|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
5.11.2012 9:41:04   
koalica72
stigla user posted image , sutra po terapiju!

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 501
5.11.2012 14:33:56   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: koalica72

stigla user posted image , sutra po terapiju!

srecno, pa javi kako je proslouser posted image user posted image user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 502
5.11.2012 15:18:10   
Malina KG
Devojke,mene su vratili kuci i prekinuli terapiju,nema nista od VTO za sad.
Kontracepciju mikrogigon sam pila od28.09 do 26.10
Dobila sam 30.10
Treci dan ciklusa 01.11 vadila krv i uz,sve super,puno folikula
Sedmi dan ciklusa 05.11 na ul nevalja nista,nisam reagovala na terapiju,folikuli isti kao i treceg dana
Dr Nebojsa u soku,ne zna sta se desilo,kaze retka pojava i uglavnom kod starijih zena
Inace primila sam 17 Diferelina u ruku i 4 Gonala u stomak stim da jedan nisam dobro dala pa racunam da sam primila 3
sledecu vto tek da radim u februaru
nadam se da niko nije imao slican problem ali ako bilo sta znate o ovom mom slucaju,napisite..ne znam sta da radim da do toga ne dodje opet.
do sada sam radila milion ispitivanja i uvek je sve bilo super tako da sam van sebe i ceo dan me boli glava.

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 503
5.11.2012 15:24:10   
koalica72
Užasno! A koliko ti godina imaš Malina?

(odgovor članu Malina KG)
Direktna veza do poruke: 504
5.11.2012 15:28:15   
nadjaa
Malina....nemas pojma kako mi je zao. To je ,nazalost rizik u koji se upusta svaka od nas, niko nezna kako cemo da odreagujemo na stimulaciju.Ako ima neceg dobro u ovome to je da ce sledeci put znati kako da te stimulisu,da isprave sto nije bilo dobro i samim tim imas i vecih sansi za user posted image user posted image . Nemoj mnogo da se brines, februar nije daleko.Samo napred!

Direktna veza do poruke: 505
5.11.2012 15:37:28   
koalica72
znam za slučajeve gde su prekidali stimulaciju zbog cisti, hiperstimulacije, virusa..., ali za takav slučaj nisam čula.

Direktna veza do poruke: 506
5.11.2012 15:41:27   
koalica72
Ali što kaže nadja, u svakom zlu ima nešto dobro. Sledeći put će znati kako da odrede stimulaciju i sve će biti bolj!

Direktna veza do poruke: 507
5.11.2012 16:34:33   
Malina KG
Hvala na podrsci..za par dana punim 33 god.Stvarno sam zatecena situacijom jer sam do sada bila u ubedjenju da sam zdrava ko dren pa ne znam sta je poslo naopako.Videlo se da i doktor nema pojma sta je bilo, sto je iskreno i priznao.Sledeci put probace drugu terapiju.

Direktna veza do poruke: 508
5.11.2012 16:38:10   
Malina KG
Inace,danas je bila velika guzva,milion zena svih godina..strasno je koliko ljudi muci ovaj problem..u mom malom kolektivu nas troje se leci..mogla bi drzava da nas pogleda malo bolje

Direktna veza do poruke: 509
5.11.2012 16:54:45   
nadjaa
Nemoj nista da se brines, ti i jesi zdrava,jednostavno si tako odreagovala ili bolje receno, nisi odreagovala.Desava se to,kod nekih zena se vide folikuli a kad se odradi punkcija oni prazni, pa opet se sve obustavlja.Zato je bolje sto je kod tebe to ovde prekinuto i veruj mi, sledeci put si u velikoj prednosti jer ce tacno znati kako da te stimulisu.

Direktna veza do poruke: 510
5.11.2012 17:31:05   
koalica72
I ja sam u šoku koliko parova ima ovakve probleme. Gužve su svuda. Malina, nema posustajanja! Doktor je verovatno bio ubeđen u tvoje dobro stanje, pa je dao preblagu stimulaciju.

