|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
4.2.2013 17:25:13   
Maraj
Hvala Majo. A zasto pijes samo 8 dana? Ovde sam na forumu procitala da se ne pije za vreme ciklusa i ako posumnjas da si user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 976
5.2.2013 7:48:13   
Maja1309
Maraj od dana kad mi je uzavršila menstruacioja, do dan prije ovulacije sam je pila, to je otprilike nekih 8-9 dana. Posle ovulacije sam se nadala trudnoći pa je nisam pila. Sad opet pijem jer mi je prošla menstruacija.

Uglavnom sam tako čitala da se pije.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 977
5.2.2013 7:51:01   
Maraj
ok hvala Majo

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 978
5.2.2013 10:48:43   
Dina1993
Jutros sam uradila test...negativan je medjutim druga crtica je vidljiva...dosta slabije u odnosu na prvu ali se moze uociti...ne razumem...zasto je to tako...i da li sam uopste trudna...? pls pomozite?

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 979
5.2.2013 11:55:22   
Maja1309
Dina trudna si user posted image user posted image user posted image

bilo kakva druga crtica manje ili više tamna je znak trudnoće

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 980
5.2.2013 12:30:33   
Dina1993
Hvalla puno Majo na odgovoru...ja sam trebala da dobijem menstruaciju 2.2. a eto vec nema je ni danas :D sto mi je drago :D

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 981
5.2.2013 12:48:22   
nata11
Vec sam to pitala ali mi otislo od pameti. Od kog dana ciklusa krecem da pijem ocajnicu?
Dina cestitam user posted image

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 982
5.2.2013 12:55:22   
Maja1309
nata11 od dana kad ti prestane menstruacija... do ovulacije...

Dina1993 i aj čestitam od srca :9

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 983
5.2.2013 13:14:32   
Dina1993
Hvala vam puno :* i vama takodje zelim uskoro user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 984
5.2.2013 17:15:32   
Maraj
Dina, cestitke! user posted image Jesi li pila macinu travu?

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 985
5.2.2013 18:16:49   
Dina1993
Da pila sam macinu travu od prestanka menstruacije 9 dana onda smo bili aktivni i evo ugledah i ja svoje dve crte...sigurna sam da mi je macina trava pomogla jer smo i pre pokusavali i nista dok nisam pocela sa ispijanjem...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 986
6.2.2013 10:26:55   
Maja1309
Dina1993 jesi već u prvom ciklusu pijenja macien trave ostala trudna?

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 987
6.2.2013 10:45:11   
Dina1993
Jesam...pila sam je samo 8 dana...a pre toga sam 6 meseci pratila plodne dane i nista...

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 988
6.2.2013 12:30:26   
Maja1309
Dina1993 molim te još malo info.

Reci mi jesi imala nekih promjena u ciklusu kad si pila macinu u odnosu na cikluse kad je nisi pila.

Ja sam je npr prošli ciklus prvi put pila. I 2-3 dana posle ovulacije sam imala obris krvi na papitu, i pred user posted image sam imala smeđi iscjedak. Ništa to nije strašno. Al eto zanima me kakva su tvoja iskustva iz tog ciklusa :)

I molim te kako si ti pila macnu travu, kako si je pripravljala, kada si je pila, u kojim količinama. Oprosti ako te gnjavim, al vjerujem da ćeš pomoći i meni a i ostalim ženicama koje budu čitale.

Hvala ti puno, i školsku trudnoću ti želim...

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 989
6.2.2013 19:15:19   
nata11

I molim te kako si ti pila macnu travu, kako si je pripravljala, kada si je pila, u kojim količinama.

I mene to interesuje.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 990
6.2.2013 20:08:58   
Dina1993
E pa ovako Majo...jos jednom hvala na lepim zeljama...kada mi se menstruacija zavrsila pocela sam sa ispijanjem macine trave koju sam inace kupila u Sarajevu,pila sam je 8-9 dana primetila sam braonkasti iscedak i jak bol jajnika koji je trajao svih ti 9 dana...spremala sam caj tako sto sam kafenu kasicicu prelila sa 250 dl i to odstoji 15min. Pila sam posle dorucka, rucka i pred spavanje...kad sam prestala sa ispijanjem bili smo aktivni svaki drugi dan,posle odnosa 20 min.sam lezala na ledjima i eto uspeli smo...ako ti jos nesto nije jasno..tu sam da pomognem...:*

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 991
6.2.2013 20:30:53   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Dina1993

E pa ovako Majo...jos jednom hvala na lepim zeljama...kada mi se menstruacija zavrsila pocela sam sa ispijanjem macine trave koju sam inace kupila u Sarajevu,pila sam je 8-9 dana primetila sam braonkasti iscedak i jak bol jajnika koji je trajao svih ti 9 dana...spremala sam caj tako sto sam kafenu kasicicu prelila sa 250 dl i to odstoji 15min. Pila sam posle dorucka, rucka i pred spavanje...kad sam prestala sa ispijanjem bili smo aktivni svaki drugi dan,posle odnosa 20 min.sam lezala na ledjima i eto uspeli smo...ako ti jos nesto nije jasno..tu sam da pomognem...:*

user posted image Dina jos jednom cestitke!
Ja definitivno, kupujem sutra, al kad si nam sve ovo ispricala, raci nam i koju si pila? Da l da uzmam na meru u zdravoj hrani?

