Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:54:26
|
|
|
|
17 joka
|
na vestičaru zaboravi
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:55:36
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Joko, hvala puno Verka, kupila sam traku za 281 din. A sada sam merila T i iznosi 37,2C. Definitivno nema nista od ni danas. Ne razgovaram sa tobom dok ne uradis test. Uradila ga sad ili ujutro isto ti je. 16dpo ili 17dpo, pokazace svejedno kakav god da je rezultat.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:57:28
|
|
|
|
Cindarella
|
Daco,u pravu je Verka!POkazace isto,ujutru ili sada!Daj uradi,smiri nase trudnicke hormone!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 12:00:13
|
|
|
|
M2004
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: daca77 Joko, hvala puno Verka, kupila sam traku za 281 din. A sada sam merila T i iznosi 37,2C. Definitivno nema nista od ni danas. Ne razgovaram sa tobom dok ne uradis test. Uradila ga sad ili ujutro isto ti je. 16dpo ili 17dpo, pokazace svejedno kakav god da je rezultat. Ajde da bojkotujemo da nerazgovaramo sa DACOM dok taj test ne odradi...stvarno nas drzi u neizvesnosti... ajde radi pa da se radujemo i danas
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 12:04:37
|
|
|
|
Jole84
|
Ne razgovaramo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 12:05:48
|
|
|
|
daca77
|
Drage, posle konsultacije s mm sam odlucila da test ipak ujutru uradim, pa makar T pala ispod 0.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 12:05:56
|
|
|
|
Verolina
|
Moram biti off, ali , Jole, tako si hot sa tim cvikerima
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 12:12:02
|
|
|
|
Jole84
|
Kuku mene al te drmaju hormoni reći ću tvom mužiću da me zlostavljaš na svakoj temi,zamalo da se postidim
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 13:23:22
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog danas ,juce i danas na lh trakicama pokaziva II iste boje eeee sta sad da mislim ,kad ce mi graf oznaciti o,ja sam sumnjala na 20dc a sad vise neznam sta da mislim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 13:35:46
|
|
|
|
daca77
|
Ivek, iako nemam iskustva sa lh trakama, ali mislim da ce ti O biti danas ili sutra...samo udaraj x i videcemo kakva ce biti T, narednih dana. Po tome ttrebalo bi samo da raste. Ed, T se bas primirila.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 13:41:34
|
|
|
|
17 joka
|
Ivek, samo udri po iksićima i nemaš brige
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 13:45:29
|
|
|
|
ivekpivek
|
ma sta cu vise udarati vise sam se upalila od silnog udaranja i spermatozoida ako nebude nista ovaj mjesec poludicu toliko sam si truda dala cak sam sinoc i jadnog bolesnog m pod temp napadala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 13:47:49
|
|
|
|
17 joka
|
nema odmora dok traje obnova ako draga samo nastavi
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 13:59:28
|
|
|
|
Sonreir
|
Milenice, to je to Ja vec ukljucujem stampac da spremim tvoj graf na papiru pa da mogu lakse da ti ga natrljam na nos Sve je lepo pokriveno pa da stavis muzicu iznenadjenje ispod jelkice Daco, ubijas nas polako ali sigurno Ivek, ako nastavi da raste mozda je O bila 24dc Stvarno ti je cudan graf i vala oduzilo ti se cekanje O
< Poruku je uredio Sonreir -- 15.12.2012 14:01:41 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 14:01:58
|
|
|
|
ivekpivek
|
son evo stavila sam gore graf ,radila opet danas lh trakice opet pokazale II crtice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 14:04:17
|
|
|
|
Sonreir
|
Mozda su u tvom slucaju ipak tacnije trakice jer one reaguju na lh hormon. Ja nikada nisam koristila trakice bas zbog toga zbunjivanja kada je O i da li su trakice iste boje. Mislim da ti ne preostaje nista drugo nego da spopadas muza sve dok su ti trakice pozitivne. Ne moras sveki dan, dovoljno je i svaki drugi, jos je gore ako ti se muz optereti da ga spopadas samo zbog bebe.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 14:07:12
|
|
|
|
ivekpivek
|
a jadan i njega sam vise bas opteretila al dobro mozda napravim danas pauzu pa sutra opet na posao sumnjala sam na 20dc sad mi nista nije jasno ,vrijeme ce pokazati svoje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 14:10:35
|
|
|
|
Sonreir
|
Kaop sto mislim da nije dobro kada se zena previse optereti, isto tako mislim da nije dobro ni kada je muskarac pod tim stresom - sada su plodni dani sada moram napraviti bebu. Slobodno svaki drugi dan, uskoro ce ti proci O pa ces na odmor
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 14:44:33
|
|
|
|
milenatea
|
Dacika, onda cekamo ujutru test i drzim palceveee jako. mene uzasno boli stomak nisko sa desne strane a na sredini kao da me neko cupka pincetom. mozda ce da se ugnezdi beba Son pristajem na sve samo da stavim test ispod jelke Bebana, hvala ti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 14:57:10
|
|
|
|
Verolina
|
To je taj postovulatorni period.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 14:57:24
|
|
|
|
daca77
|
Milenatea, navijam jakooo A hvala i tebi na podrsci...videcemo kako cu proci sutra.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 15:06:57
|
|
|
|
milenatea
|
hvala vam zenske nego da ne odem off, citala sam malo po netu da ko ima pcos i insulinsku rezistenciju postoji velika mogucnost za pobacaj ili vanmatericnu pa sada i plasim mozda je bilo bolje da sacekam terapiju pa da se onda beba gnezdi. samo da bude sve ok. ljubim vas zenske puno, Dacika, da se uskoro skupimo i upoznamo sve Nislijke, a da nam dodju i ove nase beogradjanke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 18:30:27
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice super si pokrila Mi smo se uglavnom upoznale,fališ nam i ti na spisku Baš iz tih razloga se pije siofor do trećeg meseca,valjda će što pre da ti prepišu. Samo se opusti i ne brigaj previše
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 18:38:51
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea hvala vam zenske nego da ne odem off, citala sam malo po netu da ko ima pcos i insulinsku rezistenciju postoji velika mogucnost za pobacaj ili vanmatericnu pa sada i plasim mozda je bilo bolje da sacekam terapiju pa da se onda beba gnezdi. Ne lupaj glavu sa tim. Ja niti ima PCOS niti imam IR niti su mi zapuseni jajovodi pa sam imala VM. Glavu gore i pravi bebu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?