Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 20:41:36
|
|
|
|
milenatea
|
ok zenske, cekam do 29. a pre toga da idem da jurim lekare da nosim rezultate svoje i spermogram i pocecu da se spremam za inseminaciju. necu da lupam glavu i ubedjujem sebe da sam trudna. bolje da me iznenade
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 8:45:54
|
|
|
|
mala.bebica
|
Daco gde je testic nadam se da je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 8:58:28
|
|
|
|
daca77
|
m.bebice, nema nista od , stigla
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 9:17:13
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo jutros mog grafa temp se dooobro digla sta sad da mislim oko podne cu uraditi i lh trakice ,jel ovo znak ovulacije ili da je zavrsila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 9:20:45
|
|
|
|
Verolina
|
Ivek, ako i sutra ostane priblizna, o ti je bila juce ili prekjuce.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 9:21:16
|
|
|
|
Verolina
|
Jesi li znala da imas kasnu O?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 9:25:34
|
|
|
|
ivekpivek
|
jesam al nisam znala da mi je tako kasno mada sam prosli mj dobila 37d tako da bi bas sad trebala biti po racunici ,nadam se da sam ubola te dane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 10:05:47
|
|
|
|
milenatea
|
drzi se moja temp prosto ne mogu da verujem Ivek ,bravo za iksice Verkaaa jel kran u pripravnosti gde nam je Jolence sa njenim grafom?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 10:11:12
|
|
|
|
ivekpivek
|
trudim se milenatea ,nadam se da sam ubola il da cu ubosti ovaj mj stvarno sam vise ko luda od straha da necu ubosti danas cu opet x pa sta bude
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 10:26:39
|
|
|
|
Bebana17
|
Ivekpivek, meni izgleda da ti je juče bila ovulacija, kakav skok!? Ja o ovakvom skoku mogu samo da sanjam! Ne brini, mozes jos danas jedan x da zapečatiš posao, i da odahneš malo (a bome i tvoj muz puž)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 10:58:56
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro :) Nemam puno vremen, dolaze gosti.... Evo mog grafa.... http://postimage.org/image/7ogws5wgb/ Ja ne znam sta je ovo sto je vako nepromenjen.... Ali 'ajde, valjda ce da skoci uskoro... Ljuubac...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 12:02:32
|
|
|
|
Bebana17
|
Ed, graf ti je bas lep, miran, uzivaj i lupaj x-iće, doći će i taj skok.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 12:40:45
|
|
|
|
ivekpivek
|
radila i danas lh trakice odmah pokazalo IIcrtice i danas cu na keksanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 12:44:55
|
|
|
|
milenatea
|
ivek ne pustaj muzica
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 13:01:27
|
|
|
|
Azra82
|
Imam jedno pitanje-jutros je temperatura bila 37.1, a sada 37.5. Je li to nesto znaci?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 13:20:37
|
|
|
|
mala.bebica
|
ivek bice x danas hehe evo moj graf nesto slabo se dize ova moja T, beznadezna je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 16:32:35
|
|
|
|
EnicA88
|
moja bazalna temperatura varira kao luda jedan dan viska jedan niska pa opet visoka... prakticno je nemoguce odrediti kad se povecava... Tako da sam odustala od toga iako sve radim kako treba...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 16:40:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: EnicA88 moja bazalna temperatura varira kao luda jedan dan viska jedan niska pa opet visoka... prakticno je nemoguce odrediti kad se povecava... Tako da sam odustala od toga iako sve radim kako treba... Registruj se na sajt fertilityfriend i tamo na grafikonu upisuj svoju baz temp svaki dan i obelažavaće ti se kad ti je bila ovulacija. Tj baz temp pokaže da je ovulacija prošla, ali ako ti temp redovno raste po malo uvidećeš kad ti je otprilike O. Samo moraš redovno da je meriš i uvek u isto vreme ujutru jer u suprotnom nije validna vrednost temp. Meni je onaj mesec kad sam ostala T išla gore-dole sve vreme ali ipak bile
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 16.12.2012 16:41:51 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 19:07:29
|
|
|
|
Sonreir
|
Ivek, O ti je bila 24 ili 25dc tako da ces uskoro na ocekivani i zasluzeni odmor Nisam znala da su ti tako dugi ciklusi, mislila sam da ti je prosli samo bio duzi, ali i ovaj ce ti biti dug. Nema veze, vazno je da si ulovila O Milena, ukljucila sam stampac Tebi ce obeleziti O na 15 ili 16dc, zavisi kako ti bude rasla temp. Bas ti je u normalno vreme O, sredinom ciklusa, onako skolski, cudno posto ti nemas O Ja jutros nisam merila temp prvo mi je muz lupio jedan X pa mi tek onda dao da otvorim oci, mada nista nisam propustila, a nisam htela da kvarim atmosferu sa toplomerom u ustima
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 19:21:41
|
|
|
|
ivekpivek
|
son hahha samo tako ,ja dobijam svako 30-35,prosli mj 37dan posto smo poceli ici na ,pa kontam poremetilo se ,al nek sam ja uvatila o pa nadam se i da ce biti nesto od ovog mj, i jos nikad nisam pratila kad mi je o niti sam se s timopterecivala ,ovo je i prvi mj da pratim bazalnu al neka zanimljivo je ,e da bio je jos jedan x danas tokom dana tako da mislim da je vecina pokrivena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 20:52:15
|
|
|
|
milenatea
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Milena, ukljucila sam stampac Tebi ce obeleziti O na 15 ili 16dc, zavisi kako ti bude rasla temp. Bas ti je u normalno vreme O, sredinom ciklusa, onako skolski, cudno posto ti nemas O Ja jutros nisam merila temp prvo mi je muz lupio jedan X pa mi tek onda dao da otvorim oci, mada nista nisam propustila, a nisam htela da kvarim atmosferu sa toplomerom u ustima hehehehehe Son, pa tako sam mislila, zenoooo, imam i pcos i IR ok evo predajem se, pristajem, rekoh vec, bila je O, ali kog kvaliteta. videcemo u sl ciklusu, ako dodje, kako ce biti bas bi mogao da me zaobidje narednih meseci son samo ti lupaj x , jacu sutra kad muzic dodje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 22:53:19
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice meni još nije obeležio O,ali hoće verovatno sutra,znam otprilike kad je...tako da ovog meseca čekamo zajedno,poklopile se ovulejšn
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.12.2012 23:27:36
|
|
|
|
milenatea
|
jupiiiiiiiiii, jel pricam ja da cemo zajedno da setamo stomacice, a ti mi ne verujes
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 7:26:16
|
|
|
|
daca77
|
Navijam meracice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 17.12.2012 7:57:05
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog jutros napokon obiljezio o ,nadam se da je sve pokriveno ,sad mi je samo da cekam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?