|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
3.12.2012 23:59:40   
mala_82
Glavu gore tako i treba ko zna mozda ti i upali navali na muza :)Zao mi je i zbog Nadje ali nemojte gubiti nadu ona uvek poslednja umire

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 701
4.12.2012 9:27:12   
moja ciklama

IZVORNA PORUKA: koalica72
Ni Nađa, nažalost, nije uspela.

O Bože, reci joj da mi je žao! I ono što sam tebi rekla:

IZVORNA PORUKA: moja ciklama
Koalice, kad se život promeni i postene teži, ti se promeni i potani jača!

user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

Direktna veza do poruke: 702
4.12.2012 10:48:24   
gradinar
Koalice, zao mi je sto se ovog puta ovako zavrsilo. Ali, dok citam tvoje poruke, jedino sto mogu da zakljucim je da si veliki borac, puna unutrasnje snage i pozitivnih misli, a to nema bas svako. Podrzavam svaku tvoju dalju borbu i svaku odluku. Zelim ti sve najbolje i puno uspeha!

Direktna veza do poruke: 703
4.12.2012 13:47:33   
koalica72
Hvala Gradinar. Oni koji me dobro poznaju isto misle o meni. Istinski želim dete i boriću se dok ga ne dobijem. Sve neuspehe doživljavam kao iskušenja, ali da odustanem NEĆU!

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 704
4.12.2012 16:28:28   
mala_82
Koalice user posted image i trebas da se boris do kraja, do uspeha.

Direktna veza do poruke: 705
4.12.2012 21:39:39   
lalojedac
zao mi je i za nadju ali koalice u pravu si,to su iskusenja koja nas jacaju!user posted image zelim vam uspeh vec sledeci ciklus i neka danasnji praznik nam svima pomogne da se ostvarimo u ulozi roditeljauser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 706
4.12.2012 22:32:53   
nadjaa
Zene moje drage, gvirnuh malo da vidim sta ima novo i dokle ste stigle. Cule ste vec ni ja nisam uspela, a vama hvala puno sto ste mislile na mene.Sta da vam kazem, dva dana sam se osecala uzasno, prazno,bezvoljno a onda ustanes treceg dana i vec pocnes da pravis planove za sledeci pokusaj i bude ti bolje.....mnogo bolje.Drzim palceve svim zenama koje su u postupku,puno, puno, puno.....srece svima(cini mi se da je nama samo ona bila potrebna) Mi sad malo da odmorimo pa sa prvim prolecnim suncem krecemo u akciju. Ljubim vas sve i jos jednom hvala na podrsciuser posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 707
4.12.2012 22:35:22   
dunja RR
Nadjaa, tako je i kod mene bilo, razumem tačno šta pričaš. Sada imam osećaj da sam zagrizla, i nema posustajanja dok ne bude uspeha. A biće, svima nama na ovim temama
user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 708
4.12.2012 22:38:24   
jela 76

IZVORNA PORUKA: nadjaa

Zene moje drage, gvirnuh malo da vidim sta ima novo i dokle ste stigle. Cule ste vec ni ja nisam uspela, a vama hvala puno sto ste mislile na mene.Sta da vam kazem, dva dana sam se osecala uzasno, prazno,bezvoljno a onda ustanes treceg dana i vec pocnes da pravis planove za sledeci pokusaj i bude ti bolje.....mnogo bolje.Drzim palceve svim zenama koje su u postupku,puno, puno, puno.....srece svima(cini mi se da je nama samo ona bila potrebna) Mi sad malo da odmorimo pa sa prvim prolecnim suncem krecemo u akciju. Ljubim vas sve i jos jednom hvala na podrsciuser posted image

user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 709
4.12.2012 23:01:27   
razdragana
nadja tako treba nema odustajanja idemo sve dok ne ostvarimo svoje ciljeve,od tugovanja nema nista bice user posted image vec u sledecem pokusaju videces.zanima me jel ti bila prva vto?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 710
4.12.2012 23:02:59   
mala_82
Nadja draga user posted image nikad nemoj da gubis nadu i puno srece ti zelim veruje
m i u tebe i u Koalicu znam da ste jake

