na ovu moju... odlepila je u zadnje vreme i to najvise jer sam K pocela da dojim samo ujutru i uvece a preko dsana jede cvrstu hranu ima regularno 3 obroka i 2 uzine,dete super napreduje ali ona me tera cim udje u moj stan(kuca sa vise spratovas i svako ima svoj ulaz)'' Snajka sto je malo ne podojis"' reko nema potrebe rucala je nije gladna i sl...
.''ali mi smo nasu decu(misli na jetrvu ciji je mali sisao do 3,5 godine i sad sa 4,5 pije skoro 2l mleka ,ne jede nista drugo,krvna slika ocajna ,sav je providan i bolesljiv) dojili kad god potraze,mislim da gresis,treba da joj das da te voli vise''user posted image i ja onda pocinjem da se smejem jer nemam komentar,reko sreca sto imam mleka inace da sam je hranila na flasicu ona bi me se odrekla cim proprica....i onda scena ona besno zatvara vrata,ceka na terasi mm-a da dodje sa posla i zali mu se,a on samo kaze ''moja zena radi kako hoce i ja je podrzavam''....i takoooo

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 787
13.12.2012 13:28:34   
jance
dobro je da imas takvog muza, to je blagoslov.
moja nije dojila ni jedno od svoje troje dece, odma je bez razmisljanja presla na dvotrecinsko.. ja sam se patila sa dojenjem i izmlazanjem 4 meseca, dok mi je ona svaki dan suflirala da odustanem i da dam dvotrecinsko i da se ne patim. kad sam pocela da dohranjujem, onda sam bila kriva sto dajem detetu "skupo" mleko kad lepo mogu da mu dam jeftino i tako u krug. sve u svemu, podrska ravna nuli... ja mogu to da razumem, oni su u familiji uvek isli linijom manjeg otpora, takvi su i do sada, ali ja bas nemam taj obicaj. dok nisam sigurna da sam uradila ama bas sve sto je u mojoj moci, ne odustajem. a za ishranu uopsteno, tu smo se tek glozili zestoko. sad je makar tu odustala. pita me ako ona iz nekog razloga mora da nahrani Ogija (sto se nije desilo najmanje 3 meseca) i tako uradi... ali smo morali da se "ubedjujemo" jedno vreme na temu " pa mi to tako nismo radili". vec sam valjda na taj komentar i oguglala user posted image samo je lepo zamolim da mi onda da sve njene antibiotike, lekove, kreme, kolor TV, mobilni...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 788
13.12.2012 16:57:00   
smeško
Moja svekica i ja smo napokon našle pravu šemu-ne viđamo se uopšte! user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 789
13.12.2012 17:31:18   
ivanarepova
Ja mislim da cu vise da poludim samo mi spletke prave VEOMA SAM RAZOCARANA I IZIGRANA NIKO NIJE SVJESTAN KAKO MI. JE NEMAM APSOLUTNO NIKOGA ..... :‘(

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 790
13.12.2012 23:04:06   
jovana13
vec sam pisala u ovoj temi,al sad ste me podsetile na nesto. Kad sam drugi put ostaka trudna mnogo mi je smetalo i svinjska mast i svinjsko meso, svaki put kad sam uzela nesto od toga povracala sam, i umesto da me razume trudna sam ona me je zezala u faznnu Pa snajka za tebe ce da kupimo tele. Sta je najgore,nakon porodjaja se ispostavilo da mi je to smetalo zbog kamenja u zucnoj kesi, koje nisam znala da imam. A ona je mislila da se izvoljevam zbog trudnoce, cak je to pricala i rodbini..

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

Direktna veza do poruke: 791
15.12.2012 20:56:31   
ivanarepova
OCE da iznese moju bebu iz bolnice raspravljaju o tome ona i moja zavva a djete se nije jos ni rodilo..... glupaca e nece ni jedna od njih iznnjet ....

