|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava
23.10.2012 16:03:45   
plačljiva
Cecana,nažalost još smo tu user posted image ,ali Valjda će i nas Bog da pogleda nekadauser posted image ...Ja čekam VTO user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 901
23.10.2012 18:50:07   
bany86
Drage moje,ja sam prosle godina pila caj od macine trave(ocajnice) u kombinaciji sa vrkutom(virkom).. 1 supena kasika macine trave+ 1 kafena kasicica vrkute na 2dcl vode. Pije se 1l dnevno,i pocinje se prvog dana poslednje menstruacije i pije se do ovulacije.. Meni nije pomogla,ali znam mnogo slucajeva gde su posle cajeva zene ostajale trudne(bar svi verujemo da je posle toga)user posted image

“Nije važno koliko radiš, već je važno koliko ljubavi unosiš u ono što radiš i koliko to daruješ drugima.”

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 902
23.10.2012 19:45:38   
Verolina
Upravo je pijem i user posted image
Ja, koja volim sve travuljine, ovo jako tesko podnosim . Uzasna je.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu bany86)
Direktna veza do poruke: 903
24.10.2012 13:09:15   
Verolina
Meni je sinoc bilo zlo od macine trave. Pola sata nakon sto sam je popila, krenula je mucnina, ubrzan rad srca i maglilo mi se pred ocima. Ima li ona nekog uticaja na pritisak?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 904
24.10.2012 20:25:08   
Ed83
Draga, nazalost ja nemam odgovora na tvoje pitanje,nadam se da ce neka od trudilica ili mamica koje su pile ovo cudo znati odgovor... Ja ne mogu nikako da je pijem,povraca mi se odmah... Ipak mi da se vratimo na virak i hajducku travu ili mozda onu nepetu,ona stvarno ima lep ukus.. Nazalost kod nas nema da se kupi,ovde se koristi samo kao igracke za mackeuser posted image ... Mada,kad se u petak produvas nece ti aBd nijedna travcica vise trebati user posted image ...
P.s
Pisem sa mobilnog,pa pravim greske,sorry..

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 905
25.10.2012 0:28:56   
Verolina
Ja sam je popila i veceras. Na silu. Sve za bebuuser posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 906
25.10.2012 8:21:21   
tijatija
E da napisem i ja moje iskustvo sa ovim cajem user posted image
Na prvu trudnocu smo cekali malo vise od dve godine.Svako dobijanje mesecnice sam stresno podnosila ( kao i svaka koja je to okusila)
Bili smo na razne kontrole odma posle godinu dana i sve je bilo OK. (sto i jeste bilo istina) Jetrva mi je kupila ovaj caj i pila sam ga tacno 19 dana. Tog meseca sam ugledala user posted image na testu... Ja sam ga pila svaki dan (sto se posle ispostavilo da nisam trebala) Cim sam saznala da sam trudna prekinula sam.Posle sam citala da se caj pije do O, pa se prekida a ja sam bas suprotno. Pocela sam ga piti 10-ti dan od m i pila ga svo vreme. Nemora da znaci da sam ja ostala trudna od ovog caja ali kod mene je tako ispalo.
Zelim svako od vas ugleda user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 907
25.10.2012 9:05:12   
Verolina
Tijauser posted image
Ja bih kao metod kriminalne kazne uvela pijenje macine trave do kraja zivotauser posted image
Upravo je pijem i ponovo umiremuser posted image Inace, evo vec treci dan otkako je pijem i tako mi je uzburkala creva da to nije normalno. idem po 4 puta dnevno u WC. A piskim kao nenormalna, sto od nje, sto od virka i hajducice.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 908
25.10.2012 9:09:29   
tijatija
Stvarno ga je tesko popiti . Ja nemogu caj bez secera , a tek to user posted image Sva sam bila sretna kad sam videla dno solje user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 909
25.10.2012 11:03:49   
nata11
Jel moze rezimiranje, ukratko: kada se krece sa cajem i kada se pravi pauza? Vero jel toliko ruzan user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 910
25.10.2012 11:15:21   
Verolina
ja sam pocela sa krajem ciklusa i prestajem posle ovulacije. pije se 2dl dnevno. I to je mnogouser posted image Ogavan je. ja cak volim gorko kao ukus, ali ova gorcina se ne oseca naknadno, vec ti przi nepce odmah.user posted image Ali izdrzi se.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 911
28.10.2012 21:41:58   
nata11
Znaci krecem 3 dc i prestajem 16 dc.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 912
28.10.2012 21:53:47   
Verolina
Da.
Inace, sto se duze pije, sve je prihvatljiviji ukus. danas mi i nije bila tako gorka.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 913
28.10.2012 22:42:44   
Cecana
Ja imam knjigu Marije Treben "Zdravlje iz Bozje apoteke",i tu pise da se cajevi koji se koriste u terapiji piju 2l dnevno,znaci umesto vode,a u preventivne svrhe po solja dnevno.
Ja sad ne znam, ali mozda nije dovoljno piti jednu solju dnevno.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 914
28.10.2012 22:43:42   
Verolina
Joooooooooj, Cecana, pa nema sanse da ja popijem 2l macine trave. Iskocio bi mi cir na jezikuuser posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 915
29.10.2012 12:47:37   
Anoniman
Verka mila kako nema šanse,nezezaj,ako ja mogu piti koja sam živjela bez kapi tečnosti(mrzi me piti)možeš i tiuser posted image user posted image
Ja sam sada na vrkuti

