Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 7:59:38
|
|
|
|
Verolina
|
Ivek , navijamo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 8:39:38
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha....Ed, ovo je neki Mirko
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 10:04:06
|
|
|
|
milenatea
|
zasto su mi isprekidane linije crvene?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 10:13:25
|
|
|
|
Verolina
|
Zato sto FF nije siguran u ovulaciju jer ti nije rasla tri dana uzastopce. Imas li mogucnosti (finansijskih) da za 4 dana izvadis progesteron? on je oko 700-800 din. Tako cemo tacno videti da li je O bila i kakva je bila.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 10:20:28
|
|
|
|
milenatea
|
imam Verka, videcu da odradim to. kada sam vadila dva puta hormone i 43 i 3 dc i progesteron i estradiol su mi bili na minimum minimuma. u petak cu otici i izvaditi? meni su dr utuvili u glavu da nemam ovulacije hvala ti puno videcemo sta ce biti sutra idem kod lekara. jel da mu kazem da merim bazalnu? sve jedno pristacu na IUI kad vec mogu da ne platim i da radim u Gak-u
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 10:24:17
|
|
|
|
Verolina
|
Idi na IUI. To ti je k'o purifikovani sex
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 10:26:24
|
|
|
|
milenatea
|
hvala ti dusice moja, ljubim vas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 11:31:40
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice označio ti je O mada je malo zbunjen ako i sutra i prekosutra bude visoka,onda će da udari sigurnu crtu kad je bila O. Ed baš je Mirko možda je ovaj dobitni jer je drugačiji od prethodnih,to sam upamtila što je Ivanka rekla a i Joletu je trudnički bio "drugačiji" Evo mog,mislila sam da je 15og O,ali izgleda će danas.Videćemo ovih dana
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 12:24:43
|
|
|
|
milenatea
|
udri ti veceras i sutra x. izvadicu proges u petak u subotu idem na put, i u nedelju na 18. rodjendan tako da ne zelim da umisljam da li sam il nisam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 12:52:57
|
|
|
|
daca77
|
Jole, ti si se bas ohladila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 15:26:53
|
|
|
|
Jole84
|
Jao jesam,ko zmija moraću da se bacim na mužića kasnije
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 19:49:24
|
|
|
|
Sonreir
|
I ja se nadam da ce drugaciji graf od prethodnih doneti trudnocu Jole, pod hitno zagrevanje, pokrivaj tu O ovako produvana Milenice, ima da mi kupis pivo za ovu tvoju NEPOSTOJECU O Tebi djavo ne da mira, do sada je bilo da ni nemas O a sad je jos i loseg kvaliteta Pa tebi nikad nije dosadno Ivek, to je to, sada na odmor i ti i muzic
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.12.2012 9:03:56
|
|
|
|
Sonreir
|
Jutro, meracice Evo i mene da se upisem prva od jutros I ja sam od onih sa cudnim grafom ovog meseca, ali nema veze, nikada mi se nije desavalo da mi je temp danima ista:
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.12.2012 10:03:19
|
|
|
|
daca77
|
Son, lep graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.12.2012 11:12:36
|
|
|
|
milenatea
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Milenice, ima da mi kupis pivo za ovu tvoju NEPOSTOJECU O Tebi djavo ne da mira, do sada je bilo da ni nemas O a sad je jos i loseg kvaliteta Pa tebi nikad nije dosadno son, draga, kupim sta god zelis samo moras me razumeti pored svega ovog sta imam i da imam O kvalitet je los. evo dobila sam da pijem glucophage, sada ce se popraviti kvalitet o jutros nisam merila jer sam spavala 5 sati a u medjuvremenu ustala 10 puta
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 18.12.2012 15:40:58
|
|
|
|
Sonreir
|
Vazno je da ima O, sad ces malo popraviti kvalitet i eto tebe debele Ipak je manje zlo kada treba samo malo popraviti kvalitet nego da uopste nemas O. Ne brini, mila, bice sve ok, izuguraces ti sve ovo do zelenog grafa
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 9:38:56
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo jutros mog sta sad da mislim ide li ovo na dobro il sta vec
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 9:39:55
|
|
|
|
babby
|
Ed tu ce da bude neki dobar skok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 10:17:47
|
|
|
|
milenatea
|
son draga u pravu si. sada ce glucophage odraditi svoje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 10:27:41
|
|
|
|
Verolina
|
Milena, lepo ide. U petak obavezno uradi progesteron.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 10:39:51
|
|
|
|
milenatea
|
hvala Verka, uradicu u petak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 22:38:16
|
|
|
|
Jole84
|
Mislim da mi je danas O Meračice moje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.12.2012 22:39:06
|
|
|
|
milenatea
|
supeeeeeeeer jole, onda te boli jer je O i muckaj i uzivaaaaaaaaaj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?