|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
2.12.2012 22:12:44   
endzi78
PRIJATELJI EVO I DA SE JA PRIKLJUCIM. iMAM Zakazano 15 decembra u Le. Nadam se najboljem. Nemam pojma sta da ocekujem. Imam 34 god muy 42 i 10.5 godina smo u braku i nismo imali srece. Da li neko moze da mi kaze sta da imam spremno od papira posto su mi sve nalaze koje sam radila proslo 9 meseci. Kad budem tamo to ce mi biti 22 dan od ciklusa da li da uradim hormone da budu svezi ili da cekam da mi kazu sta treba. U principu bilo je sve ok samo sto ja imam hipertireozu i sad mi je TSH snizen ne ynam da li to ima nekakve veze neki su mi rekli ne neki da neznam sta da mislim. Molim za pomoc

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 676
2.12.2012 22:15:08   
endzi78
PRIJATELJI EVO I DA SE JA PRIKLJUCIM. iMAM Zakazano 15 decembra u Le. Nadam se najboljem. Nemam pojma sta da ocekujem. Imam 34 god muy 42 i 10.5 godina smo u braku i nismo imali srece. Da li neko moze da mi kaze sta da imam spremno od papira posto su mi sve nalaze koje sam radila proslo 9 meseci. Kad budem tamo to ce mi biti 22 dan od ciklusa da li da uradim hormone da budu svezi ili da cekam da mi kazu sta treba. U principu bilo je sve ok samo sto ja imam hipertireozu i sad mi je TSH snizen ne ynam da li to ima nekakve veze neki su mi rekli ne neki da neznam sta da mislim. Molim za pomoc

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 677
2.12.2012 22:21:56   
imperial
endzi78 dobrodošla,pošto su konsultacije u pitanju,ponesite od analiza sve što imate urađeno,nebitno kog datuma su urađene,jer vi idete na razgovor,a dr.će vam reći ako nešto treba da uradite,puno srećeuser posted image

(odgovor članu endzi78)
Direktna veza do poruke: 678
2.12.2012 23:34:40   
mala_82
Endzi78 dobro dosla sve analize koje si do sad radila ponesi na taj razgovor ono sto mogu uvazice ti ali ces svakako dobiti i njihov spisak sa potrbnim analizama...
Srecno i uspesno

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 679
3.12.2012 1:38:06   
endzi78
i ja imam 15 zakazano mozda se vidimo tamo, Puno srece pozdrav

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 680
3.12.2012 1:41:24   
endzi78
ja sam tamo isto 15 decemra i nadam se da ce mo se sresti zanima me da li mora da se radi hsg ili ce mi tamo reci

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 681
3.12.2012 10:32:13   
mirjanam
cao endzi.pa mozda se sretnemo tamo,ja sam hsg radila oktobra i meni je jajovod skoro pa zapusen.ja sam od analiza sve odradila,samo jos rezultate da podignem i hormone da uradim 2-3 dc.meni ce kod nih biti 3-4 dan ciklusa pa se nadam da ce mi dati odma kontracepciju.pa sigurno ce ti tamo reci za hsg.a koji je problem kod vas osim tsh?

(odgovor članu endzi78)
Direktna veza do poruke: 682
3.12.2012 10:36:23   
mirjanam
hej jos nesto da pitam uzela sam rezultate asa testa pre neki dan,na torlaku smo radili,mm ima 50 posto vezanih,dali ce to biti neki problem,tamo na torlaku su nam rekli da nece samo je bitno da se zna kojom ce metod raditi i dali ce on morati da pije terapiju pre vto?user posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 683
3.12.2012 11:47:05   
lalojedac
navijam,ajde devojke,javljajte lepe vesti!!! daj Boze!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 684
3.12.2012 12:01:30   
koalica72
Devojke, ja nisam uspela.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 685
3.12.2012 12:38:52   
Meisje
Joj Koalice,kako,bas mi zaouser posted image user posted image Bas sam navijala i stalno svracala da vidim je l ima vesti....Drzite se ti i tmuser posted image