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 711
4.12.2012 23:10:41   
degu
Nadja, Koalice jako mi je žao user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 712
4.12.2012 23:48:42   
Meisje
Nadja,mnogo mi je zaouser posted image user posted image ali kao sto si rekla nema druge nego glavu gore i u nove pobede,samo treba biti uporanuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 713
5.12.2012 2:43:14   
17 joka
Koalice, Nadja zao mi je jako,ali mora se gurati dalje, nova nadanja novi pokušaj nova sreća i iščekivanje sve će mo biti divne majke

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 714
5.12.2012 3:52:17   
Alexis79
Drugarice moje samo da vas jako zagrlimo moja tri djavola i ja i da vam pozelimo punu kucu dece.Da vam Leskovac donese radost kao sto je doneo i nama.Puno puno vas ljubimo i zelimo puno uspeha .
Ja sam tu cesto vas pratim samo nemam bas puno vremena za pisanje.
Bas mi zao sto nadji i koalici ovaj pokusaj nije uspeo i jako navijam za sledeci put.
Javljam se cim budem mogla...ljubimmm

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 715
5.12.2012 16:11:55   
lalojedac
nadja tako je!!!! alex duso,hvala,kako ste svi? kako se snalazis??? ja bih volela da prodjem kao ti,dace Bog!!
ja sam inace dobila,i to 24dc????? nemam pojma sto,ali za 10 dana idemo u Le,pa cu videti.!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 716
5.12.2012 18:58:54   
mala_82
Alex draga hvala nadam se da cu se i ja vratiti iz Leskovca bogata sa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 717
5.12.2012 19:56:39   
nadjaa
Zene,divne steuser posted image Imam jedno pitanjce,moja beta je bila celih 2user posted image pa me zanima da li to mozda moze da znaci da je tu nesto krenulo pa vrlo rano prestalo da se razvija ili mozda ipak ne?????

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 718
5.12.2012 20:44:20   
degu
Nadja upravo ja tu situaciju imam posle IUI, beta mi je 5.5. Iskreno mislim da se tu ipak nešto dešavalo, al se jednostavno nije zadržalo, nije se zakačilo user posted image al biće sledeći put user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 719
5.12.2012 22:50:17   
mala_82
Nadja postoji sansa da je tako jer kazu kad je beta preko 1 tu se nesto desava ali zato ce tvoja sledeca beta biti ogromna user posted image jel ti bese ovo bila prva VTO ???

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 720
6.12.2012 10:25:59   
natanik
koalice ,nadja ne znam sta da kazem sve vase price dozivljavam kao svoju!dace bog da sve mi budemo mame jer to zaista zasluzujemo!ja sam zakazala za 22 dec pa cu se javiti !pozzz i cmokic

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 721
7.12.2012 13:28:08   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: degu

Nadja upravo ja tu situaciju imam posle IUI, beta mi je 5.5. Iskreno mislim da se tu ipak nešto dešavalo, al se jednostavno nije zadržalo, nije se zakačilo user posted image al biće sledeći put user posted image

da,mislim da je kod tebe bila biohemijska trudnoca ,ipak 5.5 je nesto. moja beta je bas mala,samo sam se pitala....ali kao sto si rekla bice sl.put....MORA!!!user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 722
7.12.2012 13:37:27   
nadjaa
upravo procitah ''svaki HCG iznad 1 je 99% posledica usadjenog embriona''. tako da.....mozdauser posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 723
7.12.2012 19:01:37   
mala_82
Nadja sledeca ce biti velikaaaaaaaaa sigurno

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 724
8.12.2012 8:19:13   
lalojedac
vi ste dve lavice!!!! i dace Bog pa ce biti uspeha,kazu da u dosta slucajeva prva ne uspe,a sto,to samo Bog zna,ja vam svima zelim visoke bete i zdrave trudnoce,a dace Bog i kod mene isto!
inace,muz danas prima poslednji pregnil i u ponedeljak zovem da zakazem,valjda ce krenuti konacno i moji pregledi?pocela sam da dobijam na 24dc,pa se brinem.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

CIPELICE ZA PRVE KORAKE
Daša

ZA KOJE CIPELICE SMATRATE DA SU NAJBOLJE ZA BEBINE PRVE KORAKE?

Ciciban (65%)

Polino (20%)

Pavle (11%)

Bamby (4%)

Ukupan broj glasova: 123

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here