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 792
24.12.2012 18:13:04   
stankoovicka
za sad ok, uvek mi pomaze oko cuvanja deteta kad imam obaveze. ide moj mali / veliki decko u obdaniste ali ponekad mi je potrebno i da ga pricuva popodne, e to kad uradi onda je najbolja >D

Kad god doso dobrodoso si :)

Direktna veza do poruke: 793
4.1.2013 23:09:40   
vojvodjanka87
Bas su tuzne vase priceuser posted image kako takvi ljudi postoje ,meni su moja mama i moja sveki pored muza najveca podrska u zivotuuser posted image

(odgovor članu stankoovicka)
Direktna veza do poruke: 794
5.1.2013 9:12:11   
Anoniman
Pita me kao i pred svaki praznik Jaaoooooo sta cemo praviti za bozic .Ja onda krenem da objasnjavam kako imam meso i sarmu u zamrzivacu i kako necu nista da pravim jer nemam para na bacanje,ali onda ide- pa ne znam trebalo bi makar supu da skuvas ipak je bozic a sta ces za pasulj oces kuvati ,jel imas riblje corbe,oces praviti kolace.Na sve to odgovaram bas suzdrzavajuci se da ne planem jer nam pomazu (oni misle da je to ogromna pomoc)ali juce sam rekla mm da bas u inat necu ni supu skuvati,bas sam pop...Dokle vise da mi se trpaju u serpe i inventarisu.Kuvaj brate sta hoces ostavi me da radim kako znam i umem.A tek obicajiuser posted image iludjuje me s tim.Ja sam naucila kod mojih kako da radim neke stvari i bas volim tako.Samo kazem tako moja mama radi pa nek se ojede od muke boli me

(odgovor članu vojvodjanka87)
  Direktna veza do poruke: 795
5.1.2013 9:59:37   
NadaR
Strasno!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 796
5.1.2013 11:00:12   
Janncica
Od kako sam stigla iz porodilisa sveki mi je veca pomoc i podrska od moje mame(a vala i mm user posted image )
Sinoc me je pored svog njenog posla obradovala sa palacincima... user posted image Mislila je da mi se jedu,kaze. user posted image
Jako sam srecna sto je imam... Zena je zmaj... user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 797
5.1.2013 11:04:37   
Verolina
Jancice, a ja sam jako srecna kad vidim zene kao sto si ti, koje nece kukati sto im je sveki donela palacinke sa dzemom, a trebalo je , zaboga, da budu sa eurokremom. Mislim, ko je ona da stavi dzem?user posted image
Ozbiljno, jedan user posted image za tebe zato sto si normalna, posto citajuci neke izjave ovde stekla sam utisak da su neke snaje u miraz odmah trebale doneti asov i kovceg, s tim da sveki sama sebi grob iskopa, jer nece valjda snajka i sa tim da prlja ruke.user posted image
Ima uzasnih svekrva, ali dame moje, ima i vas takvih zakerala i cepidlaka da je to bolesno!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 798
5.1.2013 11:36:51   
NadaR
Verka,bas to! Samo kad to kazes ovde ,razapnu te! :D

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 799
5.1.2013 11:39:04   
branaV
Mislim da smo ovde da podrzavamo jedne druge a ne da osudjujemo. Moje iskustvo sa svekrvom je lose, ona kaze da sto manje zna o nasim problemima to je bolje jer je manje boli glava, a kada sam imala drugi spontani ona da me utesi rekla mi je " Ma navikla si ti na to" jer je vec drugi po redu spontani, ona kaze da je htela da me utesi kako sam ja jaka da sve to prebrodim jer nije prvi putuser posted image , i hiljadu drugih situacija kojih i ne zelim da se secam niti da komentarisem jer je ponizavajuce, tako da sam ja u svojoj glavi presekla da je najbolje povuci se od takvih osoba jer treba ostati mirne glave u svemu kroz sta prolazimo mm i ja, bitno mi je da me mm podrzava i voli,mazi,pazi,cuva a sve ostalo je iza mene. Nemam snage da ispravljam neku pravdu, ne vredi. Moji roditelji i sestra su nam velika podrska, i zahvalna sam Bogu na tome!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here