Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 18:20:39
|
|
|
|
milenatea
|
Muckaj, Jolence, moras da smuckas evo ga moj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 19:47:14
|
|
|
|
mala.bebica
|
Son ja sam od danas krenula sa virak. Kako ga ti pijes? Jel od O do M ili ceo mesec?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 20:02:23
|
|
|
|
Sonreir
|
Ja ga pijem ceo mesec i primetila sam vise plodne sluzi i duze je trajala, a i simptomi O su mi bili izrazeniji, cak mi je O bila na desnoj jajniku na kome inace retko osetim O
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 20:17:54
|
|
|
|
mala.bebica
|
Danas mi prvi put da pijem, jos malo pa stize , videcemo sta ce se desava, javljam ako ima neke promene. e sad idem 19 na kons za vto u NF pa mozda mi daju da pijem neke lekove pa pitacu ih da li moze da produzim da pijem virak.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 20:44:39
|
|
|
|
Verolina
|
Milenice, ako nastavi da raste to je to.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.12.2012 22:46:44
|
|
|
|
milenatea
|
ok, draga videcemo ujutru navicu tel da bude u isto vreme. a veceras-muc,muc
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 8:47:13
|
|
|
|
Verolina
|
Zene, pa gde su grafovi???
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 8:52:26
|
|
|
|
Cindarella
|
Subota Verka,spava se. Ja ko muva bez glave zujim po forumu,cekam Dacu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 8:53:09
|
|
|
|
Verolina
|
I ja je cekam, poludecu Ona ustaje rano, ne znam sto sad zeza
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 8:55:01
|
|
|
|
Cindarella
|
Mozda je skoknula do apoteke po test?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 9:05:58
|
|
|
|
Verolina
|
Nadam se.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:02:07
|
|
|
|
babby
|
d.jutro ja dobila 5 dana vip na f.f hmm pa i nije mu fora a meni 4dc dacoo bre gde si
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:28:30
|
|
|
|
milenatea
|
jutro bazalke drugarice Nemoj Daca da nas zeza
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:36:13
|
|
|
|
Verolina
|
To je to. Ako i sutra skoci ili ostane na istom o ti je bila juce ili prekjuce. Sto je najbitnije-pokrivena je!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:42:14
|
|
|
|
milenatea
|
hvala verkic videcemo pred NG 29 bi trebalo da ne dobijem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:51:54
|
|
|
|
Bebana17
|
Milenatea, lep skok, pokriveno, sad još da slede povišene temperature, pa da obelezi ff, a ti da uzivas i čekas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 10:53:15
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco, čekamo te svi sa grafom, gde si bre? Šta se dešava? Dotle ćemo da navijamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:02:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea hvala verkic videcemo pred NG 29 bi trebalo da ne dobijem To se taman poklapa sa 14 dana lutealne. Odlicno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:39:06
|
|
|
|
daca77
|
Drage, vidim da me cekate... Malo je pala, ali u sobi mi je bilo bas hladno...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:40:53
|
|
|
|
Verolina
|
Daj, Daci, uradi test, prerano cu osedeti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:43:23
|
|
|
|
daca77
|
Verka, kupila sam baby rapid...nije mi se davalo 500 din.za jedan koji moze i u toku dana da se radi...ako sutra vidim jednu crtu, nadrljala si
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:44:08
|
|
|
|
Verolina
|
Pa sto nisi kupila onu traku? Ona je 250 dinara.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:46:40
|
|
|
|
17 joka
|
Daco bice sigurno jako
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:52:27
|
|
|
|
daca77
|
Joko, hvala puno Verka, kupila sam traku za 281 din. A sada sam merila T i iznosi 37,2C. Definitivno nema nista od ni danas.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.12.2012 11:53:31
|
|
|
|
ivekpivek
|
daco radi odmah test ,pokazat ce ti II vidjet ces
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?