|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
13.12.2012 17:01:23   
milenatea
user posted image

ovo je ludnica, umesto da raste, temp pada user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2176
13.12.2012 17:21:27   
ivekpivek
milenatea moguce je da ce ti o ovo koji dan ako ti se bude sutra ,prekosutra digla temp ,na posao vecerasuser posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2177
13.12.2012 17:56:05   
milenatea
hvala ivek.user posted image
veceras pauziramo-svako drugo vece se mucka user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2178
13.12.2012 17:58:02   
babby
Son u oravu jednom mora biti nas mesec

Direktna veza do poruke: 2179
13.12.2012 18:00:39   
Verolina
Milence, i treba da padne. Mozda je danas dan D. Vidi ovako, ako ti ujutro skoci T, zgrabi muza i odradite jedan jutarnji, sa jastukom pod guzom i nogama u stavu svece jedno 10 min posle sexa.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2180
13.12.2012 18:18:03   
Jole84
Milenice izgleda je to O user posted image Videćeš,bazalna je od velike vrednosti user posted image Ja sam dugo živela u zabludi da su mi O na pola ciklusa user posted image
Samo ti budi vredna user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2181
13.12.2012 19:12:18   
Bebana17
E, ja dobila danas. Idemo dalje. Ljubim vas sve!
Milenatea, meni izgleda da ti je danas ovulacija, eventualno sutra, ali je bas blizu!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2182
13.12.2012 19:41:51   
milenatea
oooooooooooooooo drugarice mojeeeeeeeeeeuser posted image jupiiiiiii nesto se desava. nisam imala pojma da treba da padneuser posted image
hvala vam, ali ja ustajem u 5.15 i trk na posao, ako skoci mogu da muckam sa takvim stavom posle posla user posted image user posted image
ljubim i trudnicu i ovu sto ce za mesec dana postati user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2183
13.12.2012 20:13:15   
Sonreir
Milenice, temp padne kad je O i posle O krece da raste zbog progesterona i to je ta lutealna faza. Jako bih volela da ti FF obelezi O za par dana pa da ti natrljam graf na nos sa sve tvojom boldovanom izjavom - ja nemam ovulacije user posted image Tebi je O danas ili eventualno sutra, zavisi kakva ti temp bude ujutru. Ako imate problem sa spermicima onda nemojte muckati cesto, ali imaj na umu da je bolje da spermici cekaju na jajnu celiju nego ona na njih jer ona krace traje user posted image Srecno draga!

Ivek, kako stoji temp, jel raste?

Jolence cekam i tvoj (ali ovog puta stvarno) zadnji graf user posted image

Bebana, mila, skupi snage pa u nove pobede, jednom ce biti i nas mesec user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 13.12.2012 20:15:17 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 2184
13.12.2012 20:39:54   
milenatea
son, draga,pristajem da mi natrljas na nos i castim pivo user posted image
muckali smo sinoc, veceras- mozda user posted image , sutra hocemo sigurno, ali ujutru ne mogu u 5.15 da ga budim da muckamo izbacice me na -20user posted image , a ne znam da nije precesto zbog lose pokretljivosti ako ga i veceras napadnemuser posted image
Hvala ti puno Son, i ja tebi zelim da sto pre pozeleni grafuser posted image
i ja cekam Jolence, pa da za njom odmah i ja idem da setamo stomacice po Nisu user posted image user posted image
Bebana, navaijam i za tebe user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2185
14.12.2012 8:11:24   
daca77
Milenatea, samo ti ubacuj xuser posted image
Kod mene stanje nepromenjeno
user posted image

Direktna veza do poruke: 2186
14.12.2012 8:14:18   
Cindarella
Daco,stanje je odlicno!user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2187
14.12.2012 8:16:00   
daca77
Cin, videcemo...juce krenuo spotting, jutros ga nije bilo...ali, zato stomak boliuser posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 2188
14.12.2012 8:18:25   
Cindarella
Ne mora spotting nista da znaci,pa i Verka ga je imala,i evo-trudna je!user posted image Kada mislis da radis testic?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2189
14.12.2012 8:42:08   
ivekpivek
user posted image evo jutros mog cak sad pomisljam dali ce uopce o i biti user posted image ,neznam sta da mislim evo i lh trakice koristi al sam pocela kasno sa njima ,al ja se trudima da muckam bar svako drugi treci dan mada pomalo gubim nadu ,volila bi stvarno ovaj mj da dobijem najljepsi poklon,al hoce li biti ista o tog user posted image

