|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava
12.9.2012 9:09:38   
Maja30
hvala stetice na informacijama znam za sve to samo ne znam da li stvarno moze da pomogne da dodje do trudnoce,podelicu sa vama iskustva nakon upotrebe cajevauser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 876
13.10.2012 18:59:29   
plačljiva
Drage moje pošto sam i sama očajna dok čekam VTO , pre neki dan sam dobila od pacijentkinje macinu travu...Ja sam je pila i pre godinu dana kada sam maštala i kada sam se tripovala da ću prirodno ostati trudna,ali ta je bila stvarno očajna i gorka...Ova sada je extra lepog ukusa?user posted image  Ima li neko pojma koja je originalna i bolja?Gorka ili slatka?user posted image

(odgovor članu Maja30)
Direktna veza do poruke: 877
13.10.2012 23:56:09   
degu
Plačljiva dobre su i jedna i druga, to su 2 potpuno različita čaja. Jedno je macina metvica(ta ukusna) a drugo je macina trava( gorka). I jedna i druga su za plodnost, možda je čak macina metvica i bolja, može da se pije ceo ciklus kao virak, ne moraš da paziš kad smeš, kad ne smeš.user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 878
14.10.2012 10:53:15   
plačljiva
Degu,hvala ti puno,mada ja ipak pijem od 7dc...Krenula sam juče,pa videću user posted image  Sve pokušavam dok čekam VTO...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 879
14.10.2012 21:19:38   
mijesec
drage moje nova sam na forumu,juce sam prestala da pijem ocajnicu jer mi je danas dan ovulacije,sad cekam da vidim sta ce da se desi ovo je vec drugi mijesec kako je pijem mada prvi mijesec nisam pilla nesto redovno jer je ocajno gorka

Direktna veza do poruke: 880
15.10.2012 13:47:20   
kalincica
Posle godinu i po dana pokusavanja,u septembru sam pila caj od macine trave
i danas nam je doktor potvrdio trudnocuuser posted image
Srecno svima user posted image

(odgovor članu mijesec)
Direktna veza do poruke: 881
15.10.2012 15:36:58   
plačljiva
kalincice,da li si pila gorku ili slatku macinu travu i koliko dugo?user posted image

(odgovor članu kalincica)
Direktna veza do poruke: 882
15.10.2012 18:33:52   
kalincica
Pila sam gorku tj. očajnicu, od poslednjeg dana menst. pa do ovulacije,
po 3 šolje dnevno

Direktna veza do poruke: 883
15.10.2012 19:34:51   
nata11
Kalincica samo 1 mesec? Kako si pila, pre jela posle jela?

Direktna veza do poruke: 884
15.10.2012 22:32:17   
Suncicabg
Kalincice cestitke user posted image i dobrodosla na RR

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 885
16.10.2012 14:11:45   
kalincica
Hvala za dobrodoslicu user posted image
Samo jedan mesec i eto namauser posted image
Obicno sam je pila pre jela i to hladnu jer je tako podnosljivijauser posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 886
22.10.2012 16:15:10   
Ed83
O Boze dragi, ala je ovo gorkooo user posted image ...

Direktna veza do poruke: 887
22.10.2012 16:17:42   
Jole84
Ed user posted image tako nam i treba kad smo očajne (domaćice) user posted image
user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 888
22.10.2012 16:18:44   
Verolina
Jole pratim te.user posted image
I ja pijem macinu od jutros.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 889
22.10.2012 16:23:57   
Jole84
A meni baš fino kad me prati takva mačkica user posted image
Srećno user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 890
22.10.2012 16:25:14   
Verolina
Gorka je ne daj ti boze, ali sve za bebuuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 891
22.10.2012 16:29:57   
Jole84
Ja sam je pila nešto kratko prošle godine,a sad nikako,jer sve kad se odlučim onda sam-potencijalno "trudna" user posted image
Meni je virak pomogo prošli put,al sigurno je i macina trava dobra user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 892
22.10.2012 16:32:42   
Verolina
Ja pijem litar macine i pola litra virka i hajducice. Kad se tome doda supa i voda koju popijem u toku dana, vise spadam u red kamila nego ljudiuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 893
22.10.2012 16:36:18   
Jole84
Bojim se kad te Zoki produva da ne izleti voda iz tebe kao kad Džeri probuši Toma user posted image user posted image
Ajd na crtice da ne kvarimo mačju temu user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 894
22.10.2012 18:24:06   
Ed83
Divim se svakome ko ovo moze da pije,ja stvarno ne mogu,vraca mi se iz zeluca citavo vremeuser posted image ... A ja jos kupila 1kg:))... Moze ki sa necim da se mesa da se ubije ova gorcina.. Uh sunce mu,kako he gorko:)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 895
22.10.2012 18:56:57   
plačljiva
Ja pijem neku slatku macinu travu,što se pije 40 dana user posted image  O,Gospode Bože otrovaću se...user posted image  Prošle godine sam pila onu baš očajnu i gorku user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 896
22.10.2012 19:07:58   
sanjalica978
Ja sam je ranije pila i stvarno nista "ocajnije" nisam probala.
Mislim da je lakse popiti kad se ohladi. I sad osetim tu gorcinu kad se setim, uh.

Direktna veza do poruke: 897
22.10.2012 23:21:05   
Cecana
Ja od juce pijem neku finu Macinu travu,super je ukusa onako aromaticna,bas prija.
Kupila sam je na Zletiboru na pijaci letos i pise samo Macina trava.Nemam pojma kako se pije,ja skuvam pola litre pa pijem iz dva puta.
Picu je dok ne potrosim,posle mozda predjem na virak.
Ja ovde zvirnem povremenouser posted image

Placljiva jos si u temama o zatrudnjivanju!!I ti Jole isto?!
Ajde tutanj u neke trudnicke teme,dosta ste bile ovdeuser posted image .

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 898
23.10.2012 0:41:48   
veverica sendi
Cao! Nova sam na forumu. Drago mi je da redovno pisete na ovoj temi. Zelim da podelim sa vama svoja iskustva sa macinom travom. Pila sam je proslog meseca oko 20-a dana. Posle 10-ak dana sam pocela da oseam bol u grudima kao pred menstruaciju, a pre toga blagi probadajuci bol u predelu jajnika. Menstr. sam dobila 28. dan (a inace 34). Sada cekam da vidim sta ce dalje biti. Da li ste i vi imale slicne simptome? Mozda ste i pisale o tome, nisam stigla da procitam celu temu.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 899
23.10.2012 12:35:13   
Jole84
Cecana još smo tu nažalost,ali nadam se uskoro da letimo odavde obe user posted image user posted image
Veverice dobrodošla,pridruži nam se i na ostalim temama user posted image
Macina trava se pije samo do O,nikako posle.

(odgovor članu veverica sendi)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...
Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here