|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
11.12.2012 7:36:07   
daca77
Bebana, zabranice mi pristu ff, ako ova moja T ovako nastaviuser posted image
Moja krenula lagano sa user posted image ...sutra ce mi biti sve jasnouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2126
11.12.2012 7:41:58   
17 joka
Daco, ovog puta siuser posted image i nema niskih T i vestice zo zaboravi za godinu dana

user posted image jako mila

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2127
11.12.2012 8:18:50   
babby
hvala vam svima na lepim recima, iskreno da nije ovog divnog foruma pola stvari nebih znala a inace jutros je bolje ali ja dobijam na 29-30 dana treba izdrzati da bar zakasni user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2128
11.12.2012 8:35:09   
daca77
babby, navijam jakoouser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2129
11.12.2012 8:38:23   
babby
daco a tvoj grafic

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2130
11.12.2012 9:27:48   
daca77
babby, nezanimljiv jeuser posted image
user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2131
11.12.2012 9:38:54   
babby
pa nisam sigurna ali meni izgleda kao da ti je bila o.6 dana jel bude tako rano kod tebe

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2132
11.12.2012 11:51:26   
Verolina
Babby, Daco, grafovi su fenomenalni. Puj pujuser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2133
11.12.2012 11:54:31   
daca77
Verka, ja nisam zadovoljna-krenula blago da padauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2134
11.12.2012 11:56:40   
Verolina
Daj, daco, nemoj me z......., pa moja je pala 10dpo za 6 podeoka pa ja ispadoh trudna. Ja vam kazem, zanimljivo je, donekle tacno, ali samo donekle. Ne shvatajte grafove bas preterano ozbiljno.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2135
11.12.2012 11:59:25   
daca77
Verka, ali tvoja T je opet otisla gore...videcemo, ja se sada ne nadam uopste, jer nemam simptome.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2136
11.12.2012 12:39:55   
Verolina
Ni ja nemam simptome, sem sto me s vremena na vreme prereze stomak. I cesce piskim. kod nekih zena prosto simptomi dodju malo kasnije, a kod nekih ne dodju uopste. Ne oslanjaj se na to. Digni glavu u veruj jako, a ja te vuceeeeeeem jos jace.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2137
11.12.2012 15:45:36   
milenatea
user posted image

evo ga moj raste user posted image
sta mislite?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2138
11.12.2012 18:15:33   
Verolina
Hm...cekaj jos dva dana da vidimo.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2139
11.12.2012 18:59:07   
milenatea
dzabe merim dok mi ne daju terapiju. al' ajde. videcemo sta ce biti

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2140
11.12.2012 20:52:57   
Jole84
Milenice češće mućkaj user posted image user posted image
Daco,Baby user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 2141
11.12.2012 23:13:37   
milenatea
ma uspavao se sinoc bio na putu pa umoran user posted image
muckamo cesce inace nego smo ovih dana zatajili, znam da nece od vazduha user posted image user posted image , al` nece ni bez ovulacijeuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2142
12.12.2012 8:17:31   
babby
kod mene stiglauser posted image zasad svetlo braon ali to je touser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2143
12.12.2012 8:20:28   
Verolina
Cekaj, bre, mozda uopste nije vestica.
Ne bi bilo lose da odes danas na UZ da ti vide stanje na jajnicima i sluzokozi materice.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2144
12.12.2012 8:21:52   
daca77
Slazem se sa Verkom, babby...T ti je bas visoka.
Moja ne mrdauser posted image
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2145
12.12.2012 8:29:25   
Verolina
A daaaaaaaaj, Daco, samo mi reci cemu tuznic? Je l' bi mozda htela da padne na 35.8? Pocni da se smejes!!!!!!!
Graf ti je odlican. I kad ces da radis test?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2146
12.12.2012 8:30:52   
ivekpivek
user posted image evo mog ludog grafa nema jos o koliko vidim a nerazumjem se bas u ovo ,meni jutros nekakva muka i onda mi jos veca muka od same pomisli da mi je mukaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,jutros sam nesto blesava ,al sad ozbiljno koliko je siguran ovaj graf koliko mu se moze vjerovati ja sam prije neki dan vidila iscjedak bjelanjce ,neznam sta vise da mislim sto vise neocrtava o ,bas lud grafuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2147
12.12.2012 8:33:51   
daca77
Verka, rano je za test...tek za vikend, ako user posted image nema. A sto sam jutros bila srecna, jer ne radimi izmerim u isto vreme i ona T 36,8...a onda ponovo spavam i nakon 2 h izmerim a ono 37,2Cuser posted image ...ali, ostaje da sacekam 2-3 dana.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2148
12.12.2012 8:36:04   
babby
meni uvek padne na dan kad bas krene nazalost...user posted image no navijamo za dacu i za Ed

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2149
12.12.2012 8:41:06   
ivekpivek
moze li meni neko odg na sta lici moj grafuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here