Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.10.2012 10:08:11
|
|
|
|
nadjaa
|
Uf, mrzim viruse Cuvaj se,mozda danas stigne pa za tri dana u LE. Ja juce zavrsila sa lilulicama,cekam
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.10.2012 21:42:49
|
|
|
|
Malina KG
|
U pravu si,danas stigla ..u cetvrtak ujutru idem u Le na ultrazvuk i da vadim hormone...izvinite ako sam dosadna ali ovde se osecam kao da pisem dnevnik pa mi lakse...javljajte i vi sta se desava kod vas..pozz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 10:49:30
|
|
|
|
koalica72
|
zdravo svima! ja sam još jedna od onih koje su u novembru u Leskovcu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 15:03:37
|
|
|
|
carobnica0311
|
Zdravo lepotice! Evo mene posle 14 dana ilegale da vas obradujem, 14 dan posle ET beta je 714!!!!Nisam videla rezultat, samo su mi javili telefonom pa jos uvek ne verujem. Na ultrazvuk sutra, da vidim koliko ima.Morala sam da podelim ove lepe vesti sa vama.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 15:03:48
|
|
|
|
nadjaa
|
Dobrodosla,Koaloce i neka nam novembar u LE.donese
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 15:07:42
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: carobnica0311 Zdravo lepotice! Evo mene posle 14 dana ilegale da vas obradujem, 14 dan posle ET beta je 714!!!!Nisam videla rezultat, samo su mi javili telefonom pa jos uvek ne verujem. Na ultrazvuk sutra, da vidim koliko ima.Morala sam da podelim ove lepe vesti sa vama. Ej,Carobnice....cestitam Uzivaj sada pa kad malo dodjes sebi pisi nam kako si se ponasala posle ET. Da se radujemo jos malo
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 16:27:07
|
|
|
|
imperial
|
Bravo carobnice,uzivaj sada ,jel se meni cini ili je krenulo kako treba,trudnice sa svih strana,blago nama ,ajde vucite nas sve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 17:42:16
|
|
|
|
carobnica0311
|
Nadjaa, meni je 1 koleginica koja je radila IVF rekla da potpuno mirujem do bete. Doduse, ona je betu radila 7.dana a ja 14. I tako sam ti ja potuno mirovala svih 14 dana. Naoruzala se vlaznim maramicama, nisam se ni kupala To mi je najteze palo ali sve za .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 17:57:57
|
|
|
|
Malina KG
|
CESTITAM carobne vesti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 18:01:46
|
|
|
|
Malina KG
|
Sugradjanko Imperial kada vi radite VTO
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 18:24:20
|
|
|
|
imperial
|
Nadam se da ćemo za jedno mesec dva krenuti sa pripremama pa kad sve prikupimo,eto nadam se oko nove godine
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 22:28:09
|
|
|
|
mala_82
|
Cao svima ja sam neko ko je trebao da bude u novembru u Leskovcu, ali mi je zakasnila dva dana pa se nisam uklopila u semu tako da sam pomerena za decembar... Cestitam svima na
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.10.2012 22:57:37
|
|
|
|
imperial
|
Dobrodošla mala 82 i nek ti je uspešan VTO postupak,jel imate neki problem konkretno ili ...?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 8:43:24
|
|
|
|
nata11
|
Carobnica0311 divne vesti drzim ti palceve za 2 ili 3 bebe
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 9:54:13
|
|
|
|
mala_82
|
Hvala, sto je najgore od svega problem ne postoji i to je ono najgore... Da znam sta je problem pa da se baziram na njega ali radili smo 4 insiminacije i bile su bezuspsne, suprug i ja smo se odma odlucili za Leskovac jer su nasi prijatelji bili dole i njima je uspelo za kliniku smo culi sve pohvale a i razgovor sa profesorom i osobljem nam je prijao :)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 10:57:05
|
|
|
|
nadjaa
|
Dobrodosla, Mala 82 neka je sa srecom ,i decembar je blizu
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 10:59:44
|
|
|
|
erato
|
Mala, šta znači to "nisi se uklopila u šemu"? Čarobnice čestitam!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 11:19:10
|
|
|
|
mala_82
|
Ne znam kakva je sema u pitanju, znam samo da me je pitala kad sam dobila i kasd ocekujem sledecu onda je nesto racunala i rekla da se ni sa jednom semom za novembar ne uklapam, predpostavljam da se odnosi na koriscenje kontaceptivnih pilula i terapije... Ali svakako mesec dana gore dole nista ne znaci cekala sam sest godina mogu i taj mesec :) Pocela sam da pijem mikrogenon i idem kod njih 19 novembra na razgovor sa docom oko terapije :)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 11:22:11
|
|
|
|
erato
|
Možda prave tzv. grupe žena.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 11:41:52
|
|
|
|
mala_82
|
Moguce :) Zamolila bi sve koje imaju brojeve telefona za smestaj u LE da mi posalju u poruci??? Kristina84 i Carobnice videla sam vase postove i da hvalite smestaj pa bi i Vas zamolila za kontakt telefon Unapred zahvalna svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 13:03:06
|
|
|
|
carobnica0311
|
Lepotice, Hvala puno na cestitkama, vasa podrska mnogo znaci. Mala 82, poslah ti pp ali nemam pojma je li ti stigla. Javi ako nije da ti pustim ponovo. I sto je najbitnije, samo pozitivno i bice sve ok.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 13:09:52
|
|
|
|
mala_82
|
Hvala Carobnice stigla je :) Ti uzivaj svaki trenutak i pisi nam povremeno kako si :)))
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 17:32:45
|
|
|
|
Malina KG
|
od 1.sam u Le,danas sam bocela neke boce u stamak
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 17:35:00
|
|
|
|
Malina KG
|
Srecno svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.11.2012 18:25:25
|
|
|
|
mala_82
|
Srecno i tebi i samo pozitivno misli :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Vragolina ili vragolanvragolinaKOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?
RADOŠ (
15%)
VOJIN (
53%)
VLAJA (
5%)
VUKAN (
17%)
VUKOTA (
10%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!