|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
4.1.2013 9:45:28   
daca77
Za macinu travu ok, ali sam od nekih cula da ni virak nije pozeljno uzimati nakon O.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 926
4.1.2013 11:09:19   
mamica3
meni su rekli da se pije cijeli ciklus jer ne može škoditi ako dođe do trudnoće,al ja sve uvijek uzmem s malo rezerve pa na vama je odluka, ja ga pijem...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 927
6.1.2013 21:18:53   
pozitivna
Cao svima! dali je neka od vas pila macinu travu u kapima ? ja sam nasla samo tako u kapima kao kapi za nos uzima se tako sto se sa malo vode razmuti 1ml.tih kapi ? Neznam dali je to ok.? Javite ako je neka od vas tako nesto probala?
Pozdrav

< Poruku je uredio Ana RR -- 7.1.2013 13:43:56 >

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 928
7.1.2013 13:27:25   
pozitivna
Cao! Jesi li u drugom stanju bas me zanima posle macine trave?

pozdrav od srca !user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 7.1.2013 13:43:35 >

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 929
7.1.2013 13:34:19   
pozitivna
Cao! Ja sam uzimala posle.mens marrubium vulgare u kapima malo razmutila sa vodom.tako 10.dana i posle valjda treba O.ja prekinula i nastavila sa Virkom -vrkutom 3x1 solju i u danima O ja je pijem pa videcemo :) rezultate user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 930
10.1.2013 16:13:42   
Dina1993
Zdravo :D
Ja sam nova na forumu...citala sam o ovoj temi od pocetka pa sve do kraja...resila sam da kupim caj i evo vec danas pocela da ga pijem...ima uzasan ukus ali ipak mora se :D Zanima me da li tokom ispijanja caja msm tokom ovih 10 dana do ovulacije smem imati odnose :D Hvalla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 931
10.1.2013 16:17:14   
Verolina
Da, naravno. Smes imati odnose koliko zelis.
Dobrodoslauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 932
10.1.2013 17:38:02   
Dina1993
Hvalla puno...user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 933
12.1.2013 16:44:37   
pozitivna
cao Daco! Kako napredujes sa macinom travom? Ja sam je uzimala pre O.jedno 10.dana pa sad samo vrkutu videco rezultat user posted image
poz.Roza

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 934
12.1.2013 17:36:11   
daca77
Pozitivna, ja jos uvek nisam krenula sa cajem, jer cekamuser posted image . Kad ona prodje, uzimacu caj od macine 3x 2dl, a ujutru i uvece po 2dl virak. Nadam se da se trpe ova 2 caja.user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 935
12.1.2013 21:05:15   
Mokana
Daco ja sam pila dva meseca ocajnicu i virak, isto kao sto i ti planiras. Meni je prijalo, posebno mi je bila pojacana plodna sluz, to mi pre nikad nije bilo tako. Ovaj mesec malo pauziram i od cajeva i od brojanja dana, pa od sledeceg opet pocinjem!
Jedino sto je problem kolicina tecnosti koju popijes, ne znam za tebe ali ja pre ovih cajeva pila oko pola litre vode, tako da sam samo trckala u wcuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 936
13.1.2013 11:05:00   
daca77
Hvala, Mokana...razmisljala sam da se ne napravi neko hem.jedinjenje i da dodje do trovanja.user posted image

(odgovor članu Mokana)
Direktna veza do poruke: 937
13.1.2013 14:48:45   
nata11
Daco to je bas puno caja user posted image ako pijes dosta tecnosti sigurno mozes da pocnes sa kombinacijom ova dva, citala sam dosta ovih dana o tome. I ja sam mislila da krenem sa oba ali stvarno nepijem toliko tecnosti i neznam kako bih podnela.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 938
13.1.2013 16:09:48   
daca77
Nato, nisam pila uopste vode, dok se nisu javile ciste. Sada se jadna nalivam cajevima i vodomuser posted image ...pokusacu da pijem ova 2 caja, pa cemo videti...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 939
13.1.2013 18:28:01   
nata11
Pokusaj zasto da ne, ja sam prosli put rekla zavrsila sa cajevima ali imam jos jednu mesavinu da isprobam i onda sam pila sve cajeve koji postoje user posted image MM je naredne 2 nedelje na putu pa cu krenuti sa cajevima pri sledecoj poset_i tetke iz Crvengrada.

< Poruku je uredio nata11 -- 13.1.2013 18:29:00 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 940
17.1.2013 16:06:11   
Dina1993
Cao...jel moze pomoc? Pila sam caj od mac.trawe 7 dana,ewo sada cemo da se bacimo na posao pa me zanima posle koliko dana da uradim test za trudnocu...??????

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 941
17.1.2013 16:56:49   
mine
Kad ti bude kasnilo 3 dana.
IZVORNA PORUKA: Dina1993

Cao...jel moze pomoc? Pila sam caj od mac.trawe 7 dana,ewo sada cemo da se bacimo na posao pa me zanima posle koliko dana da uradim test za trudnocu...??????

