Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.12.2012 14:54:03
|
|
|
|
lalojedac
|
mala drzim ti palceve!!!i zelim ti sto i sebi zelim!!!! hvala,javljam vam se u cetvrtak,pozdrav svima!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.12.2012 16:47:32
|
|
|
|
razdragana
|
mala sve najlepse ti zelim taman da za novu godinu cujemo lepe vesti pa da pravis duplo slavlje i da dodjemo na zurku da bi nas vukla za nosice.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.12.2012 23:18:14
|
|
|
|
mala_82
|
lalo drzimo i mi tebi palceve za cetvrtak i javi nam lepe vesti razdragana bice zurke ako bog da narednih devet meseci
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.12.2012 8:49:05
|
|
|
|
Bebana17
|
Mala , neka ti da Bog
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.12.2012 14:25:15
|
|
|
|
razdragana
|
devojke sve vi koje slavite danasnju slavu svetog nikolu zelim vam sve najlepse i da sledecu slavu docekate sa .puno zdravlja, uspeha i srece vam zelim.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 9:47:45
|
|
|
|
razdragana
|
lalo sto te nema da nam se javis,jel ste isli juce u Leskovac kakvo je stanje?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 14:05:27
|
|
|
|
lalojedac
|
evo me,cekali smo da nas pozovu...nazalost vesti su lose,ovaj put nije bilo ni jednog spermatozoida i nista nije zamrznuto kaze imaju nesto malo od prethodnih tura i da posle praznika pozovemo da zakazemo kod Stojkovica da bi nam rekao sta i kako
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 14:22:22
|
|
|
|
imperial
|
Jaoj Lalo pa kako sad to?Jel muz pio terapiju?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 14:30:26
|
|
|
|
razdragana
|
lalo pa nemo da ocajavas to sto ste imali dasad dovoljno je za vto,nego su mozda oni hteli da skupe dosta pa da rade insemenaciju pa vi je zato trebalo dosta materijala.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 15:14:11
|
|
|
|
lalojedac
|
jaoj ne znam,primao je 6 nedelja pregnil jer su im trebala dodatna zamrzavanja,medjutim sad nema nista,mada ni ona sto nas zvala nije umela da nam kaze nista,samo da su praznici,da biolog ne radi i da posle zovemo da vidimo sa Stojkovicem,nekako su mi cudni,uopste nam nisu rekli na cemu smo mi sad,sta dalje,znaci nista...ja sam od stresa dobila a imala sam pre 2 nedelje...jel ima neko iskustva sa ovim? trebali su da nam detaljnije kazu nesto ali nisu,skroz smo zbunjeni,uplaseni i nasekirani...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 15:32:24
|
|
|
|
imperial
|
Lalo ja neznam sta bih ti rekla osim da se ne brinete puno mozda stvarno nema razloga,jer vec imate zamrznute koji vas cekaju,sacekajte da prodju praznici,proslavite ih sve lepo,volite se i onda lepo pozovite dr.i pitajte ga sta dalje.Ja u Stojkovica imam puno poverenja i nadam se da ce vam resiti svaki problem.Zelim ti sve najbolje od srca
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 15:36:52
|
|
|
|
imperial
|
I spremi muzicu onu lepu mesavinu sa medom i grickalicama,i ja cu mom za svaki slucaj,nemoze da skodi,moze samo da pomogne
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 15:38:23
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala,verovatno si u pravu,nego konacno nam krenulo i onda odjednom smo opet na 0...dace Bog pa ce biti kako treba
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 15:39:34
|
|
|
|
lalojedac
|
imperial i to je jeo uporedo sa terapijom i nista kako bese kod vas stanje?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 15:42:48
|
|
|
|
imperial
|
mi se spremamo za LE,mi nemamo konkretan problem,ali nemamo ni bebu,vec punih 6 god.kazu bracna neplodnost nadamo se da ce nam VTO pomoci
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 15:58:10
|
|
|
|
lalojedac
|
i nama je 6 godina...zelim vam puno srece
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 16:36:04
|
|
|
|
razdragana
|
lalo jel davao spermogram ili su mu radili punkciju,koliko je vremena proslo od terapije?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 18:31:44
|
|
|
|
lalojedac
|
sve vreme je spermogram,nije radio punkciju jer su se posle menopura pojavili zivi,a zadnji pregnil je primio 8.12 ali nisu mogli pre da nas prime,tek juce.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.12.2012 21:57:24
|
|
|
|
mala_82
|
lalo ne ocajavaj bice to sve ok ,sto se tice devojaka one nikada ne daju takvu vrstu informacija za to je zaduzen samo profesor,sigurno ce iskoristiti vec zamrznute vase
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.12.2012 9:59:45
|
|
|
|
ksenija81
|
Za sada se jos uvek nismo odlucili u kojojklinici da radimo 2 pokusaj, a da li mozda neko zna koliko naplacaju PGD, tj. preinplantacijsku genetsku dijagnostiku? I da li je to iko radio? Razmisljam o tome zbog jednog hromozoma koji mi je invertovan, pa da budemo sigurni da ne prenosim taj hromozom na embrion.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.12.2012 13:41:38
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene! zvali smo jutros i rekli nam da ne rade do 16.01 i tad da zovemo da zakazemo razgovor kod profesora da nam kaze sta cemo i kako ali najverovatnije ce ponovo da mu rade hormone,pa nova terapija pa onda prikupljanje i zamrzavanje. uh,kako je tesko sve ovo! to znaci da moji pregledi nece pre aprila,maja:'(
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.12.2012 20:35:56
|
|
|
|
razdragana
|
lalo nemo da brines spermatogeneza traje 72 dana a tvoj muz samo sto je prestao sa terapijom tako da nije moglo biti bolje jel to je tako kod terapije tada padnu spermatozoidi ali posle izvesnog vremena od terapije dodje sve na svoje i kod nas je ito tako imalo uspona i padova,tako da kad odete na dogovor sa profesorom mozda da materijal pa tada bude sve ok,ali vi ste dosta puta davali na zaledjavanje tako da za vto imate materijala samo polako i strpljivo znaju oni sta rade.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.12.2012 9:13:00
|
|
|
|
koalica72
|
Lalo, nemoj da si nestrpljiva i da sebi stvaraš nepotrebnu nervozu. Mala je lepo rekla da od sestara ne možeš da dobiješ takve informacije. Profesor će vam sve objasniti. A ja sam sigurna da je terapijas delovala i da će ih opet biti! Mala, navijam jako! Jesu li to tebi transfer radili drugi dan ili sam ja pogrešno razumela? Jel su nešto zamrzli?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.12.2012 12:49:09
|
|
|
|
nadjaa
|
Mala,kad radis betu?Jedva cekam da nam javis lepe vesti.Pisi nam malo kako se osecas, kad dobijes dozvolu od muza za komp Puno srece i ostalim zenama... Koalice
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.12.2012 15:10:42
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene,znam i u pravu ste,previse brinem,ali znate i same kako je,kad cim otvorite oci neko vas pita jel ima nesto,pa kad u kuci nece da prihvate da im sin ima problem,pa kad me teraju da se ispitujem,onda pocnes da lapis pa krenes sa panikom! uglavnom,ima nesto zaledjeno,ako Bog da bice jos,pa ce sve doci na red! ne znam kad radi betu ali dace Bog da je ogromna!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
jupiDALI VAS PARTNER SE BUDI SA VAMA NOCU I POMAZE OKO BEBE?Da (
53%)
Ne (
28%)
Ponekad (
19%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!