Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 18:20:39
|
|
|
|
milenatea
|
Muckaj, Jolence, moras da smuckas evo ga moj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 19:47:14
|
|
|
|
mala.bebica
|
Son ja sam od danas krenula sa virak. Kako ga ti pijes? Jel od O do M ili ceo mesec?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 20:02:23
|
|
|
|
Sonreir
|
Ja ga pijem ceo mesec i primetila sam vise plodne sluzi i duze je trajala, a i simptomi O su mi bili izrazeniji, cak mi je O bila na desnoj jajniku na kome inace retko osetim O
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 20:17:54
|
|
|
|
mala.bebica
|
Danas mi prvi put da pijem, jos malo pa stize , videcemo sta ce se desava, javljam ako ima neke promene. e sad idem 19 na kons za vto u NF pa mozda mi daju da pijem neke lekove pa pitacu ih da li moze da produzim da pijem virak.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 20:44:39
|
|
|
|
Verolina
|
Milenice, ako nastavi da raste to je to.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 22:46:44
|
|
|
|
milenatea
|
ok, draga videcemo ujutru navicu tel da bude u isto vreme. a veceras-muc,muc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 8:47:13
|
|
|
|
Verolina
|
Zene, pa gde su grafovi???
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 8:52:26
|
|
|
|
Cindarella
|
Subota Verka,spava se. Ja ko muva bez glave zujim po forumu,cekam Dacu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 8:53:09
|
|
|
|
Verolina
|
I ja je cekam, poludecu Ona ustaje rano, ne znam sto sad zeza
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 8:55:01
|
|
|
|
Cindarella
|
Mozda je skoknula do apoteke po test?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 9:05:58
|
|
|
|
Verolina
|
Nadam se.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:02:07
|
|
|
|
babby
|
d.jutro ja dobila 5 dana vip na f.f hmm pa i nije mu fora a meni 4dc dacoo bre gde si
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:28:30
|
|
|
|
milenatea
|
jutro bazalke drugarice Nemoj Daca da nas zeza
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:36:13
|
|
|
|
Verolina
|
To je to. Ako i sutra skoci ili ostane na istom o ti je bila juce ili prekjuce. Sto je najbitnije-pokrivena je!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:42:14
|
|
|
|
milenatea
|
hvala verkic videcemo pred NG 29 bi trebalo da ne dobijem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:51:54
|
|
|
|
Bebana17
|
Milenatea, lep skok, pokriveno, sad još da slede povišene temperature, pa da obelezi ff, a ti da uzivas i čekas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:53:15
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, čekamo te svi sa grafom, gde si bre? Šta se dešava? Dotle ćemo da navijamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:02:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea hvala verkic videcemo pred NG 29 bi trebalo da ne dobijem To se taman poklapa sa 14 dana lutealne. Odlicno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:39:06
|
|
|
|
daca77
|
Drage, vidim da me cekate... Malo je pala, ali u sobi mi je bilo bas hladno...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:40:53
|
|
|
|
Verolina
|
Daj, Daci, uradi test, prerano cu osedeti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:43:23
|
|
|
|
daca77
|
Verka, kupila sam baby rapid...nije mi se davalo 500 din.za jedan koji moze i u toku dana da se radi...ako sutra vidim jednu crtu, nadrljala si
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:44:08
|
|
|
|
Verolina
|
Pa sto nisi kupila onu traku? Ona je 250 dinara.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:46:40
|
|
|
|
17 joka
|
Daco bice sigurno jako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:52:27
|
|
|
|
daca77
|
Joko, hvala puno Verka, kupila sam traku za 281 din. A sada sam merila T i iznosi 37,2C. Definitivno nema nista od ni danas.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:53:31
|
|
|
|
ivekpivek
|
daco radi odmah test ,pokazat ce ti II vidjet ces
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?