Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.11.2012 15:45:05
|
|
|
|
mala_82
|
Koalice ,gde si nasla smestaj?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.11.2012 17:41:22
|
|
|
|
nadjaa
|
bila sam oko osam, da takva guzva je svakog dana.Ja cu svoje rezultate videti sutra, folikuli rastu i ima ih bas dosta samo me nervira glupi endometrijum, bio je 6mm danas isto gde si se smestila, ides sutra???a kako nisu imali lepe vesti, kako znas???
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.11.2012 18:18:18
|
|
|
|
razdragana
|
nadjaa jel si pila neke vitamine pred pocetak stimulacije,sta savetuje doktor jel meni nije sesta rekla vise nista uz kontraceptive da pijem a tek 24 decembra idem kod njih,jel si nesto menjala pred postupak?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.11.2012 21:06:41
|
|
|
|
koalica72
|
Ne brini, srediće se. Endometrijum raste do transvera. Meni je danas bio 5,5mm. Dr ga nije komentarisao. Ovi parovi su išli kod profesora na razgovor i vraćali se vidno razočarani. Mislim da nije bilo embriona. Smestila sam se kod prijatelja pored klinike. Fino mi je. Kad ideš sutra?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.11.2012 22:44:04
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja ma sve ce to bisti ok samo pozitivne misli do uzivaj!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.11.2012 9:52:31
|
|
|
|
Bebana17
|
Nadja, a sto ti lekar ne prepise nesto za debljanje endometrijuma? Znam da neke od zena u toku stimulacije dobijaju estrofem da piju zbog tankog endometrijuma, mada, svaka stimulacija je različita, ali pitaj ih, pa to je tvoje pravo da čuješ šta će da kaže. Reci da se brineš zbog tankog endometrijuma.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.11.2012 15:58:11
|
|
|
|
koalica72
|
Nadjaa, kakva je danas situacija?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.11.2012 20:45:47
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Nadja, a sto ti lekar ne prepise nesto za debljanje endometrijuma? Znam da neke od zena u toku stimulacije dobijaju estrofem da piju zbog tankog endometrijuma, mada, svaka stimulacija je različita, ali pitaj ih, pa to je tvoje pravo da čuješ šta će da kaže. Reci da se brineš zbog tankog endometrijuma. Ma odmah sam odreagovala cim sam videla da je 7. i 10. dana isti,danas je 7.5, folikuli porasli vreme je za stop ali dr. kaze da bi bilo idealno da nam hormoni dozvole da sacekamo jos jedan dan, tako da smo cekali rezultate krvi do jedan i srecom javili su mi da je stop sutra uvece.Koalice, kako je bilo kod tebe???
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.11.2012 20:49:57
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: razdragana nadjaa jel si pila neke vitamine pred pocetak stimulacije,sta savetuje doktor jel meni nije sesta rekla vise nista uz kontraceptive da pijem a tek 24 decembra idem kod njih,jel si nesto menjala pred postupak? Ja sam jos u avgustu krenula da pijem FEMIBION, coenzim q10 i maticni mlec. Neko je pitao za krvnu sliku,radili su mi juce!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.11.2012 21:03:28
|
|
|
|
koalica72
|
Ja sam danas samo terapiju primila. Sutra kontrola. Kako sam sve do sada "prepisivala" od tebe nadjaa, ne bi me iznenadilo da ću i ja 'kati da mi se endometriju ugoji :)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.11.2012 21:11:31
|
|
|
|
nadjaa
|
nemoj ovo da prepisujes, neka tvoj endometrijum sutra bude mali debeljuca
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.11.2012 22:48:22
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja zene ja mozda u ponedeljak sretnem neku od vas Koalice samo napred i za tebe .
