Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.12.2012 23:59:40
|
|
|
|
mala_82
|
Glavu gore tako i treba ko zna mozda ti i upali navali na muza :)Zao mi je i zbog Nadje ali nemojte gubiti nadu ona uvek poslednja umire
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 9:27:12
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: koalica72 Ni Nađa, nažalost, nije uspela. O Bože, reci joj da mi je žao! I ono što sam tebi rekla: IZVORNA PORUKA: moja ciklama Koalice, kad se život promeni i postene teži, ti se promeni i potani jača!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 10:48:24
|
|
|
|
gradinar
|
Koalice, zao mi je sto se ovog puta ovako zavrsilo. Ali, dok citam tvoje poruke, jedino sto mogu da zakljucim je da si veliki borac, puna unutrasnje snage i pozitivnih misli, a to nema bas svako. Podrzavam svaku tvoju dalju borbu i svaku odluku. Zelim ti sve najbolje i puno uspeha!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 13:47:33
|
|
|
|
koalica72
|
Hvala Gradinar. Oni koji me dobro poznaju isto misle o meni. Istinski želim dete i boriću se dok ga ne dobijem. Sve neuspehe doživljavam kao iskušenja, ali da odustanem NEĆU!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 16:28:28
|
|
|
|
mala_82
|
Koalice i trebas da se boris do kraja, do uspeha.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 21:39:39
|
|
|
|
lalojedac
|
zao mi je i za nadju ali koalice u pravu si,to su iskusenja koja nas jacaju! zelim vam uspeh vec sledeci ciklus i neka danasnji praznik nam svima pomogne da se ostvarimo u ulozi roditelja
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 22:32:53
|
|
|
|
nadjaa
|
Zene moje drage, gvirnuh malo da vidim sta ima novo i dokle ste stigle. Cule ste vec ni ja nisam uspela, a vama hvala puno sto ste mislile na mene.Sta da vam kazem, dva dana sam se osecala uzasno, prazno,bezvoljno a onda ustanes treceg dana i vec pocnes da pravis planove za sledeci pokusaj i bude ti bolje.....mnogo bolje.Drzim palceve svim zenama koje su u postupku,puno, puno, puno.....srece svima(cini mi se da je nama samo ona bila potrebna) Mi sad malo da odmorimo pa sa prvim prolecnim suncem krecemo u akciju. Ljubim vas sve i jos jednom hvala na podrsci
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 22:35:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Nadjaa, tako je i kod mene bilo, razumem tačno šta pričaš. Sada imam osećaj da sam zagrizla, i nema posustajanja dok ne bude uspeha. A biće, svima nama na ovim temama
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 22:38:24
|
|
|
|
jela 76
|
IZVORNA PORUKA: nadjaa Zene moje drage, gvirnuh malo da vidim sta ima novo i dokle ste stigle. Cule ste vec ni ja nisam uspela, a vama hvala puno sto ste mislile na mene.Sta da vam kazem, dva dana sam se osecala uzasno, prazno,bezvoljno a onda ustanes treceg dana i vec pocnes da pravis planove za sledeci pokusaj i bude ti bolje.....mnogo bolje.Drzim palceve svim zenama koje su u postupku,puno, puno, puno.....srece svima(cini mi se da je nama samo ona bila potrebna) Mi sad malo da odmorimo pa sa prvim prolecnim suncem krecemo u akciju. Ljubim vas sve i jos jednom hvala na podrsci
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 23:01:27
|
|
|
|
razdragana
|
nadja tako treba nema odustajanja idemo sve dok ne ostvarimo svoje ciljeve,od tugovanja nema nista bice vec u sledecem pokusaju videces.zanima me jel ti bila prva vto?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 23:02:59
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja draga nikad nemoj da gubis nadu i puno srece ti zelim veruje m i u tebe i u Koalicu znam da ste jake
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 23:10:41
|
|
|
|
degu
|
Nadja, Koalice jako mi je žao
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.12.2012 23:48:42
|
|
|