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 686
3.12.2012 12:40:28   
dunja RR
Žao mi je koalice, znam kako se osećaš, ali proći će. A onda ćeš se radovato novom postupku, a on mora da nam uspe user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 687
3.12.2012 12:59:06   
mirjanam
bas mi je zao koaliceuser posted image

Direktna veza do poruke: 688
3.12.2012 13:00:22   
daca77
koalice, zao mi je, ali glavu gore i naredni pokusaj mora uspetiuser posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 689
3.12.2012 13:13:46   
mala_82
Koalice bas mi je zao user posted image bas sam verovala da ce tebi uspeti ali glavu gore znam kako ti je...
Sledeci put sigurno uspeva...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 690
3.12.2012 13:19:13   
mala_82
Endzi hsg je pozeljan ali posto svakako ides kod njih uskoro sve ce ti reci na razgovoru
Pozzz

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 691
3.12.2012 13:57:28   
imperial
Joj koalice bas mi je zaouser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 692
3.12.2012 13:59:08   
endzi78
Pa nista konkretno sa njiim je sve uredu ja sam operisala pre 8 meseci polip na materici i receno mi je da imam mikrocisticnni mada stvaram folikule  neko kaze da su policisticni neko da su microcisticni nemamem  pojma vise bas sam se namucilia, posto mi je 22 dan ciklusa kad budem na razgovoru da li da odradim pre toga hormone i na koji dan

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 693
3.12.2012 15:05:31   
lalojedac
koalo reci su suvisne,izbaci to iz sebe na nacin na koji ti odgovara,a onda izbroj do 10,duboko udahni i onda ces znati sta dalje. zelim ti svako dobro i brzo lepu vest!

(odgovor članu endzi78)
Direktna veza do poruke: 694
3.12.2012 15:54:10   
mirjanam
pa hormoni se rade 2-3 dana ciklusa.bilo bi dobro da imas bar hormone,meni su to trazili da odradim za razgovor.ti bolje sacekaj oni ce da ti kazu sta da radis pa od prvog dana da pocnes da radis analize

(odgovor članu endzi78)
Direktna veza do poruke: 695
3.12.2012 17:32:09   
mirjanam
endzi poslala sam ti ppuser posted image

(odgovor članu endzi78)
Direktna veza do poruke: 696
3.12.2012 19:57:10   
moja ciklama
Koalice, kad se život promeni i postene teži, ti se promeni i potani jača!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 697
3.12.2012 20:11:32   
Verolina

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Koalice, kad se život promeni i postene teži, ti se promeni i potani jača!

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 698
3.12.2012 21:35:20   
razdragana
koalica mnogo mi je zao a bas sam ubedjena bila da ti je uspelo,ali nemoj da ocajavas bice user posted image sad se malo odmori pa na leto u nove radne pobede.Jesi se cula sa nadjom kako je kod nje ja joj pustila poruku ali nema je da odgovori?

Direktna veza do poruke: 699
3.12.2012 22:03:50   
koalica72
Devojke, sa vama je sve lakše, pa i ovaj neuspeh. Čini mi se da sam sasvim ok i spremna za dalje. Nadam se da me neće kasnije stići. Brine me moj amh. Pre ovog pokušaja bio je 0,58, blizu donje granice, pa razmišljam šta će biti posle ovih 6 ćelija. Ostalo je ok, kao i spermogram mm, pa ko zna, možda i iz domaće radinosti nešto ispadne??!? Ha,ha, baš sam optimista u ovom teškom trnutku! Ni Nađa, nažalost, nije uspela.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

Anketa

Koje od ovih?
sduca

Dušan (23%)

Igor (16%)

Tadija (14%)

Stefan (23%)

Damjan (21%)

Arsenije (4%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here