< Poruku je uredio mala_82 -- 12.11.2012 22:49:31 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.11.2012 11:15:26
|
|
|
|
koalica72
|
Nadjaa, definitivno sam i ovo prepisala. Folikuli super napreduju, ali endometrijum tanak. Po svemu sudeći lep, troslojan, ali tanak. Rekoše mi da dam po pivu, nije ni to loše. Može da se desi da sutra primam stop. Sutra ujutru opet kontrola uz i 2 hormona.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.11.2012 11:59:17
|
|
|
|
moja ciklama
|
koalice72, središti deo ananasa je dobar za debljanje endometrijuma! Probaj, Srećno!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.11.2012 12:18:17
|
|
|
|
moja ciklama
|
središnji*
< Poruku je uredio moja ciklama -- 13.11.2012 12:21:28 >
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.11.2012 14:04:10
|
|
|
|
koalica72
|
Čula sam ciklamice za ananas, ali ni ovo pivce nije loše, a tek što opušta:)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.11.2012 14:05:59
|
|
|
|
daca77
|
A sredisnji deo je drvenasti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.11.2012 20:23:53
|
|
|
|
nadjaa
|
E,dobro, sad kad budem ubacila tri emrioncica i to ima da prepises Moj danas 9mm, ja sam ovih dana jela ananas i brazilski orah, da li je to pomoglo ili ne iskreno, nemam pojma. Veceras stop. Inace, mm. i ja ovih dana uzivamo za sve pare. Skitamo po ceo dan, stigli cak do Vlasinskog jezera a klopa u LE.......mmmmm......Koalice,nas dve bi mogle da popijemo kaficu sutra????
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.11.2012 21:05:14
|
|
|
|
koalica72
|
Nego kako Nadjaa:), kad prepisujem da prepisujem do kraja. Samo što sam se ja ipak odlučila za pivo i čvrsto verujem da će ubuciti endometrijum. Inače se po čitav dan družim sa svojim domaćinima koji su u svakom smislu super. Danas sam malo šetkala po gradu. Kafica je super predlog. Čekam instrukcije.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.11.2012 10:30:29
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja kako si sta se desava jesi dobila stop???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.11.2012 17:07:34
|
|
|
|
lalojedac
|
drzim vam palceve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.11.2012 21:32:08
|
|
|
|
gradinar
|
Koalice i Nadja, samo napred! Javljate sve. Tijana, cestitam! A, posebnu podrsku pruzam Malini, mojoj vrsnjakinji, borcu! Jedva cekam novosti i kod nje u novoj godini. Meni su pomerili program. Verovatno cu tek od kraja novembra da pocnem sa kontracepcijom, ocekujem ciklus 28.11. Nadam se da cu se uklopiti za januar. Citam i da su mnoge od vas krenule sa nekim vitaminima i dodacima ishrani i ranije. Osim folne kiseline, ne uzimam nista drugo. A, sto je najvaznije, u subotu sam poslednju cigaretu zapalila, 4 dana bez duvana Malo radim neke vezbe, pilates. Ne znam ni sama vise sta cu. Ako neko moze da mi preporuci jos nesto za imunitet i pripreme pre odlaska u Le, kako za mene, tako i za supruga, bila bih veoma zahvalna. Imam utisak kao da se spremam na olimpijadu, samo ne za medalju vec za Veliki pozdrav svima!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.11.2012 13:15:27
|
|
|
|
koalica72
|
Nadjaa, šta radiš? Kako je bilo? Javi seeeeee
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.11.2012 14:05:55
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja zeno gde si sta se desava pisi nam???? Koalice kako tvoj endometrijum???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.11.2012 14:17:23
|
|
|
|
koalica72
|
E mala, i ja se pitam šta je sa nadjom. Moj endometrijum se i juče nije proslavio, ali sam sinoć primila stop i punkcija je sutra u 8 i 30. Juče sam dala po pivu i šetnji, pa se nadam da će se udebljati. I na prošloj vto je bilo tako, a na dan transvera ok, 9,5mm.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za decakapejičinPomozite da se odlucimo Sergej (
22%)
Marko (
14%)
Petar (
25%)
Viktor (
19%)
Vanja (
21%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!