|
Meisje
|
Nadja,mnogo mi je zao ali kao sto si rekla nema druge nego glavu gore i u nove pobede,samo treba biti uporan
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.12.2012 2:43:14
|
|
|
|
17 joka
|
Koalice, Nadja zao mi je jako,ali mora se gurati dalje, nova nadanja novi pokušaj nova sreća i iščekivanje sve će mo biti divne majke
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.12.2012 3:52:17
|
|
|
|
Alexis79
|
Drugarice moje samo da vas jako zagrlimo moja tri djavola i ja i da vam pozelimo punu kucu dece.Da vam Leskovac donese radost kao sto je doneo i nama.Puno puno vas ljubimo i zelimo puno uspeha . Ja sam tu cesto vas pratim samo nemam bas puno vremena za pisanje. Bas mi zao sto nadji i koalici ovaj pokusaj nije uspeo i jako navijam za sledeci put. Javljam se cim budem mogla...ljubimmm
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.12.2012 16:11:55
|
|
|
|
lalojedac
|
nadja tako je!!!! alex duso,hvala,kako ste svi? kako se snalazis??? ja bih volela da prodjem kao ti,dace Bog!! ja sam inace dobila,i to 24dc????? nemam pojma sto,ali za 10 dana idemo u Le,pa cu videti.!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.12.2012 18:58:54
|
|
|
|
mala_82
|
Alex draga hvala nadam se da cu se i ja vratiti iz Leskovca bogata sa
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.12.2012 19:56:39
|
|
|
|
nadjaa
|
Zene,divne ste Imam jedno pitanjce,moja beta je bila celih 2 pa me zanima da li to mozda moze da znaci da je tu nesto krenulo pa vrlo rano prestalo da se razvija ili mozda ipak ne?????
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.12.2012 20:44:20
|
|
|
|
degu
|
Nadja upravo ja tu situaciju imam posle IUI, beta mi je 5.5. Iskreno mislim da se tu ipak nešto dešavalo, al se jednostavno nije zadržalo, nije se zakačilo al biće sledeći put
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.12.2012 22:50:17
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja postoji sansa da je tako jer kazu kad je beta preko 1 tu se nesto desava ali zato ce tvoja sledeca beta biti ogromna jel ti bese ovo bila prva VTO ???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.12.2012 10:25:59
|
|
|
|
natanik
|
koalice ,nadja ne znam sta da kazem sve vase price dozivljavam kao svoju!dace bog da sve mi budemo mame jer to zaista zasluzujemo!ja sam zakazala za 22 dec pa cu se javiti !pozzz i cmokic
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.12.2012 13:28:08
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: degu Nadja upravo ja tu situaciju imam posle IUI, beta mi je 5.5. Iskreno mislim da se tu ipak nešto dešavalo, al se jednostavno nije zadržalo, nije se zakačilo al biće sledeći put da,mislim da je kod tebe bila biohemijska trudnoca ,ipak 5.5 je nesto. moja beta je bas mala,samo sam se pitala....ali kao sto si rekla bice sl.put....MORA!!!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.12.2012 13:37:27
|
|
|
|
nadjaa
|
upravo procitah ''svaki HCG iznad 1 je 99% posledica usadjenog embriona''. tako da.....mozda
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.12.2012 19:01:37
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja sledeca ce biti velikaaaaaaaaa sigurno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.12.2012 8:19:13
|
|
|
|
lalojedac
|
vi ste dve lavice!!!! i dace Bog pa ce biti uspeha,kazu da u dosta slucajeva prva ne uspe,a sto,to samo Bog zna,ja vam svima zelim visoke bete i zdrave trudnoce,a dace Bog i kod mene isto! inace,muz danas prima poslednji pregnil i u ponedeljak zovem da zakazem,valjda ce krenuti konacno i moji pregledi?pocela sam da dobijam na 24dc,pa se brinem.
|
|
|
Anketa
CIPELICE ZA PRVE KORAKEDašaZA KOJE CIPELICE SMATRATE DA SU NAJBOLJE ZA BEBINE PRVE KORAKE?Ciciban (
65%)
Polino (
20%)
Pavle (
11%)
Bamby (
4%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!