|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
12.12.2012 10:01:37   
Sonreir
Baby, ti si prosla kao ja proslog meseca, M krenula na temp od 37 user posted image Nemoj biti tuzna, odmori 2-3 dana od merenja temp pa u novu akciju, mozda ti decembar ipak bude srecan user posted image
Ivek, upisi kojih dana si imala sekret - kao sto upisujes temp pa ispod toga imas Cervical Fluid i tu upisi kakav si sekret imala (E ti belance). Graf ti je lud,k ali najvaznije je da si sve pokrivala X, mozda ti je O bila 20dc a to ce ti FF odrediti mozda sutra ili preksutra ako temp nastavi da ti raste.
Milence, cesce se X-aj, ovo je malo user posted image
Daco, jos uvek ima nade, ne odustaj, ljubim te user posted image
Jolence daj nam malo i tvoj graf da uzivamo u X user posted image
Meni je O bila pre 3 dana, danas mi je FF podvukao O, e sad cekanje narednih 10tak dana:

user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 12.12.2012 10:02:47 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2151
12.12.2012 10:10:10   
daca77
Son, lepa O i sve lepo pokrivenouser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2152
12.12.2012 10:14:18   
Sonreir
Da, visoka temp jako brzo, to me je i zacudilo od jutros user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2153
12.12.2012 10:22:28   
ivekpivek
sonreir mislim da mi je o bila 20dc vidi graf ,prvo sam mjerila bilo 36 kad sam za 15ak min opet izmjerila bila mi temp 35.8.al sam ja upisla prvu tako da mi je tu sumnja na o ,,eeee sad nadam se da je bila ,upravo me brine iscjedak od silnog xsanja cini mi se dobila sam iscjedak malo ko sirast sta sad jel moguce da se primi user posted image ,mada je ovo moja boljka malo malo pa se pojavi

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2154
12.12.2012 10:24:55   
Ed83
Dobro jutro, bazaliceeee....

Kod mene nista novo, M stigla na dan kad je i trebala :), e sad cekamo da ode, pa da se bacimo na 'posao'.... Pozitivno gledajuci na ovo stanje 'pravljenja bebe', mogu reci da je i pored razocarenja kad dodje M, dobro u svemu ovome to sto keksa ima na pretek user posted image ....

Ajd' ljubnem vas, moram da radim.... Mrzim kraj godine....

Ah da, moj grafic..

http://postimage.org/image/vcm7cezz3/

Babby, ja jos uvek navijam za tebe.... Dok ne stigne crvena user posted image  sve je moguce ....

Daco, drzim fige da ne padne T

Son, bice izgleda za Novu Godinu lepih vesti user posted image

Odooh...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2155
12.12.2012 10:26:49   
milenatea
Milence, cesce se X-aj, ovo je malo

hehehe muckamo mi, nego smo bas ovaj mesec zatajili. uvek smo svaki drugi dan muckali

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2156
12.12.2012 11:16:40   
Sonreir
Ivek, najbolja sluz za zacece je ona sluzava, vodenkasta, rastegljiva. Ipak, ima zena koje u trudne a da nisu ni primetile tu sluz. Ako je to sirasto samo od X onda nije nikakav problem. Upisi na FF kada ti je bio rastegljiv sekret i ako ti je O bila 20 dc onda ce temp nastaviti da ti raste i FF ce ti obeleziti O. Ako sumnjas da ti je sluz dobra mozes piti nesto da je poboljsas npr. caj od virka ili kapsule nocurka, to je na prirodnoj bazi.
Milenice nemojte sad da proredjujete odnose, juce su na tv-u rekli da je decembar najplodniji mesec u godini, tako da dajte svoj maximum user posted image
Ed, hvala ti na lepim zeljama, i ja se nadam jednom lepom pozitivnom testu koji cu staviti muzu ispod jelke user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2157
12.12.2012 13:23:30   
milenatea
od veceras svako drugo vece, son user posted image user posted image
al dzaba sto se vidi iz prilozenog - ja nemam ovulacije user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2158
12.12.2012 14:05:09   
ivekpivek
hvala son iscjedak je sigurno od x posto mi se to zna desavati kad imam cesce odnose ja cu se perkati cajem za bijelo pranje il kamilicom i nastaviti sa x jer nebi mogla podnjeti da sad stavljam vaginalete aaaa tako sam se zajapurila da ovaj mj ostanem u drugom stanju ,ja se nadam i da hocu user posted image

Direktna veza do poruke: 2159
12.12.2012 14:06:51   
Verolina
Son, tek sam sad videla graf. Superiska. Ala ste mu ga dali po xxxxxxxxxuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2160
12.12.2012 14:34:26   
milenatea
Verka, sta mislis za moj? user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2161
12.12.2012 14:37:56   
Sonreir
Nama je neka normala svaki drugi, eventualno treci dan, jedino kada smo u svadji onda vlada apstinencija user posted image A zamisli da sam imala graf kad sam sina pravila, tada je bilo X svaki dan od 3dc user posted image A tebi je bese rekao dr svaki drugi dan?

