|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
23.1.2013 11:52:36   
pipi_coco
Ja se sama sebi cudim jer inace sam pekava na hranu i piće užas jedan ali macina trava mi je baš super user posted image

Citam kako se žene žale da im je bljak i odvratna,a meni baš prija ukus.

Jesam li ja jedina user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 951
23.1.2013 11:58:15   
daca77
Pipi, izgleda da jesi...ja pijem 6dl dnevno i bas je uzasnauser posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 952
24.1.2013 10:21:49   
mine
pipi...jesiuser posted image ...proveri sta pijes
a ako ti se svidja onda samo napred...nece da skodi.

Daco, pa dobra ti je ta kolicina...mislim dobro uspevas to popiti, svaka cast
IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Ja se sama sebi cudim jer inace sam pekava na hranu i piće užas jedan ali macina trava mi je baš super user posted image

Citam kako se žene žale da im je bljak i odvratna,a meni baš prija ukus.

Jesam li ja jedina user posted image

Direktna veza do poruke: 953
24.1.2013 10:40:24   
daca77
Mine, sem tih 6 dl, pijem i 4 dl virak-ujutru i uvece po 2dl i +vode...user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 954
24.1.2013 10:55:00   
Jole84
Dacika ti ko pokretna cisterna user posted image
Svaka čast user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 955
24.1.2013 11:06:01   
daca77
Jole, a zato vise puta u toku rad.vremena moram do wcuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 956
24.1.2013 11:47:57   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: mine

pipi...jesiuser posted image ...proveri sta pijes
a ako ti se svidja onda samo napred...nece da skodi.

I ja sam to odmah pomislila i neki dan kod prijeteljice bila i reko daj mi skuhaj da probam tvoju macinu travu (kod nje je od drugo pakovanje i proizvođać) kad ono opet mi ok, možda mi je čulo okusa malo user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 957
24.1.2013 11:54:08   
nata11
Bogme devojke vi ste bas zavolele ovaj caj, i kad dobijete user posted image picete ga iz uzitka user posted image

Direktna veza do poruke: 958
24.1.2013 12:01:26   
daca77
Naravnouser posted image
Meni su 2 doze, koje pijem na rad.mestu, podnosljive-verovatno sto na brzaka pijem, bez razmisljanja o gorcini, ali 3.dozu kod kuce, jedva popijem.
Nesto ceprkala na netu gde se neke cure zale da su dobile ciste u toku uzimanja ovog caja...samo mi jos to treba...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 959
26.1.2013 21:30:25   
pozitivna
Daco! Nemogu da verujem da su dobile ciste od Vrkute? Otkud sad to? Javi mi
Ja citam svuda kako vrkuta leci sve zenske bolesti sta je sad istina user posted image

Pitanje jel sme da se uzima vrkuta i macina trava zajedno ? ja pijem vrkutu i nakon saat vremena uzmem marubium vullgare u kapima 3.ml
Molim sve cure za odgovor
pozdrav

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 960
27.1.2013 8:49:16   
daca77
pozitivna, ciste su dovodile u vezu sa macinom travom...iskreno, mislim da je to individualno.
Ja pijem oba caja i javicu vam uskoro sta se vidi na UZ.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 961
27.1.2013 9:24:20   
nina26

IZVORNA PORUKA: daca77

Nesto ceprkala na netu gde se neke cure zale da su dobile ciste u toku uzimanja ovog caja...samo mi jos to treba...

Daci, nema sanse da su te zene dobile ciste od caja! Macina trava cisti sve zivo, to je bila samo neka koincidencija...nemojte da se brinete, caj je fenomenalan user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 962
27.1.2013 9:45:19   
daca77
Nina, i ja se nadam da ce mi bar malo srediti stvari i dovesti ih u red.
Veliki user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 963
29.1.2013 9:09:59   
Maja1309
Drage moje, jel može netko od vas tko ZNA kako se pije marulja to i napisati, iščitala sam ovu temu i svi su svašta napisali.

