|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
8.12.2012 13:21:42   
mala_82
Lalo user posted image user posted image user posted image bice to sve ok samo napred do user posted image i srecno

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 726
8.12.2012 19:02:00   
nadjaa
lalo,samo napred user posted image A sto ti ne uradis hormone, cisto da malo ubrzas stvar i ne gubis vreme??? A to sto ti se malo poremetio ciklus moze da bude i na nervnoj bazi, opusti se malo sad ste jako blizuuser posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 727
8.12.2012 22:15:36   
mala_82
Nadja kazi mi molim te koliki su ti bili folikuli kad si dobila stop injekciju???

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 728
9.12.2012 12:32:58   
nadjaa
pa, bili su negde oko 20mm. od 18-20,mislim tako nesto....kod mene je malo bio problem endometrijum,na dan STOP-a bio je 8,5user posted image Dokle si ti stigla, jel si vec u LE. ??nesto sam se izgubila.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 729
9.12.2012 13:03:48   
mala_82
Ja sam u Leskovcu od utorka, cekam stop injekciju sutra da kucnem u drvo moj endometrijum 10mm a folikuli od 17,18mm tako da cemo da vidimo sutra ujutru user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 730
9.12.2012 13:40:27   
razdragana
mala srecno da nam se vratis bar sa user posted image user posted image samo se opusti i bice sve ok.gde si odsela ako mozes pusti mi pp za smestaj jel ce mi trebati a nesto sam vec zvala i gledala ali nije to to.srecno

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 731
9.12.2012 15:05:04   
mala_82
Hvala razdragana ja sam u jednom stanu na 10min od klinike super mi je i taman prosetam lepo saljem ti brojeve koje ja imama pozz

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 732
9.12.2012 16:12:47   
lalojedac
zene gadno sam se istripovala i nocas nisam mogla da spavam zbog toga,mi smo bili u oktobru na klinici i platili sta treba,pa smo dobili 6 nedelja terapiju i ja sam to registrovala u mozgu da nema potrebe nista do tad,medjutim ja se u sred noci setim da mi nismo uplatili ratu za odrzavanje spermatozoida i da sad vec ide i druga rata. Da li ce nam to sad napraviti problem? Ujutru ih zovem ali sva sam na iglama. Kako sam mogla to da zaboravim,ljuta sam na sebe i brinem se,nisu valjda bacili?!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 733
9.12.2012 16:15:02   
dunja RR
Lalo ne verujem, pa znaju kako ste teško došli do toga! Biće sve u redu, ne birini user posted image Javi nam ujutru ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 734
9.12.2012 16:48:38   
mala_82
Lalo ne verujem da bi to uradili a da te predhodno ne kontaktiraju...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 735
9.12.2012 16:56:35   
razdragana
lalo nemo se opterecivati sa time jel kod njih moze da neplatis i nekoliko meseci nije problem pa ni mi nismo platili za 2 meseca pa nista vi ste jos u fazi prikupljanja spermatozioda tako da opusti se slobodno zbog toga,a kad postane to problem onda te oni zovu sa klinike pa te obaveste da se uplati mirno spavaj.

Direktna veza do poruke: 736
9.12.2012 18:16:13   
lalojedac
o.k,hvala zene,vi ste divneuser posted image user posted image user posted image
ujutru ih zovemo i javljamo odmahuser posted image

Direktna veza do poruke: 737
10.12.2012 12:27:14   
lalojedac
zakazali nam na vrh slave,ne moze drugacije,tako da 19.12 idemo doleuser posted image

Direktna veza do poruke: 738
10.12.2012 12:49:55   
mala_82
Lalo user posted image ko zna zasto je to dobro puno srece ti zelim

Direktna veza do poruke: 739
10.12.2012 12:52:50   
daca77
Navijam jakooo, lalo da sve bude okuser posted image

Direktna veza do poruke: 740
10.12.2012 12:58:55   
Meisje
Lalo,Mala82 navijam jako da uspe iz prveuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 741
10.12.2012 14:56:55   
lalojedac
hvala zene,dace Bog i sv.Nikola da bude sve dobro i plodonosno i da uskoro postanem jedna trudnjaca pa sve da vas zaprasim da svaka rodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 742
10.12.2012 15:59:53   
gradinar
Lalo, puno srece!!!! Mala, kako si, kakva ti je terapija? Kako provodis dane u LE? Bas mislim na tebe. Navijam mnogouser posted image !!!!!

Direktna veza do poruke: 743
10.12.2012 16:20:54   
mala_82
Hvala Meisje, Gradinar ja veceras primam stop inekciju dosla sam do kraja takoreci mogu ti reci da mi je bas bilo lepo primala sam gonal u stomak 11 dana i 4 dana menopur u ruku odlicno sam podnela stimulaciju s pojacanim apetitom i zeljom za slatkisima, puno smo setali dok nije pao sneg sve u svemu super hvala ti i zelim svima kojima ovo predstoji veliki uspeh i srecu...samo opusteno i sa puno pozitivnih misli user posted image

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 744
10.12.2012 16:38:23   
nadjaa
Mala, Lalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 745
10.12.2012 16:40:47   
razdragana
mala srecno dace bog da ove prve pahulje donesu lepe vesti.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 746
10.12.2012 16:42:16   
razdragana
lalo sta je bilo sa smrznutim materijalom,jel sve ok?

Direktna veza do poruke: 747
10.12.2012 17:33:25   
mala_82
Hvala Razdragana dace Bog user posted image

Direktna veza do poruke: 748
10.12.2012 22:24:27   
lalojedac
dace Bog zene! mala da li hoce oni da daju inekcije jer ja ne mogu to a tek muz,ih,malo smo kilavi po tom pitanju:$
koliko dana mora da se ide pre ET? i zanima me aspiracija,posto nikad nisam primala anesteziju,malo me strah.. izvinite sto vas davim ali treba kredit da podignemo pa da tu dodamo i smestaj kad vec se zaduzujemo.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 749
10.12.2012 23:13:46   
mala_82
Lalo kad stigne user posted image treceg dana dolazis na kliniku vade ti krv i po potrebi uz tada dobijas jedan deo stimulacije slobodna si naredna 4 dana 7 dana ciklusa dolazis kod njih i tad bi trebalo da ostanes do kraja jer ces od 7 dana svaki 2 ili 3 dan imati kontrolni uz i vadjenje krvi sto se tice aspiracije to me tek ceka u sredu ali koliko vidim ne zale se ove zene koje su do sad radile otprilike sve ukupno bi trebalo da se zadrzis u Leskovcu 12 -13 dana...

Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Teodora ili samo Tea?
pisuljica

Prezime je Sakovic? Ili vi predlozite sta vama ide uz ovo prezime najlepse? :)))

Teodora (67%)

Tea (33%)

Ukupan broj glasova: 123

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here