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 942
17.1.2013 16:59:20   
mine
Trpe se trpe, neces eksplodiratiuser posted image U kombinaciji su odlicni, do ovulacije oba a posle ovulacije samo virak.
IZVORNA PORUKA: daca77

Pozitivna, ja jos uvek nisam krenula sa cajem, jer cekamuser posted image . Kad ona prodje, uzimacu caj od macine 3x 2dl, a ujutru i uvece po 2dl virak. Nadam se da se trpe ova 2 caja.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 943
17.1.2013 17:01:26   
daca77
Hvala, mine...danas mi je 2dc i planira da krenem posleuser posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 944
17.1.2013 17:03:41   
mine
Da u pravu si, macina se ne pije za vreme mens...virak mozes non stop.Mene je macina zbunjivala, kad sme kad ne sme bla bla ...pa sam odustala od nje a i odvratna je!
IZVORNA PORUKA: daca77

Hvala, mine...danas mi je 2dc i planira da krenem posleuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 945
19.1.2013 15:19:30   
pozitivna
CUre !citajte ovo !
Pročitaj dobro ovo što sam ti napisao,pa protumači sama:Žena može ostati trudna čak i ako ima nezaštićene polne odnose za vreme menstruacije.
Iako je mogućnost za trudnoću tokom ’neplodnih’ dana manja, ne može se predvideti vreme u mesecu kada ne postoji mogućnost začeća.
Tokom svakog menstrualnog ciklusa žena iz jajnika otpušta jajašce. To se naziva ovulacija. Tipično se ovaj proces događa 14 dana pre početka sledeće menstruacije, međutim to varira iz meseca u mesec čak i kod iste žene. Ponekad se ovulacija uopšte ne događa pa žene nemaju menstruaciju i neplodne su.
Nakon ovulacije jajašce se kreće prema materici kroz jajovod i tu se najčešće događa oplodnja.
Neoplođeno jajašce može živeti 24 sata, a ako se ne oplodi izbacuje se tokom menstruacije zajedno s površinskom sluznicom maternice.
Žena će najverovatnije postati trudna ako je seksualni odnos bio neposredno pre ili posle ovulacije. Spermatozoidi u polnim organima žene mogu preživeti nekoliko dana, tipično dva ili tri. U idealnim slučajevima mogu ostati vitalni čak i pet dana. Tako, ako je sperma odložena ranije, npr. tokom menstruacije ili neposredno nakon nje, može ostati u telu dok se stvore uslovi za oplodnju.
Tokom tromesečnog istraživanja naučnici su prikupili podatke o hormonalnom I ovulacijskom uzorku koji su činile 221 zdrava žena koje su pokušavale zatrudneti. Pronašli su kako je kod otprilike 2% žena imalo plodni prozor u prva četiri dana ciklusa (prvi dan ciklusa je prvi dan menstruacije), a 17% do sedmog dana. Svaki dan između 6. i 21. dana ciklusa je postojala prosečna verovatnoća od 10% za trudnoću. Osim toga, žene koje su imale prethodno pravilne cikluse imale su do 6% verovatnost da budu plodne na dan kad je trebala početi menstruacija. Ovulaciju je bilo još teze predvideti ako žena ima neredovite menstruacije. Istraživači su stoga zaključili kako je teško precizno odrediti veme kad bi polni odnos trebao omogućiti (ili izbeći) trudnoću.
Tzv. plodni dani su period kad je najverovatnije da će se dogoditi ovulacija, međutim tačno vreme kad se može zatrudneti tokom meseca je očito vrlo nepredvidivo za većinu žena. U navedenom istraživanju je kod svega 30% žena plodni prozor bio između 10. I 17. dana ciklusa, koji se obično navode kao plodni dani.
Zbog toga je najbolje uviek koristiti kontracepciju za zaštitu od neželjene trudnoće, bez obzira na dan ciklusa, sve dok ne odlučite imati decu.

Read more: http://www.doktor.rs/forum/ginekologija/sam-trudna-t47384.html#ixzz2IQmRoI9Q

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 946
19.1.2013 15:22:09   
pozitivna
Eto cure trudilice! Znaci samo se moramo opustati i redovno sexati i user posted image je tu , SRETNO !

Direktna veza do poruke: 947
19.1.2013 15:28:07   
zece
jas vo ponedelnik odam na inseminacija a inaku mojata sestra so neredoven ciklus odma ostana trudna bez nikakov problem i rodi na 2 januari zivo i zdravo masko dete znaci toa sakam da vi kazam oti seto toa e bozja rabota

Direktna veza do poruke: 948
20.1.2013 18:35:21   
nata11
Pozitivna ja inace stvarno verujem to .

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 949
21.1.2013 12:29:37   
daca77
Meni ce cak i da se dopadne ovaj caj od macine traveuser posted image
Upravo sam popila 4.dl od jutros.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here