|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
15.12.2012 11:54:26   
17 joka
user posted image user posted image user posted image

na vestičaru zaboravi

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2226
15.12.2012 11:55:36   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Joko, hvala punouser posted image
Verka, kupila sam traku za 281 din. A sada sam merila T i iznosi 37,2C. Definitivno nema nista od user posted image ni danas.user posted image

Ne razgovaram sa tobom dok ne uradis test. Uradila ga sad ili ujutro isto ti je. 16dpo ili 17dpo, pokazace svejedno kakav god da je rezultat.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2227
15.12.2012 11:57:28   
Cindarella
Daco,u pravu je Verka!POkazace isto,ujutru ili sada!Daj uradi,smiri nase trudnicke hormone!user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2228
15.12.2012 12:00:13   
M2004

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Joko, hvala punouser posted image
Verka, kupila sam traku za 281 din. A sada sam merila T i iznosi 37,2C. Definitivno nema nista od user posted image ni danas.user posted image

Ne razgovaram sa tobom dok ne uradis test. Uradila ga sad ili ujutro isto ti je. 16dpo ili 17dpo, pokazace svejedno kakav god da je rezultat.

Ajde da bojkotujemo da nerazgovaramo sa DACOM dok taj test ne odradi...stvarno nas drzi u neizvesnosti... ajde radi pa da se radujemo i danas user posted image

Ljubav koja ne zna za uslove Vera skojom zaspiš i budiš se Nada koja poslednja umire,što ne želiš sebi ne poželi nikome...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2229
15.12.2012 12:04:37   
Jole84
Ne razgovaramo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2230
15.12.2012 12:05:48   
daca77
Drage, posle konsultacije s mm sam odlucila da test ipak ujutru uradim, pa makar T pala ispod 0.

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 2231
15.12.2012 12:05:56   
Verolina
Moram biti off, ali , Jole, tako si hot sa tim cvikerimauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2232
15.12.2012 12:12:02   
Jole84
Kuku mene al te drmaju hormoni user posted image reći ću tvom mužiću da me zlostavljaš na svakoj temi,zamalo da se postidim user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2233
15.12.2012 13:23:22   
ivekpivek
user posted image evo mog danas ,juce i danas na lh trakicama pokaziva II iste boje eeee sta sad da mislim ,kad ce mi graf oznaciti o,ja sam sumnjala na 20dc a sad vise neznam sta da mislim

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2234
15.12.2012 13:26:40   
Ed83
Evo i mog dosadnog grafa.... Ko zna, mozda mi se termometar stvarno pokvario....

http://postimage.org/image/t1pc8j30j/

Direktna veza do poruke: 2235
15.12.2012 13:35:46   
daca77
Ivek, iako nemam iskustva sa lh trakama, ali mislim da ce ti O biti danas ili sutra...samo udaraj x i videcemo kakva ce biti T, narednih dana. Po tome ttrebalo bi samo da raste.
Ed, T se bas primirila.

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 2236
15.12.2012 13:41:34   
17 joka
Ivek, samo udri po iksićima i nemaš brigeuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2237
15.12.2012 13:45:29   
ivekpivek
ma sta cu vise udarati vise sam se upalila od silnog udaranja i spermatozoida user posted image user posted image ako nebude nista ovaj mjesec poludicu toliko sam si truda dala cak sam sinoc i jadnog bolesnog m pod temp napadalauser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2238
15.12.2012 13:47:49   
17 joka
nema odmora dok traje obnova

ako draga samo nastaviuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2239
15.12.2012 13:59:28   
Sonreir
Milenice, to je to user posted image user posted image user posted image Ja vec ukljucujem stampac da spremim tvoj graf na papiru pa da mogu lakse da ti ga natrljam na nos user posted image Sve je lepo pokriveno pa da stavis muzicu iznenadjenje ispod jelkice user posted image

Daco, ubijas nas polako ali sigurno user posted image

Ivek, ako nastavi da raste mozda je O bila 24dc user posted image Stvarno ti je cudan graf i vala oduzilo ti se cekanje O user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 15.12.2012 14:01:41 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 2240
15.12.2012 14:01:58   
ivekpivek
son evo stavila sam gore graf ,radila opet danas lh trakice opet pokazale II crtice

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2241
15.12.2012 14:04:17   
Sonreir
Mozda su u tvom slucaju ipak tacnije trakice jer one reaguju na lh hormon. Ja nikada nisam koristila trakice bas zbog toga zbunjivanja kada je O i da li su trakice iste boje. Mislim da ti ne preostaje nista drugo nego da spopadas muza sve dok su ti trakice pozitivne. Ne moras sveki dan, dovoljno je i svaki drugi, jos je gore ako ti se muz optereti da ga spopadas samo zbog bebe.

Direktna veza do poruke: 2242
15.12.2012 14:07:12   
ivekpivek
a jadan i njega sam vise bas opteretila al dobro mozda napravim danas pauzu pa sutra opet na posao sumnjala sam na 20dc sad mi nista nije jasno ,vrijeme ce pokazati svoje

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2243
15.12.2012 14:10:35   
Sonreir
Kaop sto mislim da nije dobro kada se zena previse optereti, isto tako mislim da nije dobro ni kada je muskarac pod tim stresom - sada su plodni dani sada moram napraviti bebu. Slobodno svaki drugi dan, uskoro ce ti proci O pa ces na odmor user posted image

Direktna veza do poruke: 2244
15.12.2012 14:44:33   
milenatea
Dacika, onda cekamo ujutru test i drzim palceveee jako.
mene uzasno boli stomak nisko sa desne strane a na sredini kao da me neko cupka pincetom. mozda ce da se ugnezdi bebauser posted image user posted image
Son pristajem na sve samo da stavim test ispod jelke user posted image
Bebana, hvala ti user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2245
15.12.2012 14:57:10   
Verolina
To je taj postovulatorni period.user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2246
15.12.2012 14:57:24   
daca77
Milenatea, navijam jakooouser posted image
A hvala i tebi na podrsci...videcemo kako cu proci sutra.

Direktna veza do poruke: 2247
15.12.2012 15:06:57   
milenatea
hvala vam zenske nego da ne odem off, citala sam malo po netu da ko ima pcos i insulinsku rezistenciju postoji velika mogucnost za pobacaj ili vanmatericnu pa sada i plasim mozda je bilo bolje da sacekam terapiju pa da se onda beba gnezdi. samo da bude sve ok.
ljubim vas zenske puno, Dacika, da se uskoro skupimo i upoznamo sve Nislijke, a da nam dodju i ove nase beogradjanke

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2248
15.12.2012 18:30:27   
Jole84
Milenice super si pokrila user posted image
Mi smo se uglavnom upoznale,fališ nam i ti na spisku user posted image user posted image
Baš iz tih razloga se pije siofor do trećeg meseca,valjda će što pre da ti prepišu. Samo se opusti i ne brigaj previše user posted image

Direktna veza do poruke: 2249
15.12.2012 18:38:51   
Verolina

IZVORNA PORUKA: milenatea

hvala vam zenske nego da ne odem off, citala sam malo po netu da ko ima pcos i insulinsku rezistenciju postoji velika mogucnost za pobacaj ili vanmatericnu pa sada i plasim mozda je bilo bolje da sacekam terapiju pa da se onda beba gnezdi.

Ne lupaj glavu sa tim. Ja niti ima PCOS niti imam IR niti su mi zapuseni jajovodi pa sam imala VM.
Glavu gore i pravi bebu.user posted image

Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here