Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.11.2012 16:59:23
|
|
|
|
Meisje
|
Koalice odlicno da je sve proslo tako i da si prezadovoljan,sad uzivaj i mazi svoje bebice
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.11.2012 18:06:23
|
|
|
|
moja ciklama
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.11.2012 8:22:53
|
|
|
|
lalojedac
|
koalice navijam draga!!!! nadja kako je bilo?? mi jos 3 nedelje pregnila pa dolazimo na kontrolu i dalja upustva,nadam se da ce imati dosta da zamrznu,eto,nisam ni znala da ce to ovoliko trajati,jos od avgusta prima inekcije i zamrzavaju po malo,tj.sve sto nadju,e sad prvo su rekli da je ovo zadnja tura a kad smo otisli oni mu ukljuce novu terapiju jer im trebaju dodatna zamrzavanja? puno srece svima!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.11.2012 11:18:45
|
|
|
|
koalica72
|
Hvala svima na podršci. Ja nešto samo spavam, kao omamljena. Ustanem do wc i do tv-a i opet nazad u krevet. Pročitam 10 strana knjige i zaspim. Cirkus! Mala kako si ti juče prošla? Lalo, jedna devojka mi je na klinici ispričala kako je suprug primao terapiju, zamrzavali, a onda ipak njenu ćeliju, iz nestimulisanog ciklusa oplodili svežim, našli u uzorku od tog dana.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.11.2012 13:30:52
|
|
|
|
mala_82
|
Koalice samo lezi i uzivaj Meni juce doktor radio UZ kaze sve super nastavljam mikroginon do 25.11 od sinoc sam pocela i sa diferalinom po jedna boca uvece kada dobijem treceg dana idem u Leskovac a da preporucio mi je i vitamine femibion. Sta je sa Nadjom???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.11.2012 15:18:39
|
|
|
|
koalica72
|
Femibion sam i ja pila,a sada pijem folnu 2x1. Kažu ili folna ili femibion, femibion je najjeftiniji na klinici 800 din. Nadja je ok, vratili su joj kao i meni 3 osmoćelijska. Ona je revoltirana onim postovima napustila forum.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.11.2012 16:24:53
|
|
|
|
lalojedac
|
koalice zar i toga ima?mislim na te sveze,hm...to mi nije palo na pamet...a ti nam samo spavkaj to je normalno u trudnoci,jer ti sad jesi trudna a ja ti zelim od sveg srca da sve tri bebice budu tu 9 meseci a onda u tvom narucju,isto zelim i nadji,a nisam u toku,sto je ljuta???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.11.2012 21:43:39
|
|
|
|
razdragana
|
mala koje ti rekao vitamine da pijes?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.11.2012 23:14:03
|
|
|
|
mala_82
|
Razdragana Femibion 1 to je kompleks vitamina sa folnom kiselinom. Koalice uzivaj sa svojim i dace Bog da sve tri ostanu...i javljaj kako si i kako se osecas Znam za Nadju i njoj zelim da budu dobro...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.11.2012 20:06:44
|
|
|
|
koalica72
|
Lalo, nisam baš nešto upućena jer nisam imala takvih problema, samo sam prenela ono što sam čula, doslovno. A Nadja je poludela zbog nekih glupih postova, insinuacija da se ćelije, embrioni, tj sve mi zloupotrebljavamo. Sve to veče pred njen ET. I mene su poprilično iznervirali, ali samo trenutno.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.11.2012 20:12:12
|
|
|
|
Meisje
|
Pa je l Nadja stvarno nece vise da se vrati?? E stvarno bzv... Navijam za tebe i nje jako,pustite druge sta pisu,ovo je javan forum moze svako da pise sta hoce dokle god ne lrsi pravila...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.11.2012 14:27:01
|
|
|
|
mala_82
|
Koalice kako si ???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.11.2012 18:03:42
|
|
|
|
natanik
|
cao zene ja sam oovde nova na zalost sa istim problemima kao ivi tri godine smo u braku i nikako da dobijemo bebu muci nas za sad oligospermija i ko zna sta jos - mene su zapostavili a suprugu daju razne lekove i za sad nista posle svih razmisljanja zahvaljujuci vasim iskustvima odlucili smo se da odemo u spebo !
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.11.2012 18:07:03
|
|
|
|
imperial
|
Dobrodošla Natanik,puno sreće ....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.11.2012 20:25:02
|
|
|
|
razdragana
|
natanik dobro dosla i da se zadrzis sto manje na ovoj strani da predjes na ono veseliju za trudnice.mogu ti reci da se neces pokajati sto si resili da idete za Le jel ste zakazali? tamo su svi divni i recice ti sve otvoreno sta je najbolje za vas problem.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.11.2012 20:26:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Natanik dobrodošla, puno sreće
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.11.2012 20:29:57
|
|
|
|
razdragana
|
koalice kako si,jel osecas neke promene kad ti je beta?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.11.2012 21:38:40
|
|
|
|
koalica72
|
Razdragana, ne osećam ništa posebno. Malo sam malaksala i pospana, ali to je jer nisam još izlazila i šetala. I leđa bole od ležanja, nisam navikla. Beta za desetak dana, naredni ponedeljak.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.11.2012 22:08:18
|
|
|
|
dunja RR
|
koalice, kako Stokjković preporučuje mirovanje, mislim tempo, kada šetati, kada raditi itd?
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 24.11.2012 0:07:32
|
|
|
|
mala_82
|
Natanik dobro dosla videces da nisi pogrsila sto si izabrala Leskovac ceo tim je skroz super... Koalice ma neka bole ledja samo ti leskari i uzivaj sve za
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 24.11.2012 9:16:17
|
|
|
|
koalica72
|
Dunja, na otpusnoj listi piše: pojačan režim odmora, bolovanje. Usmeni savet je 72 sata mirovanja, a posle sve lagano, kako ti organizam traži. Mala, nšta nije teško za sveti cilj :). Kada ti ideš u Le? Jesi li našla smeštaj?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 24.11.2012 9:56:34
|
|
|
|
mirjanam
|
cao svima!evo i ja vam se prikljucujem u ovoj temi,15 decembra idemo na razgovor sa dr.stojkovicem.pratim vec neko vreme sta se ovde desava i navijam za koalicu i visoku betu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 24.11.2012 11:20:27
|
|
|
|
imperial
|
mirjanam dobrodošla,puno sreće
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 24.11.2012 13:52:36
|
|
|
|
mala_82
|
Mirjanam dobro dosla i srecno... Koalice ja pijem mikroginon jos sutra od ponedeljka u narednih sedam dana ocekujem treci dan sam kod njih pa cu tada da vidim za smestaj sta cu i kako cu Nadja mi je dala broj stana gde je ona bila a i na klinici su mi rekli da ce mi dati jos neki broj tako da cu tada da vidim,inace sam pocela i da se bockam i super mi je...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 24.11.2012 14:50:40
|
|
|
|
mirjanam
|
hvala na dobrodoslici,posto nemam bas sa nekim da pricam o ovome dobro ce mi doci da se sa vama malo druzim.radila sam Hsg u frontu,oktobra i skoro da je neprohodan levi jajovod[desni mi je odstranjen prilikom vanmatericne]i njihovo misljenje je da bi vto bila najbolja opcija tako da smo mi vec poceli sa nekim analizama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Ime za dečakaAdminKoje vam se ime više svidja:Danijel (
5%)
Martin (
6%)
Filip (
33%)
Damjan (
52%)
Marin (
4%)
Ukupan broj glasova: 129Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!