|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
1.11.2012 22:54:32   
imperial
Malina KG,puno sreće,piši nam kako se osećaš,gde si našla smeštaj i sve što misliš da treba da znamo,kako teče postupak,sve najboljeuser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 476
2.11.2012 9:36:30   
nadjaa
Malina,srecnouser posted image Carobnice, pustila sam ti pp.,jel stigla???

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 477
2.11.2012 10:26:53   
koalica72
Nadjaa, hvala na dobrodošlici i ja verujem u novembaruser posted image . Juče sam završila sa kontracepcijom i čekam user posted image , a onda drugi dan krećem sa stimulacijom.
Čarobnice, čestitam od sveg srca user posted image ,. Želim ti da budeš lepa i vesela user posted image . Lepe vesti vraćaju nadu!

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 478
2.11.2012 10:59:59   
daca77
Malina, puno sreceuser posted image
Koalica72, koliko si cekala pre uzimanja kontracepcije? I koliko si je pila?

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 479
2.11.2012 11:22:10   
mala_82
Malina gde ces biti smestena ako je neki privatni smestaj posalji mi kontakt u p.p.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 480
2.11.2012 11:27:17   
koalica72
Bila sam na konsultacijama kod profesora u junu, čekala do jula da se srede hormoni od predhodne vto i onda odradila analize, poslala ih faksom i onda se telefonski dogovorila da sa kontracepcijom krenem u septembru 5-og dana ciklusa. Pila sam je do juče. U međuvremenu sam 26.10. bila na kontroli, ultrazvuk i dogovor da sa stimulacijo krećemo od drugog d.c. Kakva je situacija kod tebe Daco?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 481
2.11.2012 12:07:03   
daca77
Nikakva, dragauser posted image
Posto sam njihov pacijent, na osnovu svih rezultata maja meseca predlozili su mi da sacekam sa VTO do oktobra, novembra, jer su bas bili protiv...dodje i novembar, tako da ce sigurno i sami predloziti VTO.user posted image
Posto sam iz Nisa, nadam se da cu putovati i da mi nece biti potreban smestaj u Le.

Direktna veza do poruke: 482
2.11.2012 13:02:15   
nadjaa
Koalice,ti i ja na nekoj slicnoj semi. Ja dobila danas, sutra ranom zorom LE.pocinjem sa bockanjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 483
2.11.2012 13:46:48   
mala_82
Devojke dal su Vama trazili pred VTO analize krvi i urina ???

< Poruku je uredio mala_82 -- 2.11.2012 13:47:55 >

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 484
2.11.2012 14:07:45   
koalica72
Super Nadja, mi smo zajedno u akciji,. dan, dva razlike, nije ništa. i onda nam deca zajedno slave rođendaneuser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 485
2.11.2012 14:14:51   
nadjaa
hahaha.....svidja mi seuser posted image user posted image user posted image user posted image ma kad rodimo pouser posted image user posted image user posted image ima obdaniste da pravimouser posted image

Direktna veza do poruke: 486
2.11.2012 14:16:51   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: mala_82

Devojke dal su Vama trazili pred VTO analize krvi i urina ???

meni jos nisu, a vidim da neki lekari traze i nalaz interniste. bas sam i ja razmisljala user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 487
2.11.2012 14:30:06   
mala_82
Ja danas cisto zbog sebe proveravala urin i krvnu sliku pa sam zakacila neku bakteriju a decembar je blizu user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 488
2.11.2012 14:49:51   
nadjaa
leci to, proveri i briseve. Kod mene u junu brisevi cisti , u oktobru bakterije,poludela sam. Pila sam antibiotike do pre par dana mada dr. u LE. kaze da to nije nista opasno. Mislim da i kod tebe nije opasno ali imas vremena da ocistis.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 489
2.11.2012 16:43:18   
mala_82
Moram idem u ponedeljak kod moje dr da vidim sta ce da mi kaze

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 490
3.11.2012 9:15:03   
koalica72
nadjaa, javi kako je prošlo danas. kod nas dve izgleda sve istouser posted image . i kod mene su u julu brisevi bili ok, a pre 10-ak dana bakterija. uzela sam terapiju, a dr rekao da nije ništa strašno i da ne treba ni da ponavljam bris nakon terapije.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 491
4.11.2012 8:49:40   
nadjaa
pa, zene, ja krenula sa bockanjem. Sinoc pao prvi Diferelin a danas krecem i sa Menopurom(300 ij....ufff) Sto se tice smestaja, nismo jos nista rezervisali,uzela sam vizitke pa cu zvati sutra.U sustini, ono sto je malo pristupacnije(sto se cene tice)blago receno, ne lici ni na sta. Tako da ,drage moje, mene jos uvek glava boli od cinjenice da ce i za smestaj da ode oko 500 evrica, ali zvacu i sutra neke hotelcice pa cemo videti. Ako nekoga zanima ,konkretno, sta sam gledala i koje su cene, pitajte.Za zene koje planiraju da budu same tih par dana ,bez muzeva, ima soba u okolini, upoznala sam dve jako finr gospodje pa mogu i tu da vam pomognem.

Direktna veza do poruke: 492
4.11.2012 10:51:54   
Bebana17
Nadja, za bockanje user posted image , neka sve ide dobro, pa da ostanes user posted image sa user posted image user posted image .
Bas je skup smestaj, 500 evra....

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 493
4.11.2012 15:40:45   
koalica72
Nadja, jesu li ti juce radili i uz, ili si samo dobila terapiju? Od kada si ti u Le?

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 494
4.11.2012 16:20:57   
mala_82
Nadja jesu li ti rekli jos nesto bitno, dal trebas da radis neke analize jos? I user posted image za boce

Direktna veza do poruke: 495
4.11.2012 16:37:32   
17 joka
puno srece svima od user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 496
4.11.2012 18:01:58   
nadjaa
juce dala krv za hormone i radila UZ,dobila terapiju i u LE.sam od cetvrtka. Tada ce mi opet vaditi krv, UZ.a dalja stimulacija zavisi od rezultata.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 497
4.11.2012 18:04:45   
nadjaa
i da, malocas zvala zena ,iznajmice nam ceo stan za 1500. din.dnevno. Krenulo jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 498
4.11.2012 19:30:45   
mala_82
Nadja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 499
4.11.2012 21:59:22   
lalojedac
carobnice pa to je divno,cestitam tiuser posted image user posted image ajde vuci nas trudnjacouser posted image
nadja puno srece,mi smp primili prvi pregnil,jos 5 komada pa idemo u Le a to pada za 5 nedeljauser posted image ...kako sporo ide,joj...prvi put smo bili jos u julu...user posted image a meni nisu ni uz uradili,fokusirali se na muza i mene ne pipaju kao da sam zaraznauser posted image ..hvala Bogu pa bice sve dobrouser posted image
svima vam zelim puno srece i user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Masha, Tara ili Hana?
pisuljica

Pomagajte!

Masha (36%)

Tara (24%)

Hana (40%)

Ukupan broj glasova: 157

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here