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 916
31.10.2012 11:02:30   
ninanica
Jel mogu u jos nekoj apoteci da kupim ovu cica macinu travu
ili bas moram da se cimatam do Josif Pancic apoteke?
Inace,koja je cena?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 917
31.10.2012 14:50:40   
nata11
Cecana i ja imam tu knjigu jeste to mislim da pise i za Virak ali ja pijem 2 solje stvarno nisam ljubitelj tekucina, sto kaze Cece mrzi me da pijem :)
Ninanica ja sam kupila u zdravoj hrani 1 kg - 1600 dinara.

(odgovor članu ninanica)
Direktna veza do poruke: 918
3.11.2012 22:26:15   
veverica sendi
Cao! Da li se nekoj od vas desilo da se tokom upotrebe macine trave pojavi oskudno krvarenje malo pre polovine ciklusa? Ne znam da li taj caj moze imati neke negativne efekte... Nadam se da cete mi pomoci svojim iskustvima.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 919
3.11.2012 22:51:07   
Verolina
Pojacao ti je ovulaciju. Ipak, to krvarenje ne bi smelo da traje duze od dana. Ako potraje, obrati se lekaru.

(odgovor članu veverica sendi)
Direktna veza do poruke: 920
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
2.1.2013 13:43:54   
CURICA9
Drage moje, pozdrav za sve.Nova sam na forumu.Vec duze vrijeme citam za macinu travu i odem i kupim je.Kako je gorka,smrdi katastrofa ali ako ce pomoci moze se izdrzati.Imam jedno pitanje kako je piti,koliko dugo Znam da se pije 30-45 dana ali negdje sam procitala da se ne smije piti kad su plodni dani kad je O a opet neke su napisale da su pile bez prestanka eh sad da li se smije piti kad su plodni dani i kad je O ili ne?za dan,dva su plodni dani da bih voljela da mi neko pomogne s ovim pitanjem. :-*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 921
2.1.2013 13:49:35   
mamica3
evo mene i na ovoj temi,ja sam jedno vrijeme pila macinu travu i koliko sam upućena pije se do O kasnije ne treba jer može smetati ako dođe do trudnoće,ne znam da li je neka od vas probala da pije vrkutu ili virak kako hoćete,ja sam cula da je bolji o macine i smije se piti čitav ciklus,ima širok spektar djelovanja,moja prijateljica je bila kod Tešića i u njegovoj terapiji prednost se daje vrkuti,meni je od njega nakom nepuni mjesec korištenja pukla cista koja se dosta dugo vukla,pije se u manjim količinima od mace i topao u gutljajima...možda da pokušate i to neće skoditi..

(odgovor članu CURICA9)
Direktna veza do poruke: 922
2.1.2013 15:10:12   
CURICA9
Znaci moze se piti kad su plodni dani kupila sam i vrkut da li je bolje da njega pijem u plodni danima i O ?
user posted image user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 923
3.1.2013 22:03:09   
mamica3
meni su rekli tako,cijeli ciklus se može piti....ja ga pijem pa vidjećemo rezultat,uglavnom skodit ne može

(odgovor članu CURICA9)
Direktna veza do poruke: 924
3.1.2013 22:48:59   
Jole84

IZVORNA PORUKA: CURICA9

Znaci moze se piti kad su plodni dani kupila sam i vrkut da li je bolje da njega pijem u plodni danima i O ?
user posted image user posted image

Curice,macina trava se pije samo do O,nikako posle,jer može da šteti potencijalnoj trudnoći. Virak može da se pije celog meseca.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu CURICA9)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here