Direktna veza do poruke: 2190
14.12.2012 9:15:07   
daca77
Ne znam, Cin...mozda za vikend padne test, ako ne dodje user posted image

Direktna veza do poruke: 2191
14.12.2012 9:43:12   
milenatea
ne mogu sada da ubacim graf pisem sa posla sa tel. jutros 36,1

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2192
14.12.2012 10:30:20   
mala.bebica
Daco dobrar graf samo zasto ne obelezava ff kad je O?
user posted image

Direktna veza do poruke: 2193
14.12.2012 10:49:36   
Sonreir
Milenice, nekim zenama postepeno raste temp posle O, ali to nema nikakve veze. Pogledaj moj graf, i meni je polako rasla temp. Mozda ti O bude i danas jer je jos uvek snizena temp (iako je pocela da raste). A to za muckanje ne znam sta da ti kazem, ja sam sina napravila muckanjem svaki dan, a sada ne muckam svaki dan user posted image
Daco, molim te, postedi nas muke i uradi test, ti stedis te testove kao da kostaju citavo bogatstvo user posted image Salim se, draga, rastereti svoju psihu jednim testom, sigurno mora biti tacan jer ti je O bila jako rano, ne shvatam to tvoje cekanje user posted image
Ivek, jos uvek ti nije bila O, ne znam, mozes samo muckati svaki drugi dan i ne smes gubiti nadu user posted image
Bebice, tebi je O mozda bila juce, videcemo narednih dana user posted image

Evo i mog grafa:

user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2194
14.12.2012 10:52:22   
daca77
Son, super grafuser posted image ...a sto se tice testa-sad je oskudacijauser posted image
bebice, ff je zbunjen mojim t, pa zato

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2195
14.12.2012 11:06:16   
Jole84
Daco,Sani,super grafići user posted image
Milenice u pravu je Sani,na nos će da ti natrljamo user posted image Samo ti mućkaj pa da ti skoči sutra i ostane tako visoka 9 meseci user posted image
Daco kad će testić? user posted image
Ja ne izbacujem graf jer nemam nijedan iksić,totalno je nezanimljiv,čekam ponedeljak da dobijem zeleno svetlo od doktorke i vesti o svojim jajovodčićima user posted image pa se bacam na posao posle toga,ako mi mužić ne svisne od čekanja user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2196
14.12.2012 12:42:09   
Jole84
Devojke user posted image ja sam tek sad skontala da je meni O pre ponedeljka user posted image Dakle,jel smem da mućkam za vikend pre nego mi dr u ponedeljak da zeleno svetlo? Baš sam se preračunala,mislila sam da mi je ovulejšn oko svetog Nikole,on mi je bio orijentir,al sam zaboravila što mi poranila veštica zadnji put.

user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2197
14.12.2012 12:59:08   
ivekpivek
ja sad uradim lh trakice kad ono pojave se obe crtice al bljede nisu bas jake al se vide prostim okom ,vidi gore graf ,e sad jutros sam dva put mjerila temp razmaka 10 min 36.0 i 36.2 ja stavila 36.2 jel moguce da je o sad ,sinoc sam muckala mozda potrefim a gledat cu i veceras

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2198
14.12.2012 14:09:03   
Ed83
Gde ste, bazaliceeeee.....

Posto je meni tek 6 dc, rekoh da ne stavljam graf, nije nesto interesantan, stavicu ga kad bude bila i prosla O...

Daco, draga, de taj testic u ruke i pravac wc... Svaka cast kad mozes da cekas.... Ja kad bi mi par minuta kasnija, ja bih odmah testove raila user posted image

Joleee.... Nikad nisam radila HSG, tako da ti ne mogu nista pametno reci user posted image ... Meni su posle laparo rekli da mogu nakon 7 dana sa keksanjem da krenem... Za HSG, no idea....

Sooon, drzim palceve jos uvek ;)

Petaaaak, konacno.... Jos 50 min i kraj radnog vremena.... Odoh da se spremim i fizicki i psihicki :)

Ljuuubnem vas sve redom user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2199
14.12.2012 14:09:54   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Devojke user posted image ja sam tek sad skontala da je meni O pre ponedeljka user posted image Dakle,jel smem da mućkam za vikend pre nego mi dr u ponedeljak da zeleno svetlo? Baš sam se preračunala,mislila sam da mi je ovulejšn oko svetog Nikole,on mi je bio orijentir,al sam zaboravila što mi poranila veštica zadnji put.

user posted image

Je l' mislis zbog HSG-a? Ako je zbog toga muckaj slobodno.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here