|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
7.11.2012 15:37:56   
Meisje
Tijana cestitam,da bude laka i lepa trudnocauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 526
7.11.2012 15:39:57   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: razdragana

drustvo jutros stiglauser posted image zvala Le.i pocinjem sa mikroginonom petog dana ciklusa i pijem do 5 januara naravno imam prekid od sedam dana mozel mi neko reci sta dalje jel se odmah nastavlja sa stimulacijom ili ima neka pauza jel se prvi put susrecem sa ovim stvarima a inace rekli su mi da u januaru radimo vto?

Razdragana, srecno!!!! Pa verovatno ces malo pre petog januara krenuti sa Diferelinom(mozda i ne ali to ce ti reci na kontrolnom Uz.)Od 5. cekasuser posted image i drugog ili trceg dana ciklusa ides na UZ., dajes krv za hormone i kreces sa stimulacijom. Od 7. dana ciklusa trbalo bi da budes u LE.Odprilike to tako izgleda ali svaka zena je prica za sebe. Sve najbolje!!user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 527
7.11.2012 17:00:58   
razdragana
nadjaa hvala na odgovoru meni je zakazan ulta zvuk za 24 decembar a rekli mi da pijem mikroginon do 5 januara,jel moze da se pocne terapija dok se piju jos tablete ili ce da prekinu tablete a da pocnu sa stimulacijom?sta ako meni stigne user posted image pre 5 januara posto mi je ciklus dvadesetog-dvadeset drugog dana tako da bi se sve to pomerilo do 5 januara?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 528
7.11.2012 18:27:26   
nadjaa
moguce je da ti daju diferelin kad budes otisla 24.,sa njim se bockas svako vece do kraja stimulacije,a user posted image ako stigne pre 5. se racuna kao lazni ciklus, ono sto njih zanima je ciklus koji stigne kada prestanes sa lilulicama. Ides kod njih 2. ili 3. dana ciklusa i tada kreces sa stimulacijom, znaci ubacuju ti i vecernju terapiju(menopur ili nesto slicno)Ja sam ,recimo sa diferelinom krenula2. dana a menopurom 3.ali sam na kratkoj semi i koristila sam lilulice samo mesec dana.To ti je u sustini to, kao sto rekoh sve je individualno.

Direktna veza do poruke: 529
7.11.2012 18:30:34   
nadjaa
Greska, 2. ili 3. dana ti ubacuju JUTARNJU terapijuuser posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 530
7.11.2012 18:42:25   
mala_82
Tijana cestitam zelim ti lepu terudnocu user posted image user posted image user posted image
Nadja Koalice pisite obavestavajte sta se desava kod vas.
Razdragana januar ce brzo doci user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 531
7.11.2012 19:49:41   
suncica2
caos,ja sam nova ovdeuser posted image nadam se da cemo se lepo druzitiuser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 532
7.11.2012 21:01:12   
koalica72
Nadjaa, meni je ciklus nešto oskudniji, a ne znam koliko će trajati. Danas je treći dan, a skoro da sam mogla da stavljam dnevne uloške. Inače nije tako. Šta nosiš od garderobe?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 533
7.11.2012 21:34:53   
razdragana
nadjaa sta se desava u tom slucaju sto kazes da je lazni ciklus?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 534
7.11.2012 22:51:12   
mala_82
Suncice dobro nam dosla user posted image kakav problem je kod tebe u pitanju ?

Direktna veza do poruke: 535
8.11.2012 7:08:29   
koalica72
Nadjaa, sa koliko vodica rastvaraš 4 praška menopura?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 536
8.11.2012 7:58:22   
daca77
Tijana, cestitam user posted image
Nadjaa, koalica, navijam jakoo i pratim svakodnevno user posted image

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 537
8.11.2012 19:47:56   
koalica72
Nadjaa, ženo gde si? Kako je prošlo danas? Javi seeeeee!

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 538
8.11.2012 22:30:21   
mala_82
Nadja kako proslo danas pisi nam,Koalice kad ti ides kako si ti?

