Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 23.1.2013 11:52:36
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ja se sama sebi cudim jer inace sam pekava na hranu i piće užas jedan ali macina trava mi je baš super Citam kako se žene žale da im je bljak i odvratna,a meni baš prija ukus. Jesam li ja jedina
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 23.1.2013 11:58:15
|
|
|
|
daca77
|
Pipi, izgleda da jesi...ja pijem 6dl dnevno i bas je uzasna
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 24.1.2013 10:21:49
|
|
|
|
mine
|
pipi...jesi ...proveri sta pijes a ako ti se svidja onda samo napred...nece da skodi. Daco, pa dobra ti je ta kolicina...mislim dobro uspevas to popiti, svaka cast IZVORNA PORUKA: pipi_coco Ja se sama sebi cudim jer inace sam pekava na hranu i piće užas jedan ali macina trava mi je baš super Citam kako se žene žale da im je bljak i odvratna,a meni baš prija ukus. Jesam li ja jedina
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 24.1.2013 10:40:24
|
|
|
|
daca77
|
Mine, sem tih 6 dl, pijem i 4 dl virak-ujutru i uvece po 2dl i +vode...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 24.1.2013 10:55:00
|
|
|
|
Jole84
|
Dacika ti ko pokretna cisterna Svaka čast
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 24.1.2013 11:06:01
|
|
|
|
daca77
|
Jole, a zato vise puta u toku rad.vremena moram do wc
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 24.1.2013 11:47:57
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: mine pipi...jesi ...proveri sta pijes a ako ti se svidja onda samo napred...nece da skodi. I ja sam to odmah pomislila i neki dan kod prijeteljice bila i reko daj mi skuhaj da probam tvoju macinu travu (kod nje je od drugo pakovanje i proizvođać) kad ono opet mi ok, možda mi je čulo okusa malo
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 24.1.2013 11:54:08
|
|
|
|
nata11
|
Bogme devojke vi ste bas zavolele ovaj caj, i kad dobijete picete ga iz uzitka
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 24.1.2013 12:01:26
|
|
|
|
daca77
|
Naravno Meni su 2 doze, koje pijem na rad.mestu, podnosljive-verovatno sto na brzaka pijem, bez razmisljanja o gorcini, ali 3.dozu kod kuce, jedva popijem. Nesto ceprkala na netu gde se neke cure zale da su dobile ciste u toku uzimanja ovog caja...samo mi jos to treba...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 26.1.2013 21:30:25
|
|
|
|
pozitivna
|
Daco! Nemogu da verujem da su dobile ciste od Vrkute? Otkud sad to? Javi mi Ja citam svuda kako vrkuta leci sve zenske bolesti sta je sad istina Pitanje jel sme da se uzima vrkuta i macina trava zajedno ? ja pijem vrkutu i nakon saat vremena uzmem marubium vullgare u kapima 3.ml Molim sve cure za odgovor pozdrav
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.1.2013 8:49:16
|
|
|
|
daca77
|
pozitivna, ciste su dovodile u vezu sa macinom travom...iskreno, mislim da je to individualno. Ja pijem oba caja i javicu vam uskoro sta se vidi na UZ.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.1.2013 9:24:20
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Nesto ceprkala na netu gde se neke cure zale da su dobile ciste u toku uzimanja ovog caja...samo mi jos to treba... Daci, nema sanse da su te zene dobile ciste od caja! Macina trava cisti sve zivo, to je bila samo neka koincidencija...nemojte da se brinete, caj je fenomenalan
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.1.2013 9:45:19
|
|
|
|
daca77
|
Nina, i ja se nadam da ce mi bar malo srediti stvari i dovesti ih u red. Veliki
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 29.1.2013 9:09:59
|
|
|
|
Maja1309
|