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 992
6.2.2013 21:59:46   
Dina1993
Hvala :) Na kutiji pise Ocajnica (Macina trava gorka)-Marrubii Herba :)
Pa sa srecom :)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 993
6.2.2013 22:01:19   
Maraj
Znaci, ti nisi kupila na meru. Planiram da krenem cim mi se zavrsi ciklus, do tad cu je i kupitiuser posted image

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 994
6.2.2013 22:05:33   
Dina1993
Ne nisam...ja sam kupila u apoteci u Sarajevu...moj doktor mi je rekao da je ta najbolja...zato sam cak tamo isla samo zbog nje :)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 995
7.2.2013 10:02:53   
Maja1309
Dina1993 hvala ti puno na info... Srce si :*

Ja sam prošli ciklus pila tako da bi jednu žličicu od čaja prelila sa 2,5dcl vode i to pila.
S tim da, budući radim 7-16, jutri napravim tri doze i ponesem na posao u bovi, i prvi dio popijem još vruć, al ostatak bude hladan kad pijem, to popijem do 16h, a onda na večer oko 20 napravim još jednu dozu svježeg i popijem. Ako sam kući, uvjek svježe pijem...

Ovaj mjesec sam ja povećala dozu na 3dcl vode stavim jednu žličicu od juhe mace.
Ja sam kupila u Dm.. piše macina trava, i mislim da piće marubi herba... valjd aje i ta dobra user posted image

(odgovor članu Dina1993)
Direktna veza do poruke: 996
7.2.2013 10:14:26   
nata11
Recite mi jel dodajete nesto u caj? Brine me taj user posted image ukus.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 997
7.2.2013 10:57:58   
Maja1309
Nata11 ja ne stavljam ništa. Nebi ni ti trebala user posted image

vjeruj mi da se nakon dva dana navikneš na okus, koliko god grozan bio, evo meni sada nije nikakav problem piti ga.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 998
7.2.2013 12:31:43   
Dina1993
Majo nadam se da ces nam uskoro javiti lepe vesti...Mozes i tako da pijes...ali zapamti nemoj vise od 10 dana... :*

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 999
7.2.2013 14:42:40   
wanna93
drage moje ja pijem ocajnicu skoro mesec dana jos uvek nista ne osecam....koliko sam ja procitala na netu pije se od kraja menstruacije do pocetka sedece tada se prestaje 3 meseca tako pa se pravi pauza od mesec dana.....ja sam je kupila u zdravoj hrani i ista je kao u apoteci.....jako sam nervozna ne znam da li sam user posted image ili ne user posted image
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Iz teme Čekamo dve crtice - Februar 09:

Mery:

Skoro mi je jedna baka rekla da ako zelim da ostanem trudna da pijem caj od macine trave. Zna li neko nesto o tome, jel neka od vas mozda pila? Nisam nasla  temu o ovome pa se valjda Tasha i Guppy nece ljutiti sto pitam u ovoj temi.user posted image

MALECKA:

ja sam cula za nju,drugacije se zove ocajnica,ima je u svim biljnim apotekama i nije skupa,ja sam pila samo jedan mesec posle sam i zaboravila na nju,moram opet poceti u slucaju da stigneuser posted image ,nevalja je piti za vremeuser posted image niti kad saznas da si user posted image

Jacaca:

Samo znam da se ne pije ako si na klomifenu i nikako ako sumjas na trudnocu, ostalo nemam poima.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mery:

Onda mi bas i ne izgleda kao dobra opcija, kako da znam prve dvije sedmice da li sam trudna pa da budem sigurna da je smijem piti. 

Ana80:

Mery, ja sam par meseci pila macinu travu jer ona pomaze u prociscavanju jajovoda, e onda sam htela da je ukombinujem sa cajem od virka koji je odlican za reproduktivne organe,ali mi je od njega toliko bilo lose,dusu sam ispovracala. Posle vise nisam pila ni macinu travu.. 

ljubičica:

A. što se tih čajeva tiče, ja sve hoću da poručim jedan čaj od nekok travara iz Despotovca, super su mu čajevi, a nisu baš ni jeftini oko 1.500-2.000 mu je pakovanja čaja, ali kažu da su dobri.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here