Direktna veza do poruke: 539
9.11.2012 9:00:59   
nadjaa
Evo me devojke,da vam podnesem izvestajuser posted image user posted image Bili juce na UZ.i sve ok. DR.jako zadovoljan kako sam reagovala na stimulaciju kaze ima puno folikula. Zato sam dobila dva dana slobodnouser posted image , sledeci UZ. u nedelju do tada mm. i ja uzivamo bas se dogovaramo da malo obidjemo okolinu LE. Koalice,sa jednom vodicom rastvaram menopur. Posle UZ juce, terapija mi je ostala ista, nista nije menjao. I da malo popljujem sebe,cisto da ne ureknem folikulcice.....pu,pu,pu......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 540
9.11.2012 9:07:21   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: razdragana

nadjaa sta se desava u tom slucaju sto kazes da je lazni ciklus?

nista, to se ne racuna, kao da ga nije ni bilo. Ti si dobila semu za mikroginon, pijes ga do5. i tu nema promene.Bez obzira da li ti daju bocke pre petog, ili krenes malo da krvaruckas,lilulice pijes do 5. i samo ciklus koji tada dobijas se racuna za pocetak stimulacije Suncice, dobro dosla....Hvala na podrsci i ostalim curama, kuckamo seuser posted image

Direktna veza do poruke: 541
9.11.2012 9:17:34   
koalica72
E, odlično nadjaa! Baš sam brinula što se ne javljaš.

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 542
9.11.2012 10:13:35   
mala_82
Nadjauser posted image user posted image user posted image i pu pu pu draga kako je u stanu jesi zadovoljna pisi pisi svaki dan

Direktna veza do poruke: 543
9.11.2012 14:10:45   
koalica72
mala82, idem u nedelju ujutru i ostajem. dobro sam, ne osećam ništa posebno. kao da mi nije ništauser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 544
9.11.2012 21:06:09   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: koalica72

mala82, idem u nedelju ujutru i ostajem. dobro sam, ne osećam ništa posebno. kao da mi nije ništauser posted image

Koalice ,pa i nije ti nista..malo ces samo da budes trudna i to je sveuser posted image user posted image user posted image E, a stan je prelep. Dvosoban,kupatilo,wc(odvojeno),kuhinja sa trpezarijicom, tv,komp.,sve cisto....extra,nas dvoje kao da smo kod kuceuser posted image Bas se nesto mislim...tako je sve do sada islo lagano i super i oko stana i pogodak sa stimulacijom, juce uz. odlican....prosto me je strah kontrole u nedelju, mislim se nesto ce da se izmalerise. Nadamo se najboljem!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 545
9.11.2012 21:27:18   
razdragana
nadjaa gde si odsela pusti mi p.p broj telefona jel trebace i meni za januar smestaj i koja je cena dnevnog smestaja.srecno u postupku i da nam se vratis bar sa user posted image user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 546
9.11.2012 21:28:44   
razdragana
sutra krecem sa mikroginonom pa mi recite kad je ga najbolje piti?

Direktna veza do poruke: 547
9.11.2012 22:02:59   
nadjaa
Ja sam sebi organizovala da ga pijem oko 14h, jer je to vreme kada sam kuci naredna tri sata. Za slucaj da ga lose podnosim bolje da sam kod kuce.Citala sam po forumima kako moze da bude zeznut pa sam se ufurala da ce i meni da bude lose od njega, popila sam prvu lilulicu i legla u krevet cekajuci da mi se nesto desi.....lujka!user posted image Pojacan apetit je sve sto sam ja od njega osetila.Znas kakav ti je tempo zivota pa je najbolje da sama odlucis u koje vreme da ga uzimas.Saljem ti sutra tel. I srecno sa lilulicamauser posted image

Direktna veza do poruke: 548
9.11.2012 22:29:23   
mala_82
Nadja bas mi je drago samo uzivaj i user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja mikroginon pijem oko 11 meni uopste nista ne smeta samo mi se mozda malo vise jede user posted image
Koalice sa srecom i javljaj sta se desava...

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 549
11.11.2012 13:58:41   
koalica72
Drugarice moje, evo i mene. Preživela današnji uz. Dr kaže da sam dobro odreagovala, zadovoljan je. Inače je gužva danas bila strašna. Bilo je nekoliko parova za koje nisu imali lepe vesti, pa me je to rastužilo. Smestila sam se i rešila da do kraja dana odmaram i uživam. Nadjaa, u koje vreme si ti danas bila?

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

zensko ime
pahulja76

pomozite nam da odaberemo ime za nasu devojcicu

1.Andrijana (18%)

2.Marijana (11%)

3.Nina (54%)

4.Valentina (18%)

Ukupan broj glasova: 358

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here