Drage moje, jel može netko od vas tko ZNA kako se pije marulja to i napisati, iščitala sam ovu temu i svi su svašta napisali. Ja osobno sam prošli ciklus pravila marulju na način da sam tri supene kašike marulje prelila sa 7,5 dcl vode, držala 15 min, ocjedila i pila tokom dana. Na poslu sam od 7-16 pa mij e tako najlakše. Jel taj način ok ili ne? Namjeravam za dan dva ponovo piti kad mi M završi. Inače sam je pila od 5DC do O koja je 14 DC, nekih 8dana?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 2.2.2013 23:57:06
|
|
|
|
Dina1993
|
Ja sam pila tri put na dan po 250 ml...priprema se tako sto se u 250 ml stavi jedna supena kasika ili dve male to odstoji jedno 15 min. Ukus je bas fujjj a najbolje ga je piti kada je mlak...sve najj...i da ubrzo ugledas dve crte...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 3.2.2013 10:54:29
|
|
|
|
Maraj
|
Koju macinu travu pijete? Ja sam bila na sajtu bilja Josif Pancic i ne mogu danadjem caj sa tim nazivom.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 3.2.2013 22:48:09
|
|
|
|
Dakica79
|
Zdravo cure evo da se upisem i ovde da vas sve pre svega pozdravim i da vam pozelim sto pre nadam se da ce nam ovi cajevi koji su cudotvorni,zaista pomoci. Ja pijem ocajnicu 3 do 4 solje dnevno, Virak 2 solje,Zdravac pola solje i mm pije zdravac i uvece jedna solja maticnjaka,vodu vise i ne pijem nema gde da stane. Pijem vec drugi ciklus i pouzdano tvrdim da imaju neko cudotvorno dejsto jer su meni prvi pa i drugi dan ciklusa od kako znam za sebe jako bolni i bez analgetika ne prolaze bolovi. Ovaj ciklus nisam ni osetila i osecala sam se super. E sad, grudi su mi ostale natecene od pms-a pa sve do sada, danas mi je 13.dc, i bas mi prija jer su mi grudi relativno malene ... Ocajnicu pijem jos tri cetiri dana pa nastavljam sa ostalim mnogobrojnim cajevima bez nje pocece lozice iz usiju da mi rastu ako ovako nastavim ali se nadam najboljem,u svakom slucaju ne moze da skodi.Inace pokusavamo vec dve god.analize perfektne ,spermogram,hormoni,ovulacije,folikuli,HSG,brisevi,sve je super ali nece pa nece Drzim palceve da svima uspe i da slavimo gorku ocajnicu
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 0:06:49
|
|
|
|
Dakica79
|
Daco koliko dugo pijes cajeve? Jeli neka od vas imala tu situaciju,da je tako nazovem,da su joj i posle ciklusa ostale grudi vece i nabrekle cak i vise nego obicno? Ja nemam nista protiv ali me malo strah koliko je to normalno? Mada sam negde procitala da je jos neka imala takvo iskustvo dok je koristila Virak. Pozzz za sve
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 8:01:37
|
|
|
|
daca77
|
Dakice, nisam imala tih problema...mada, ovo je tek 1.ciklus kako sam pila macinu travu.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 8:05:46
|
|
|
|
Maraj
|
daco, koju si uzela, i gde? Da l ima od apoteke Josif Pancic? Ja gledala na njihovom sajtu, ne mogu da nadjem pod imenom macina trava...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 8:08:03
|
|
|
|
daca77
|
Maraj, pre par god.sam imala macinu J.Pancica, ali je nisam pila puno-mozda 3-4 dana...sada sam u zdravoj hrani kupila.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 8:10:47
|
|
|
|
Maraj
|
jer trazim kao macinu travu ili ima neko drugo ime? Mislis da je bolja na meru?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 8:14:23
|
|
|
|
daca77
|
Trazi kao ocajnicu, posto ima vise vrsta macinih trava.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 8:17:26
|
|
|
|
Maraj
|
ok, hvala Daco
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 4.2.2013 9:49:32
|
|
|
|
Maja1309
|
Maraj a i ostale ženice, ja macinu travu (koja je užasno gorka) kupujem u DM. Ne znam dali je skupa :) 50g=oko 3 KM to mi je taman za jedan ciklus (8 dana pijem) nakon dva dana navikneš se na okus, al je gorka, piše macina trava na njoj i neki plantago proizvođač je.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.