Direktna veza do poruke: 511
5.11.2012 18:01:10   
Malina KG
necu da odustanem pogotovo ne na prvu loptu...on je video 8 folikula danas ali nisu kako bi trebalo da budu a nije hteo da mi pojacava dozu jer nije bio siguran u uspeh,dugo je razmisljao sta da radimo..inace meni je bilo cudno kako to da sam imala m.3 dana pa mi je prestalo dva dana pa sam opet dobila,skroz konfuzno
bilo kako bilo,nemojte da vas moja prica obeshrabri,znam par koji ima dve devojcice 8 i 3 godine,obe rodjene vto i obe iz prvog putauser posted image

Direktna veza do poruke: 512
5.11.2012 20:27:41   
mala_82
Malina stvarno mi je zao, ali glavu gore sve cemo mi uspeti u ostvarenju naseg sna i sve cemo docekati nase user posted image user posted image a to sto se tice parova u mom okruzenju znam njih 5 koji imaju problem a kao sto sam rekla moji dobri prijatelji su dobili dve devojcice.
Koalice nek je sa srecom!

Direktna veza do poruke: 513
6.11.2012 15:21:10   
koalica72
Hvala ti mala82. Hormoni i uz su ok. Večeras prva boca:)

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 514
6.11.2012 15:50:52   
nadjaa
jel Diferelin veceras, a od sutra???? u kojoj dozi, pisi, pisi......user posted image Srecno bockanjeuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 515
6.11.2012 15:58:19   
Meisje
Malina to je jedan od rizika,ipak je vto komplikovan procesuser posted image
Bas mi je zao,nadam se da ce u februaru biti dobitno,valjda su doktori izvukli neku pouku sta i kako za sl putuser posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 516
6.11.2012 20:09:55   
koalica72
Večeras diferelin 0,1, a sutra menopur 300 ujutru i opet diferelin uveče, sve u ruku. Od nedelje sam u Le. Ja sam u nekom filmu kao da se ne radi o meni nego o nekom drugom.user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 517
6.11.2012 20:28:44   
nadjaa
Konfuzija ,totalna....a ja se nesto mislim,cime li se bockam,raspolozenje extra samo se nesto cerimuser posted image user posted image user posted image ps.imamo istu terapijuuser posted image

Direktna veza do poruke: 518
6.11.2012 23:56:55   
razdragana
drustvo jutros stiglauser posted image zvala Le.i pocinjem sa mikroginonom petog dana ciklusa i pijem do 5 januara naravno imam prekid od sedam dana mozel mi neko reci sta dalje jel se odmah nastavlja sa stimulacijom ili ima neka pauza jel se prvi put susrecem sa ovim stvarima a inace rekli su mi da u januaru radimo vto?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 519
7.11.2012 8:54:59   
koalica72
kod nas sve istouser posted image . Još da bude isto, recimo user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 520
7.11.2012 9:04:18   
koalica72
Razdragana, uradiće ti kontrolni uz, hormone i ako je sve ok, a bićeuser posted image , krećeš sa stimulacijom. Uglavnom je tako.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 521
7.11.2012 10:45:35   
mala_82
Nadja Koalice kad ste u LE i kako napreduje bockanje

Direktna veza do poruke: 522
7.11.2012 11:46:05   
Tijana8
bila sam u leskovcu pocetkom oktobra na vto. primala terapije...sve je bilo ok. na punkciji imala samo tri jajne celije, bio je iznenadjen doktor jer je to malo a ja mlada, nisam dobro odreagovala na terapiju. od 3 jajne celije jedna otpala u startu, jedna nije oplodjena a treca oplodjena cetvorocelijska (kaze doktor a klase) i vracena drugi dan. iii uspelo trudna sam user posted image . malo smo bili skepticni tih dana u iscekovanju jer smo citali sve, nekome nije uspelo ni sa dva ili tri embriona a eto nama je sa jednim. srecno svima!

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 523
7.11.2012 11:56:34   
koalica72
Tijana divno, lepe vesti, čestitam od srcauser posted image ! Ja se bockam od juče, u ruku, malo pecka, ništa strašno i ništa teško za user posted image . u Le Ću biti od nedelje.

(odgovor članu Tijana8)
Direktna veza do poruke: 524
7.11.2012 15:29:58   
nadjaa
Tijana8, cestitam,zelim ti laku i skolsku trudnocuuser posted image user posted image user posted image Ja se bockam vec cetiri dana, super se osecam, jedino sto mi se malo produzio ciklus, danas sesti dan i jos malo krvaruckam.Koalice,kakav je tvoj ciklus sada, jel nesto drugaciji ili kao i ranije????Drustvo, ja se pakujem,ranom zorom krecemo za LE.,nadamo se najboljem.Sve vas ljubim pa se kuckamouser posted image

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

koje ime je lepse
pisuljica

Helena (60%)

Sofija (40%)

Ukupan broj glasova: 104

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here