Ja osobno sam prošli ciklus pravila marulju na način da sam tri supene kašike marulje prelila sa 7,5 dcl vode, držala 15 min, ocjedila i pila tokom dana. Na poslu sam od 7-16 pa mij e tako najlakše. Jel taj način ok ili ne? Namjeravam za dan dva ponovo piti kad mi M završi. Inače sam je pila od 5DC do O koja je 14 DC, nekih 8dana?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 964
2.2.2013 23:57:06   
Dina1993
Ja sam pila tri put na dan po 250 ml...priprema se tako sto se u 250 ml stavi jedna supena kasika ili dve male to odstoji jedno 15 min. Ukus je bas fujjj a najbolje ga je piti kada je mlak...sve najj...i da ubrzo ugledas dve crte...

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 965
3.2.2013 10:54:29   
Maraj
Koju macinu travu pijete? Ja sam bila na sajtu bilja Josif Pancic i ne mogu danadjem caj sa tim nazivom.

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 966
3.2.2013 22:48:09   
Dakica79
Zdravo cure evo da se upisem i ovdeuser posted image da vas sve pre svega pozdravim i da vam pozelim sto pre user posted image nadam se da ce nam ovi cajevi koji su cudotvorni,zaista pomoci. Ja pijem ocajnicu 3 do 4 solje dnevno, Virak 2 solje,Zdravac pola solje i mm pije zdravac i uvece jedna solja maticnjaka,vodu vise i ne pijemuser posted image nema gde da stane. Pijem vec drugi ciklus i pouzdano tvrdim da imaju neko cudotvorno dejsto jer su meni prvi pa i drugi dan ciklusa od kako znam za sebe jako bolni i bez analgetika ne prolaze bolovi. Ovaj ciklus nisam ni osetila i osecala sam se super. E sad, grudi su mi ostale natecene od pms-a pa sve do sada, danas mi je 13.dc, i bas mi prija jer su mi grudi relativno malene ... user posted image Ocajnicu pijem jos tri cetiri dana pa nastavljam sa ostalim mnogobrojnim cajevima bez njeuser posted image pocece lozice iz usiju da mi rastu ako ovako nastavim ali se nadam najboljem,u svakom slucaju ne moze da skodi.Inace pokusavamo vec dve god.analize perfektne ,spermogram,hormoni,ovulacije,folikuli,HSG,brisevi,sve je super ali nece pa neceuser posted image Drzim palceve da svima uspe i da slavimo gorku ocajnicuuser posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 967
4.2.2013 0:06:49   
Dakica79
Daco koliko dugo pijes cajeve? Jeli neka od vas imala tu situaciju,da je tako nazovem,da su joj i posle ciklusa ostale grudi vece i nabrekle cak i vise nego obicno? user posted image Ja nemam nista protiv ali me malo strah koliko je to normalno? Mada sam negde procitala da je jos neka
imala takvo iskustvo dok je koristila Virak. Pozzz za sve

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 968
4.2.2013 8:01:37   
daca77
Dakice, nisam imala tih problema...mada, ovo je tek 1.ciklus kako sam pila macinu travu.

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 969
4.2.2013 8:05:46   
Maraj
daco, koju si uzela, i gde? Da l ima od apoteke Josif Pancic? Ja gledala na njihovom sajtu, ne mogu da nadjem pod imenom macina trava...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 970
4.2.2013 8:08:03   
daca77
Maraj, pre par god.sam imala macinu J.Pancica, ali je nisam pila puno-mozda 3-4 dana...sada sam u zdravoj hrani kupila.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 971
4.2.2013 8:10:47   
Maraj
jer trazim kao macinu travu ili ima neko drugo ime? Mislis da je bolja na meru?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 972
4.2.2013 8:14:23   
daca77
Trazi kao ocajnicu, posto ima vise vrsta macinih trava.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 973
4.2.2013 8:17:26   
Maraj
ok, hvala Daco

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 974
4.2.2013 9:49:32   
Maja1309
Maraj a i ostale ženice, ja macinu travu (koja je užasno gorka) kupujem u DM.
Ne znam dali je skupa :) 50g=oko 3 KM

to mi je taman za jedan ciklus (8 dana pijem)

nakon dva dana navikneš se na okus, al je gorka, piše macina trava na njoj i neki plantago proizvođač je.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here