Direktna veza do poruke: 2162
12.12.2012 14:43:05   
daca77
Milenatea, tebi jos nije bilo O...samo muckajteuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2163
12.12.2012 14:57:05   
milenatea
da svi kazu svaki drugi dan pa i dr. ali njemu su slabo pokretni plivaci, a ja imam pcos. tako da ja mislim da je nemoguca misija da zatrudnim pa cu raditi inseminaciju, a kada ne znamuser posted image
Dacika, nece je ni biti dok mi ne daju terapijuuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2164
12.12.2012 14:58:08   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Sonreir

A tebi je bese rekao dr svaki drugi dan?

Po njegovom misljenju je najbolje svaki treci dan. Mi smo imali odnose dva dana pre primanja pregnila, onda sam primila pregnil i on mi je rekao sutra uvece odnos. Taj je bio dobitni.
Zato bih ja svima preporucila folikulometriju, pogotovo onima koji se dugo trude.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2165
12.12.2012 14:59:28   
Verolina

IZVORNA PORUKA: milenatea

da svi kazu svaki drugi dan pa i dr. ali njemu su slabo pokretni plivaci, a ja imam pcos. tako da ja mislim da je nemoguca misija da zatrudnim pa cu raditi inseminaciju, a kada ne znamuser posted image
Dacika, nece je ni biti dok mi ne daju terapijuuser posted image

Ali zato ce stimulisan ciklus i iscentrifugirana sperma da budu pun pogodak kod tebeuser posted image

Direktna veza do poruke: 2166
12.12.2012 15:05:57   
milenatea
hehehe daj Boze valjda cu dobiti i ja bebanauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2167
12.12.2012 15:18:15   
Verolina
Ma nego sta ces!!!!!!

Direktna veza do poruke: 2168
13.12.2012 7:42:24   
daca77
Evo mog graficauser posted image
user posted image
T me bas zeza, jer sam mislila da cu ovog jutra znati na cemu sam.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2169
13.12.2012 7:52:22   
17 joka
user posted image Daco
T će biti još veća zato što siuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2170
13.12.2012 8:14:08   
babby
d.jutro daco drzi se,meni juce u toku dana krenula prava mada mi je t i jutros37...user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2171
13.12.2012 8:21:41   
ivekpivek
user posted image evo jutros mog ludog grafa ,mislim da mi je o bila 20dc al ko ce to znati ,pocela sam juce i sa lh trakicama ,dugo sam ih cekala sa isporukom user posted image ,meni ima od juce ujutro jutros opet cim ustanem neka mucnina ,ponekad tokom dana vrtoglavica ,nista mi se neda ,spava mi se ,al opet nemogu tome pridodavati toliku paznju posto mislim da je rano za neke simptome t al opet ,ko ce to znati

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2172
13.12.2012 8:26:17   
17 joka
Babyuser posted image

Ivek, ma bice sve okuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 2173
13.12.2012 8:43:13   
Sonreir
Baby, pogledaj moj graf, i meni je sporo padala temp user posted image Nemoj brinuti, bicemo i mi trudne uprkos visokoj temp user posted image To nam telo vezba da ima visoko temp, ovog ciklusa je zadrzao visoko temp, sledeceg meseca zadrzi temp i otera M i eto nas trudne user posted image
Ivek, kada ti tako konstantna temp FF treba jos neki dan temp da bi ti odredio O. Ako je bila 20dc odredice ti O sutra ili prekosutra ako ti se temp poveca. A za simptome je ne rano, nego prerano user posted image ali ako ih volis ti uzivaj u njima user posted image
Daco, uradi taj test, nemoj da pustim Verku na tebe user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 13.12.2012 8:53:01 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2174
13.12.2012 14:12:45   
mala.bebica
user posted image
jos neje obelezao O, nisto od ovog meseca user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here